פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים תעשה לי טובה. מה בחורה תתקשר לבנאדם שהיא לא דיברה איתו חצי שנה, בדקה ה-90 לפני הסילווסטר?
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים ^^ בדיוק מה שאני חושב. מה קרה שפתאום דחוף לה, לאחר חצי שנה שלא דיברה עם בנאדם, פתאום מזמינה אותו לצאת איתה לסלבסטר, הממ very interesting.. :spermat:
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים סמק אני תקוע באיזה בית שלמישהו הרחק מהבית אני הלכתי לחפש מקום לישון לילה טוב ד"א לך על זה ישך אמצעי מניעה בארנק
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים לא לשמור אמצעי מניעה בארנק - הם מתכלים שם ואז יש הפתעות מאד לא נעימות. גם אל תקנו בפיצוציות. לך תדע באיזה טמפרטורה הביאו אותם לשם או באיזה טמפרטורה הם עמדו שם ליד הראדיאטור הזה שהמוכר שם לחמם לעצמו את התחת. לקנות קונדומים רק בבית מרקחת - התחלופה שם גבוהה ושומרים אותם בתנאים אופטימליים.
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים לך תדע באיזה טמפרטורה הביאו אותם לשם או באיזה טמפרטורה הם עמדו שם ליד הראדיאטור הזה שהמוכר שם לחמם לעצמו את התחת :lol: :lol:
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים לא לשמור אמצעי מניעה בארנק - הם מתכלים שם ואז יש הפתעות מאד לא נעימות. גם אל תקנו בפיצוציות. לך תדע באיזה טמפרטורה הביאו אותם לשם או באיזה טמפרטורה הם עמדו שם ליד הראדיאטור הזה שהמוכר שם לחמם לעצמו את התחת. לקנות קונדומים רק בבית מרקחת - התחלופה שם גבוהה ושומרים אותם בתנאים אופטימליים. את חיה בקליפ.. אבל לא סתם קליפ! משהו רציני ברמה עולמית
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מה אתה מעדיף לקחת סיכון ...? ואז יצא איזה אחד כזה קטן שהוא חיקוי מעצבן שלך שיתרוצץ לך בין הרגליים כל היום
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים כן כי אתה מכיר מלא סיפורים כאלה אה.. :... אל תהיו ילדי כאפות .. אתם מכל דבר עושים סיפור :-\
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מה אתה מעדיף לקחת סיכון ...? זה היה בצחוק... כי אם כן אז טעות טעיתי טועים טעינו.. שאריות האלכוהול שנשארו מהמסיבה!! יאללה יומטוב ובוקר טוב.. לך לישון י'עיראקי...(LOL ראית איך הרגו את דוד שלנו...אוףף :lol:)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.