פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים זה כל כך מפגר אתם יהודים תשתלטו על עצמכם ! אתה יודעים מה זה סילבסטר? זה חג שהנוצרים חוגגים את היומולדת של יש"ו (ימח שמו וזכרו) ואתם חוגגים את זה? תשמרו על תאריכים עבריים נורמליים!!!!! אם אתה מדבר ככה לאנשים שאתה בסדר איתם אז איך אתה מדבר לאנשים שאתה שונא?
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים לאן אני אלך? לישון, כנראה. אולי מסיבת-ועידת מסנג'ר עם החברים מחו"ל, אבל יש בי"ס יום שני, ככה שאין הרבה מה לעשות -__-ארררג.-לא שיש לי חברה או חיי חברה פעילים, חיי החברה שלי הושמדו בקיץ האחרון.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים עושה על האש עם כול החברים\חברות\יזיזות, מה שכולל הרבה הרבה אולכוהול :ylsuper: איזה חנון מי שנשאר בבית, בחיאט צאו החוצה יא בתולים שכמוכם!
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים יהודים, לא לריב! אין שום קשר בין הסילבסטר להולדת ישו, וגם לא בין הכריסמס להולדת ישו. אלו (עוד) 2 חגים שהנוצרים העתיקו מעובדי אלילים בצפון אירופה בדיוק כמו את ה"פאסחה" ואת ליל כל הקדושים ועוד חגים. אז רק בשביל לעשות לכם הרגשה טובה - גם אותם עובדי אלילים עברו אינקוויזיציה בימי הביניים, בדיוק כמו היהודים, בגלל אמונתם. אז אם אתם מרגישים הסתייגות - תחגגו מתוך הזדהות עם כאלו שיודעים על בשרם מה העם היהודי בימי הביניים עבר.חוצמזה, חגים של גויים קצת יותר כיפיים... ביהדות זה "הם ניסו להרוג אותנו, הם נכשלו, בואו נאכל".
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים חחחחחחחחחח!!! Vitnir אני חייב להגיד שאם לא היו מגבלות בחותמת אצלי למטה היית מצטט את כל המשפטים שלך!! :lol: :lol:
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים הממ יוצא לי טוב יש לי שבוע חופש,יש גדנע ואני לא יוצא..אז כנראה עם החברה למסעדהחבל, אתה מפסיד...ורגע, אתה לא בן 25?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים עושה על האש עם כול החברים\חברות\יזיזות, מה שכולל הרבה הרבה אולכוהול :ylsuper: איזה חנון מי שנשאר בבית, בחיאט צאו החוצה יא בתולים שכמוכם! מאיפה אתה אם בצפון אני בא אם שני חברות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.