עבור לתוכן

ביקורת על מסך אסוס 22

Featured Replies

פורסם

ראיתי שהרבה אנשים מחפשים לדעת איך המסך 22 של אסוס, ופשוט אין עליו ביקורות בשום מקום.

קניתי מסך כזה לפני חודש והרי חוות דעתי האישית (לא להתווכח איתי ,זאת רק דעתי ואם מישהו חולק עליה שיבורך)

כללי:

מסך מאד גדול ומרשים. עיצוב יפיפה וקל להרכבה.

מכיל כבל DVI, כבל VGA ושני כבלי חשמל.

קיבלתי אותו עם אחריות של אפס פיקסלים מתים לשנה ועוד שנתיים על 3 פיקסלים.

משחקים:

מעולה!

הרוב המוחלט של המשחקים תומכים הרזולוציה הטבעית שלו (1050*1680) ואלה שלא תומכים ניתן למצוא שיטה להתאים אותם באתר http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php?title=Master_Games_List_-_A

לאחר המון שעות משחק בכל המשחקים כמעט שיש היום אני יכול להגיד שאין שום מריחות או תופעות לוואי.

משחקים נראים מעולה במסך רחב (כל הזאנרים) וזה משפר את החוויה בהרבה.

חיסרון במשחקים הוא שאת סירטוני המעבר לא רואים באיכות שהכרתם מCRT, נושא מעט כאוב עבורי אבל אין מה לעשות.

אומנם דרוש כרטיס מסך דיי רציני כדי להפעיל משחקים ברזולוציה הזאת אבל אני חושב שמי שקונה מסך ב 2500 שקל יש לו כסף לכרטיס מסך נורמאלי.

סרטים:

אני מניח שבגודל הזה של המסך יש אנשים שקונים את המסך שישמש בתור טלויזיה קטנה לחדר. אני לא הייתי ממליץ בלב שלם לעשות את זה כי סרטים הם לא הצד החזק של המסך (כמו שכתבתי בחלק של המשחקים).

ניתן לראות סרטים עליו אבל אם יש טלויזיה עדיף כי סרטים באיכות לא טובה הוא לא מציג בתור חוויה נחמדה ואילו סרטים באיכות טובה ניתן לראות עליו.

אני חייב לציין שרואים בו סרטים יותר טוב מבVIEWSONIC VX922 שראיתי אבל צרת רבים היא לא תמיד חצי נחמה.

עבודה משרדית

החיסרון הגדול של המסך הזה הוא הצבעים שהוא מראה בווינדוס.

אין לי מושג איך הוא מראה צבעים כל כך טובים במשחקים ואילו בווינדוס משהו פשוט דפוק בצבעים.

ניסיתי לסדר את הצבעים דרך המסך וזה אכן משתפר אבל עדיין לא זה. ניסיתי גם דרך הCATALYST ועדיין לא הגעתי למצב שהייתי מרוצה

ואני מנסה הרבה...כל כמה שעות אני מתעצבן ומנסה לכוון ;D

איכות התמונה בווינדוס היא לא מהטובות מהLCDים שראיתי (פאנל TN בכל זאת)

מי שעובד עם כמה מסמכים בו זמנית המסך הזה הוא פשוט ברכה!

אני לומד עליו ואין כמו לפתוח WORD וקובץ PDF בו זמנית בלי להתפשר על הגודל של המסמך.

ניתן ממש בקלות לפתוח כמה מסכים שצריך כי התצוגה ענקית.

סיכום:

מי שמחפש מסך למשחקים זה חלום.

מי שבונה על מסך רב שימושי עם דגש על ווינדוס הייתי ממליץ על מסך אחר.

אני במצב שאם לא הייתי משחק בו בעיקר הייתי מתחרט עליו.

טיפ לשיפור בווינדוס:

להגדיל את גודל הפונטים

להגדיל את האייקונים לגדולים

להעביר לCLEAR TYPE האפקטים

מקווה שעזרתי לכמה אנשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים