עבור לתוכן

על איזה עכבר מומלץ יותר למשחקים ?

Featured Replies

פורסם

עדיף GENIUS ERGO 525.

פורסם

אחי לי יש g7 וזה עכבר טוב אבל עדיף את ה G5 לדעתי עם זה למשחקים

למה? זה לא אותו עכבר רק אלחוטי? :s05:

פורסם

עדיף GENIUS ERGO 525.

:xyxthumbs: מסכים..עשיתי סקר,קראתי ביקורות ואפילו אחזתי במו ידי.

אני אזמין את זה במחיר של 180-200 שקל זה עכבר מעולה!אין צורך לשלם 450שקל לעכבר..זה מוגזם.

פורסם

וואו למה??? אם יש לכם MX518 באותוו מחיר, הERGO הוא זול, אבל גם החומרים והאיכות הרכבה שלו זהים למחיר......

-ג'ו

פורסם

ממש לא!

לקחתי את ה-510 והסתכלתי טוב טוב(אני מאוד קפדן) ואני יכול להגיד לך כמעט בוודאות מוחלטת(אין לי הוכחות..) שאותו מפעל שמייצר את גוף ה-510/18 מייצר את ה-525,הפלסטיקה וחומר האחיזה בצד פשוט זהה!

ואיפה אתה חושב שמייצרים את ה-518?בשוויץ?

פורסם

וואו למה??? אם יש לכם MX518 באותוו מחיר, הERGO הוא זול, אבל גם החומרים והאיכות הרכבה שלו זהים למחיר......

-ג'ו

דעה אישית בלתי מבוססת בעליל, יש מספיק ביקורות שמשבחות אותו ואת הארגונומיקה שלו.

פורסם

במחיר הזה עדיף לקחת את הMX518, פי אלף יותר טוב, ונוחות זה עיניין סלקטיבי למה אנשים לא מבינים אתזה...

-ג'ו

ברור שנוחות זה דבר סלקטיבי, אבל אני אומר לו איך אני הרגשתי ונהנתי מחווית העכבר ואני לא מבין למה אתה חושב שה-mx518 עדיף עליו כפי שאתה אומר "פי אלף". אני לא אוהב את הרגשת החיבור של היד לעכברים של logitech שהם בצורת כפפה, להבדיל לדוגמא מה-mx1000 שדווקא הרבה יותר אהבתי מרוב העכברים של logitech, והיה לי הרבה יותר נוח להשתמש בו. בכל מקרה גם בקשר של העכבר של microsoft אם אתה קונה את הדגם האלחוטי, הוא מחזיק איזה חודשים בלי החלפת סוללות שזה גם יתרון חשוב על פני העכברים של logitech...

פורסם

ממש לא!

לקחתי את ה-510 והסתכלתי טוב טוב(אני מאוד קפדן) ואני יכול להגיד לך כמעט בוודאות מוחלטת(אין לי הוכחות..) שאותו מפעל שמייצר את גוף ה-510/18 מייצר את ה-525,הפלסטיקה וחומר האחיזה בצד פשוט זהה!

ואיפה אתה חושב שמייצרים את ה-518?בשוויץ?

לא אבל למחלקת הייצור של LOGITECH יש תנאי ייצור טובים יותר ושלא נדבר ע הQUALITY CONTROL של לוג'יטק מול ERGO.

-ג'ו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים