עבור לתוכן

על איזה עכבר מומלץ יותר למשחקים ?

Featured Replies

פורסם

:hi:

logitech G7

Logitech G5

Razer Copperhead

לכל אלו שהתנסו נא חוו דעתכם...

מבחינת - תזוזה, סוללה, נוכחות שימוש, התאמה לתוכנות...

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

בין הG7 לG5 יש הבדל זניח שהוא שהעכבר אלחוטי...

לפי דעתי לך על ה-G5 אבל בכל מקרה תחכה לתגובות מאנשים שיותר מבינים ממני

פורסם

הG5 הכי מומלץ אבל יש את ה mx518 שהוא אופטי, עולה פחות מאה ומשהו שקל, לדעתי הוא העכבר הכי משתלם שיש ואתה לא תרגיש בהבדל

אפשר לכוון את ה dpi שלו למהירות שנוחה לך דרך התוכנה/דריבר שמקבלים.

הG5 וה mx518 דומים מאוד רק שהG5 הוא ליזר ויש לו 2000 dpi לעמת 1600 שזה לא משמעותי ולא תרגיש בהבדל

ועוד משהו, כול המשקולות של ה G5 זה סתם גימיק , העכבר מספיק כבד, וכמו כול עכבר צריך להתרגל כמה ימים.

פורסם

יש לי את הG5 (לא התנסתי באחרים) ואני אומר לך זה העכבר הכי נוח שהחזקתי בחיים שלי.. יש לו נוחות וביצועים מעולים חיישן לייזר 2000DPI ויש אפשרות כיוונון על העכבר עצמו כך שאין צורך בלהתעסק עם תוכנה.. ויש לו חיספוס נעים כזה ברגע שאתה מגיע מהבית ספר\עבודה ואתה מתיישב ליד המחשב ואתה שם את היד על העכבר וזה פשוט מרגיע... לגבי ביצועים.... ביצועים בשמיים.. יש לו רגליות ממש חלקות כך שהעכבר מחליק טוב על השולחן (בלי שטיחון) בצורה ממש חלקה...

והלחיצות ממש קלות... בקיצור עכבר מעולה.... ממליץ בחום.

פורסם

ה-G5 חד משמעי! הוא עולה בקיי.אס.פי 320 ש"ח שזה מאוד זול יחסית לאחרים כמו אופיס דיפו הגנבים האלה שמוכרים את אותו עכבר ב-480 ש"ח....

זה עכבר נוח שיש לו תזוזה מאוד טובה והגבה מהירה ממליץ מאוד.... בהתחלה זה קצת ייציק החספוס אבל אח"כ תתרגל אליו :xyxthumbs:

פורסם
בהתחלה זה קצת ייציק החספוס אבל אח"כ תתרגל אליו

מחזק ^^ לקח לי יום יומיים להתרגל ואז זה הדבר הכי טוב שקרה לי.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה של כסף ואני רוצה את העכבר הכי טוב בשוק (!!!).

להערכתי ה- G7 ?

פורסם

תראה אני מניח שאתה מגיע מאיזה עכבר ג'נרי, ואתה רגיל לכוון עם "האצבעות" מה שנקרא [כשאתה אוחז בעיקר עם האצבעות ולא עם כל כף היד את העכבר], יהיה לך קשהה יותר להיות מדוייק בשבועות הראשונים עם הG5, לעומת זאת הקופרהאד לא ידרוש הסתגלות ארוכה כזו [לפחות מהניסיון שלי], מה שכן העיצוב של הקופרהאד לדעתי פחות ארגונומי, אבל הוא מפצה על זה בדרייברים טובים יותר מהG5, ואיכות בניה טובה יותר[פחות נוטה להתקלקל ולהשחק, שלא כמו עכבר לוג'יטק שנותים לאחר שנה-שנתיים של שימוש לקבל "קליק שמאלי" מעט מציק עקב שימוש מרובה]

לדעתי הקופרהאד הכי טוב כרגע, או הDEATHADDER שאמור להיות גרסאת הCH עם חישן אינפרא אדום שאמור להיות יותר טוב מהלייזר, אבל בסופו של היום השאל היא האם אתה אוהב את העיצוב של הG5 [צריך לאהוב את זה, אחרת זה לא יהיה נוח בכלל..] או שאתה מעדיף עיצוב יותר נפוץ [כמו רוב העכברים הג'נריים, מעט ארוך יותר ורחב יותר] כמו של הRAZER...

בכל מקרה הG5 יותר "נוצץ" מבחינתבאנדל ופיצ'רים ועיצוב ארגונומי שנותן תחושה של שליטה עם כל כף היד [למי שאוהב], אבל הרייזר מגיע עם דרייברים טובים יותר, עיצוב נוח יותר למי שרגיל לכוון עם ה"אצבעות" ואיכות חומרים\הנדסה טובה יותר.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה הG5 יותר "נוצץ" מבחינתבאנדל ופיצ'רים ועיצוב ארגונומי שנותן תחושה של שליטה עם כל כף היד [למי שאוהב], אבל הרייזר מגיע עם דרייברים טובים יותר, עיצוב נוח יותר למי שרגיל לכוון עם ה"אצבעות" ואיכות חומרים\הנדסה טובה יותר.

-ג'ו

דרייברים יותר טובים - מה הכוונה

פורסם

תופסים פחות משאבים, יותר נוחים לכוונן לפי הרצונות שלך מהעכבר, פחות באגים למיניהם. יש עכברים שדוחפים להם את הFIRMWARE של הCOPPERHEAD במיוחד כדי שיוכלו להשתמש בדרייברים שלו.

-ג'ו

פורסם

אחי לי יש g7 וזה עכבר טוב אבל עדיף את ה G5 לדעתי עם זה למשחקים

פורסם

הייתי בכלל ממליץ לך על העכבר של Microsoft Intellimouse 4 פשוט נוח בכל מובן, בגלגלת שלו שבנויה בטכנולוגיית Tilt ממש נוחה (לוגיטק העתיקה את הטכנולוגיה מ-Microsoft וזה ממש פחות נוח..), ה-Back וה-Forward שלו בצד אחד וזה ממש הרבה יותר נוח לדעתי מעכברים אחרים, יש לו כמובן דרייברים כך שיאפשר לך לתכנת מקשים אם תרצה למרות שאני לא רואה ממש צורך בזה, והכי חשוב זה שהוא ממש מתלבש על היד (לימניים בלבד), ויש לו 1500dpi שזה בכלל לא נמוך ומה גם שהוא עולה איזה 170 שקל שזה מחיר ממש טוב לעכבר כזה לפי דעתי שווה כל שקל אם אתה באמת גיימר רציני שמשחק במשחקי FPS למיניהם או סתם עובד הרבה מול המחשב זה העכבר האהוב עלי

פורסם

יש לו 400DPI ולא 1500.

פורסם

הייתי בכלל ממליץ לך על העכבר של Microsoft Intellimouse 4 פשוט נוח בכל מובן, בגלגלת שלו שבנויה בטכנולוגיית Tilt ממש נוחה (לוגיטק העתיקה את הטכנולוגיה מ-Microsoft וזה ממש פחות נוח..), ה-Back וה-Forward שלו בצד אחד וזה ממש הרבה יותר נוח לדעתי מעכברים אחרים, יש לו כמובן דרייברים כך שיאפשר לך לתכנת מקשים אם תרצה למרות שאני לא רואה ממש צורך בזה, והכי חשוב זה שהוא ממש מתלבש על היד (לימניים בלבד), ויש לו 1500dpi שזה בכלל לא נמוך ומה גם שהוא עולה איזה 170 שקל שזה מחיר ממש טוב לעכבר כזה לפי דעתי שווה כל שקל אם אתה באמת גיימר רציני שמשחק במשחקי FPS למיניהם או סתם עובד הרבה מול המחשב זה העכבר האהוב עלי

במחיר הזה עדיף לקחת את הMX518, פי אלף יותר טוב, ונוחות זה עיניין סלקטיבי למה אנשים לא מבינים אתזה...

-ג'ו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים