עבור לתוכן

F900P נגד VX922

Featured Replies

פורסם

יותר נכון CRT נגד LCD :)

מבחינת רזולוציה וכאלה, זה נראה כאילו ה F900P ייתן לי איכות יותר טובה,

לעומת זאת ה VX922 הוא LCD,

מה עדיף לקחת מבין שניהם? בהנחה שהמקום שהמסך תופס זו לא הבעיה שלי.

תודה רבה.

פורסם

אממ בהתחשב בזה שהמשתמש הממוצע כמו רוב חברי הפורום(משחקים+סרטים).. לא צריך יותר מ-1280X1024..

שלא כמו גרפיקאים וכו.. וזמן התגובה כיום במסכי LXD הוא כמעט זהה לCRT...

אז אני ממליץ לך ללכת על הוויוסוניק!!.. :xyxthumbs:..

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה נכון...

קודם כל אני רוצה גם כנראה לראות סרטי 1080p שצריך 1200*1920 בשביל לראות את הסרט טוב.

וגם יש הרבה משחקים שתומכים ברזולוציה 1200*1600 שהרבה יותר כיף לשחק ברזולוציה הזאתי.

פורסם

אממ תקן אותי אם אני טועה אבל 1920X1200 זה רזולוציה של מסך רחב.. ::) ..

בנוגע ל-1600X1200... אולי תרגיש הבדל מבחינה ויזואלית אבל זה יבוא על חשבון בירידה ב-FPS וירידה משמעותית.. :-\

חוץ מ'זה 1280X1024 זה יותר ממספיק לפי דעתי

בנוסף לכך ה-900P הוא מסך די ישן!!..מה שגם האיכות שהוויוסוניק מציג היא פשוט מדהימה .. ואני מדבר מניסיון כי יש לי אחד כזה מול העיניים!!

פורסם

בטווח המחירים של 2K מסך CRT עדיף מכל בחינה - לא מכיר את הדגם הספציפי.

צריך להודות שה-VX922 הוא המהיר ביותר מכל מסכי ה-LCD כיום גם על הנייר וגם בפועל והוא מתקרב מאוד ל-CRT מבחינת זמני התגובה.

אבל מבחינת זויות צפיה, רזולוציה, דיוק צבעים וניגודיות - CRT טוב עולה על ה-VX922 ללא צל של ספק. כדי לקבל איכות דומה ב-LCD תצטרף ללכת על מסכים מבוססי VA או IPS אבל אז אתה לא מקבל את המהירות של ה-VX922.

יש מי שלא רואה את ההבדל במהירות בין 2NS ל-16NS ויש מי שלדעתו אין הבדל בשאר הפרמטרים בין מסכי TN למסכי IPS... אובייקטיבית יש הבדלים לא קטנים אבל בסוף זה עניין של חווית המשתמש.

כמו שיש הרבה שלעולם לא יבדילו בין MP3 ב-128K לבין הקובץ המקורי בדיסק....

פורסם

לפתוח הת'רד.. תשמע זה נכון שאם יש לך כ.מסך חזק +.. אז כדי ממש לנצל אותו אתה צריך להפעיל רזולוציות גבוהות אפילו מעל 1600X1200..

עצה שלי .. גמני גיימר לא קטן ואוהב לשחק בכל משחק שיוצא .. וגם לי היה CRT 19" והחלפתי לLCD 19"..

בשורה התחתונה אני ממש שמח שעשיתי את זה והייתי עושה את זה שוב!!..

מה שכן אם אתה בכל זאת מתעקש יש מסכי CRT הרבה יותר טובים מהLG.. גם לוויוסוניק יש כמה דגמים אבל המחירים שלהם בהתאם :)..

פורסם

בתקציב הזה הייתי לוקח את אחד המסכים של SONY שמבוסס על פאנל P-MVA ומציג איכות תמונה וזוויות צפייה עדיפות בהרבה על ה - VX922 וגם יש לו זמן תגובה סביר ביותר.

לינקים:

1) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472106

2) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471978

פורסם

בתקציב הזה לא הייתי הולך על משהו השונה מה-CRT הזה.

לא יהיה מסך LCD שיתקרב אפילו ל-CRT הכל כך מעולה הזה בתקציב הנתון.

הצבעים של המסך יהיו חיים יותר, ניגודיות תהיה עמוקה יותר, והתמונה בכללותה תהיה חדה יותר. גם אין לך מה להסתכן בפחד מזמן תגובה אם אתה מאוד רגיש לעניין.

החוויה שלך במשחקים תהיה הרבה יותר טובה ב-CRT הזה.

מצד שני, אתה אומר שאתה מתכוון לצפות בסרטים במסך הזה. כפי שבטח שמת לב, כיוון ועתיד המסכים הולכים להיות מסכים רחבים, וזאת במיוחד לכבוד תצוגת ה-HD כפי שציינת אחת ממנה. לכן, יש לחשוב על העניין, שלא תתחרט בעוד שנה +\- כשסרטי הHD יהיו נפוצים יותר. במקרה שבאמת תרצה מסך רחב, שיהיה מספיק איכותי, אולי כדאי שתחסוך עוד מעט ותחכה קצת, כדי שתוכל לקנות את המסך המושלם לך.

ד"א, בכמה בדיוק תוכל להשיג את ה-F900P? יש לך גם את ה- ViewSonic G90F בעל רזלולוציה גבוהה מה-LG בכ-1300 ש"ח.

פורסם

עוד מוכרים את הF900P? הרי לא מייצרים אותו כבר הרבה זמן.

פורסם

בשום מצב אין מסך CRT יותר חד ממסך LCD.

אם אתה יכול לחיות עם מפלצת ענקית על השולחן שלך, עדיף שתיקח את המסך CRT בתקציב הזה.

אם אתה בונה על לראות סרטים ב 1080 תשכח מזה, הסרט גם יהיה ב LetterBox גדול

וגם יראה קטן מאוד על המסך בגלל יחס תצוגה של 4:3 בניגוד ל 1.78:1 של סרט ב 1080.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים