עבור לתוכן

בעיית רזולוציה ב CMV T38D

Featured Replies

פורסם

אתמול הגיע לידיי המסך הזה ויש לי בעיה אחת.

הוא מחובר בחיבור D-SUB לכרטיס מסך מובנה ואני לא מצליח להגיע לרזולוציה הטבעית שלו (1400X1050)

ברגע שאני בוחר את הרזולוציה הזו הוא ממשיך לעבוד ב1280X1024 אבל הדסקטופ גדול מהמסך, זאת אומרת שאם מגיעים עם העכבר לקצוות

כל התמונה זזה.

ניסיתי במחשב אחר לחבר אותו ליציאת DVI והכל עבד בסדר.

עוד חשוב לציין שה WINXP לא מזהה אותו, הוא מזהה מסך PNP רגיל וגם בשום מקום ברחבי האינטרנט לא מצאתי דרייברים שלו.

יש מה לעשות חוץ מלקנות כרטיס מסך חדש עם יציאת DVI?

פורסם

יכול להיות שהכרטיס מסך פשוט לא חזק מספיק בשביל להראות רזולוציה כזאת?

אני גם מתכנן לקנות את המסך הזה אבל מפחיד אותי הקטע של הרזולוציה הטבעית, משחקים תומכים בה??

פורסם

הבעיה נובעת מכך שהכרטיס מסך חושב שהמסך מוגבל ל 1280X1024 ולכן הוא מאפשר לך להציג את הרזולוציה היותר גבוהה

אבל משאיר את המסך עצמו ב 1280X1024, אני מציע שתעבור טוב טוב על ההגדרות של האונבורד ותחפש אם יש

מצב שמגביל את הרזולוציה ע"פ מידע מהמסך, אם יש והוא דולק אני מציע שתנסה לכבות ואם הוא מכובה תנסה להדליק.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהכרטיס מסך פשוט לא חזק מספיק בשביל להראות רזולוציה כזאת?

לא חושב שהוא לא מספיק חזק כי זה כולה 2D ולא 3D.

במחשב שלי אני מריץ על 9200SE מסך אחד ברזולוציה של 1920X1200 ושני ב128X1024 ככה שכוח זאת לא הבעיה.

הבעיה נובעת מכך שהכרטיס מסך חושב שהמסך מוגבל ל 1280X1024 ולכן הוא מאפשר לך להציג את הרזולוציה היותר גבוהה

אבל משאיר את המסך עצמו ב 1280X1024, אני מציע שתעבור טוב טוב על ההגדרות של האונבורד ותחפש אם יש

מצב שמגביל את הרזולוציה ע"פ מידע מהמסך, אם יש והוא דולק אני מציע שתנסה לכבות ואם הוא מכובה תנסה להדליק.

בבחירה של הרזולוציה אני יכול לבחור גם 1920X1200, הבעיה היא במסך.

יכול להיות שהוא לא יודע לקבל את הרזולוציה הטבעית דרך הD-SUB?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים