פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים הדולר זול ודרמל מקורי איכותי פי כמה מהסיני זה פחות מ300 .. קח גם ראש מקדחה "של רופא שיניים" ודיסק יהלום ( חותך הכל ולא נשחק)
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים באיזה דגם מדובר?מה הנתונים הטכניים (אם יש לך...)?בעיקרון, 350 ש"ח בשביל דראמל מקורי נשמע טוב. יותר מידי טוב (אלא אם זה איזה מבצע מיוחד...)
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים דרמל מקורי, עם כל הסיפור שעושים מהעניין, עולה 380 ש"ח בסניף הום סנטר בבילו סנטר הקרוב לביתי (ואני משער שזהו המחיר בכל הרשת).אני את שלי קניתי ב350 ש"ח דרך מישהו שמוכר כלי עבודה לאבא שלי ואני לא מצטער לרגע! הוולף וכל התחליפים הזולים יותר לא מתקרבים אפילו במעט לדרמל המקורי.
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים ה395PY אם איני טועה, הדגם עם סטנד הפלסטיק עם המקום לביטים ולמכשיר עצמו, 15 ביטים, ומכשיר דראמל מקורי עולה בהום סנטר 380 ש"ח. בפעם הבאה שאהיה שם, אם אזכור והדיון הזה עוד יהיה עדכני, אעלה תמונה מהפלאפון של הקופסא עם המחיר כדי להסיר ספקות
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר לכל מי ששאל אני מדבר על הDremel Multi Pro Rotary Tool Kitהנה תמונה עם כל מה שהוא בא:http://ace.imageg.net/graphics/product_images/p1122287dt.jpg
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים http://ace.imageg.net/graphics/product_images/p1122287dt.jpgשווה להשקיע את ה70$! אחלה מוצר במחיר מצויין!
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים שווה שווה שווה !!!!אני משער לעצמי שראית את הדרמל בחו"ל או משו .. אם לא אז למה הבאת מחיר ב $ ?אצלנו בACE (נצרת עילית) משו קטן יותר ממה שהבאת עולה 415 שקל ואפחד לא יודע עם מה הוא בא
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים מחבר שווה שווה שווה !!!!אני משער לעצמי שראית את הדרמל בחו"ל או משו .. אם לא אז למה הבאת מחיר ב $ ?אצלנו בACE (נצרת עילית) משו קטן יותר ממה שהבאת עולה 415 שקל ואפחד לא יודע עם מה הוא באאני גר בחו"ל זה למה. המחיר שהבאתי זה מהחנות ACE ליד הבית שלי ואני יכול אפילו לקנות אותו ב60$ באינטרנט והם ישלחו לחנות הכי קרובה לבית שלי בחינם ואני פשוט צריך ללכת ולאסוף אותו
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אה סבבה אני חדש אז אני לא מכיר את הקהילה חבל שלי אין הזדמנות לקנות כזה :'(
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים לדעתי אין סיבה לקנות את הדרמל המקורי אם אתה לא עובד איתו כל יום באופן מסחרי. יש לי את המכשיר של WOLF כבר שנה שלישית והוא משרת אותי מצוין. בחיים לא עשה בעיות. בקיצור אם אתה מחפש מכשיר למודינג בעיקר אז המכשירים הזולים של WOLF ו HYUNDAI הם בשבילך, מה גם שהם מאובזרים טוב מאוד ובאים יחד עם צינור גמיש וכל זה ב 100 שח בערך... עדיף תשקיע את שאר הכסף בקניית ראשים\דיסקים שיעזרו לך במודינג . בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.