עבור לתוכן

זכרון DDR רגיל - למעבד E6600 של אינטל

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקבל מחו"ל מעבד E6600 , ויש לי 2 שאלות.

1) מה הלוח אם הזול ביותר שיתמוך באופן מלא לניצול היכולות של המעבד הזה?

2) יש לי 2 ג'יגה זיכרון DDR רגיל, האם אזדקק להחליפו ל DDR2 ?

פורסם

יש לוח של אסרוק שתומך באופן מלא בC2D וDDR1...

והוא גם אחד הזולים..

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_1902_1903&products_id=12330

אני לא מתכוון להמליץ עליו אני רק אומר לך שהוא קיים.

עכשיו לשאלה שלי.. לא עדיף להביא E6300 ולוח נורמלי כמו 965S3 של גיגה בייט ?

כן, תהיה צריך להעיף את הזיכרון עם הלוח הזה אבל לפחות אתה לא קונה איזו הכלאה של חדש וישן (DDR1 וAGP) (DDR2 וPCI-E) עם ציפ' של VIA :puke:...

פורסם
  • מחבר

יש לוח של אסרוק שתומך באופן מלא בC2D וDDR1...

והוא גם אחד הזולים..

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_1902_1903&products_id=12330

אני לא מתכוון להמליץ עליו אני רק אומר לך שהוא קיים.

עכשיו לשאלה שלי.. לא עדיף להביא E6300 ולוח נורמלי כמו 965S3 של גיגה בייט ?

כן, תהיה צריך להעיף את הזיכרון עם הלוח הזה אבל לפחות אתה לא קונה איזו הכלאה של חדש וישן (DDR1 וAGP) (DDR2 וPCI-E) עם ציפ' של VIA :puke:...

ה E6000 כבר קנוי. ואנסה לנסח את השאלה בצורה כזו:

עדיף למכור את ה2 ג'יגה DDR, ובמקומם לקנות זיכרון חדש של 1 ג'יגה DDR2 , ואז לרכוש לוח אם כמו 965S3 של גיגה בייט.

או אולי עדיף 2 ג'יגה של DDR רגיל עם לוח שיתמוך בכך?

פורסם

שאלה קשה...

1 אתה הולך להפעיל את המחשב כרגיל ? יעני בלי OC וכל מיני כאלה ?

2 אתה מחפש את הביצועים המקסימליים או שרוצה ביצועים שעדיין נחשבים טובים מאוד ובהרבה פחות כסף ?

3 ראיתה את הלוח מהלינק ? יש בו את כל הפיצרים שאתה צריך ?

4 יש לך שימוש מסיבי במעל 1GB זיכרון ?

אם התשובות הם :

1 בלי OC.

2 ביצועים שעדיין נחשבים טובים מאוד ובהרבה פחות כסף.

3 יש את כל מה שאני צריך .

4 כן .

קח את האסרוק :-X

פורסם

חבל על הכסף שלך - קח את ה-Asrock ותישאר עם ה-2GB. אין בו שום דבר רע, למרות מה ש-RTR מנסה לרמוז.

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל פעם אחרונה שראיתי בנצ'ים שלו בOCW הוא לא כיכב מי יודע מה...

פורסם
  • מחבר

חבל על הכסף שלך - קח את ה-Asrock ותישאר עם ה-2GB. אין בו שום דבר רע, למרות מה ש-RTR מנסה לרמוז.

קודם תודה לשניכם!

אני באמת לא מתכוון לעשות OC

ואם אני מבין נכון, שניכם טוענים שההפרש בין שני הלוחות הוא לא רציני עבורי, והשאלה היא האם האסרוק הוא מספיק אמין? אני לא מכיר את החברה הזו.

פורסם

למשתמש שרוצה קצת יותר מלהפעיל את המחשב הוא אחד הלוחות הכי פחות טובים. זה לא אומר שהוא איום ונורא או קורס כל שניה או לא יודע מה.. הוא פשוט פחות טוב מלוח רגיל...

דודי אסרוק היא חברת בת של אסוס ככה שאני לא חושב שהוא לא יהיה אמין..

פורסם

ודרך אגב הלוח שהוא נתן שם בלינק זה לא מה שאתה צריך.. זה הלוח הנכון :

http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm

צודק... :-[

לא שמתי לב שמה שאני הבאתי קודם זו הגירסה שלא תומכת C2D...

אהה ? איך זה חלק גדול מהחניות הגדולות (נועה,פנדה זיגזאג ) לא מוכר אותו ?

הינה הוא בזאפ.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469115

פורסם
  • מחבר

למשתמש שרוצה קצת יותר מלהפעיל את המחשב הוא אחד הלוחות הכי פחות טובים. זה לא אומר שהוא איום ונורא או קורס כל שניה או לא יודע מה.. הוא פשוט פחות טוב מלוח רגיל...

דודי אסרוק היא חברת בת של אסוס ככה שאני לא חושב שהוא לא יהיה אמין..

תודה!

עדיין אני לא מידי מבין בכל הפיצרים שיש בלוחות, ולכן מעניין אותי אם במה זה יתבטא למשתמש הרגיל זה שהלוח כהגדרתך פחות טוב?

פורסם

פחות טוב איך בדיוק?

פורסם

בוא נעשה את זה ככה..

מה מחפשים בלוח ?

אמינות, יציבות, פיצרים שימושים, OC וביצועים נכון ?

על ביצועי הOC שלו מול לוחות אחרים אנחנו יודעים.. אבל זה ממש לא עקרוני לדיון הזה.

אמינות ויציבות אני מאמין שהוא בסדר ואם לא יש אחריות.

אבל נישאלת שאלה אחרת ..

במה שקשור לביצועי מעבד,זיכרון וכרטיס מסך הוא בסדר , טיפה מאחורי הלוחות המובילים.

מה בקשר לדברים שמסביב ? למשל לאיכות וביצועי כ.קול ? מה בקשר לביצועי HDD? אפשרויות וביצועים רייד ? הוא בטוח לא מגיעה לרמה של האחרים...

לכן למי שלא אכפת מאלו (כמו פותח התארד ?!) יכול להיסתפק בו...

ולכן אמרתי שאם כל מה שמחפשים לוח שהוא פשוט תושבת למעבד,זיכרון,כרטיס מסך ולא מעבר לזה אין איתו בעיה..

פורסם

כרטיס קול - יש לו ALC888. גם ל-Gigabyte 965P-DQ6 יש ALC888. אני לא שמעתי ממך טענות על ה-Gigabyte.

ביצועי HD - אני לא מצאתי בנצ'ים, אולי אתה יכול לבסס את הטענה שלך?

RAID - יש גם לוחות ב-1000 שקל עם 965P/965G שאין להם RAID. אני לא רואה אותך מתלונן עליהם - ה-Asrock עולה פחות מחצי.

סה"כ אתה סתם משמיץ את הלוח הזה.

פורסם

עזוב... אחלה לוח טוב..

בקשר לביצועי HDD אין לי השוואה של הVIA אבל ראיתי השוואה של ICH8R מול מה שבא עם ה 680I והNF4 (ברחו לי מהראש) והICH7R הוא פשוט הכי טוב וקשה לי להאמין שדווקה מה שיש בלוח ישתווה אליו..

אבל זה לא משנה כניראה לרוב האנשים.. הם מחפשים לוח כדי שיהיה מעמד לכרטיס מסך ותושבת לזיכרון/מעבד .

לא בישבילי ולא אני זה שימליץ עליו .

העיקר שיהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים