פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים יש איזה שהו הבדל ביניהם ??יש את כל הפונקציות באקספי המשודרג ניראים אותו דבר עושים אותם פעולות אז מה הקטע?? רק דירכט 10 אין אבל אני בטוח עוד מעט גם זה יהיה...
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים DX10 ל-XP? לא נראה לי.VISTA ו-XP לא שונות רק חיצונית - המערכת החדשה נבנתה מאפס והקוד שלה חדש ומתוכנן אחרת.החבילה שהתקנת מספקת רק שינויים חיצוניים של EYE CANDY ולא יותר.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים וגם לא הבל !!!מה עם AERO ?מה עם ADVENCED SEARC ENGINE ?ועוד המוןןןןן הבדלים קטנים, אבל עושים את זה !
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים Vista לא נכתבה מ-0, היא מבוססת ברובה על XP/2003, פשוט יש הרבה חידושיםhttp://en.wikipedia.org/wiki/Features_new_to_Windows_Vista
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים אני עובד חודש עם הויסטה המלאה ואין שינויים בכלל הכל אותו דבר ואני עם גרסת הפרימיום שאמורה להיות הבכירה....לא רואה משהו מיוחד..
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים כי רוב השינויים הם ביציבות ובאבטחה ולא רק בכלים חדשים ואפשרויות חדשותוMcFly הויסטה דווקא כן נכתבה מאפס
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים ה Transformation Pack לא שם את ה Aero נכון?לא,הוא משתמש במנוע של XP.א)ויסטה לא נכתבה מ0ב)בויסטה כן יש שינויים,פשוט לא כולם בממשק המשתמש (כן,גם שינוי של מודל אבטחה כלשהו בקרנל נחשב לשינוי במערכת ההפעלה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.