עבור לתוכן

עזרה בטמפרטורה נוראית!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד PD 930 אין אורברקלוק או משהו מאוורר מקורי של המעבד ועובד בטמ'פ של 60 מעלות במצב נח מה לעשות קניית המעבד ב אייבורי והתקנה עצמית מה לעשות??? תודה לעוזרים!

פורסם

איזה מארז יש לך?

כמה זמן המעבד כבר אצלך? כלומר בן כמה הוא?

יש כמה דברים שתוכל לעשות:

1) תראה אם המארז שלך מאוורר טוב...ותנקה מאבק את הגוף קירור של המעבד ובכללי את כול המארז.

2)תראה אם כול המאווררים עובדים.

3) אם יש מקומות פנויים במארז למאווררים אז תתקין מאווררים במקומות הפנויים. בצורה כזו: מקדימה מכניס מהדלת מכניס (אם יש בדלת) מאחורה מוציא...

4) תיזכר אם כשהתקנת את המעבד שמת משחה טרמית בכלל או לא..אם לא אז כדאי וממולץ מאוד שתשים אחת...מקסימום 50 שקל כול הסיפור..

מכיוון שהפנטיום D מיתחממם והוא מעבד "חם" אוליי כדאי שתחשוב לקנות לו גוף קירור חדש וטוב...

זה מה שאני מציע לעשות...אתה יכול לחכות למומחים שיש פה...אבל תחכה בסבלנות...בינתיים אני ממליץ לבדוק את המאווררים של המארז...אם קנית מאייבורי אז בדרך כלל הם שמים מאוורר אחד במארז וגם הוא רק מוציא ככה שהמארז שלך רותח מאוד...תסדר לו איוורור טוב בתצורה שרשמתי לך ותנקה מהאבק...זה אמור לעזור למשמעותית...

פורסם

יש לי מעבד PD 930 אין אורברקלוק או משהו מאוורר מקורי של המעבד ועובד בטמ'פ של 60 מעלות במצב נח מה לעשות קניית המעבד ב אייבורי והתקנה עצמית מה לעשות??? תודה לעוזרים!

זה אכן גבוה,

אני לא יודע באיזו תוכנה אתה משתמש אבל תראה מה רואים בביוס,

גם לי בזמן מנוחה הוא היה 44-46 ובמאמץ 57-59 לא עם מאוורר מקורי אלא של ASUS - ASUS CRUX P5M2-8SB3W,

פרק/תרכיב בחזרה,

אייבורי לא בדיוק יעוטו לתת לך שירות על כך שהרכבת לבד..

m.l צודק תנסה תראה אם יש הבדל

פורסם

כדאי לבדוק מה המתח למעבד - לפעמים בגלל סיבות מוזרות ההגדרות בביוס קופצות ל-0.75 מעל ה-DEFAULT ראיתי את זה כבר קורה פעמיים.

זה לא עושה שינוי של 10-12 מעלות כמו אצלך אבל תבדוק.

כל השאר כבר אמרו - לא יהיה מנוס מלפרק ולהרכיב טוב יותר...

פורסם

אצלי אותו מעבד בדיוק והרכבתי ZALMAN 9500 לפני יומיים ועכשיו הוא במנוחה על 36-39 ובמאמץ של 100% במשך 10 דקות (אני צריך לעשות בדיקה יותר רצינית, זה מרשמים ראשוניים) הוא על 58-57 ובלי OC.

מה שאני יכול להגיד לך זה שאם שמת משחה אז תבדוק אם שמת מספיק. אני הולך לפרק את שלי, לנקות את המשחה ולשים עוד הפעם קצת יותר כי אני לא מרוצה מהטמפרטורות שהשגתי איתו.

פורסם

איזה משחה שמת..(זה עם הZALMAN 9500)

ואל תפרק עכשיו או מחר...תחכה כמה ימים..לוקח למחשה זמן לשבת טוב על המעבד...במיוחד אם שמת משהו איכותי...ממה שראיתי פה והבנתי תחכה לפחות 3-4 ימים ואז תראה...

פורסם

יש לך אוליי תקציב שנדע אוליי להמליץ לך מה לקנות? כלומר אם אתה רוצה להחליף לגוף קירור אחר ויותר טוב מהקירור המקורי תרשום תקציב....

פורסם

איזה משחה שמת..(זה עם הZALMAN 9500)

ואל תפרק עכשיו או מחר...תחכה כמה ימים..לוקח למחשה זמן לשבת טוב על המעבד...במיוחד אם שמת משהו איכותי...ממה שראיתי פה והבנתי תחכה לפחות 3-4 ימים ואז תראה...

שמתי משחה של זלמן STG1 וכבר מאוחר מדי כי אחרי שכתבתי הלכתי לפרק ולמרוח מחדש אבל כנראה שבאמת לא שמתי מספיק משחה בהתחלה כי עכשיו זה עומד לי על 32-3 במנוחה ועל 51-2 אחרי חצי שעה בדיקה על 100% בS&M.

ואם אתה אומר שזה אמור להשתפר אז כבר טוב כי אני רוצה לעשות לו אוברקלוק 30%, לפחות לנסות... אני לא מאמין שהזלמן יעמוד בזה. :s05:

פורסם

32-33 מעלות זה בסדר גמור...אפילו מצויין ביחס לזה שהמעבד מסוג כמו שלך נוטה להיתחמם מאוד...

תחכה 3-4 ימים..זה אמור להישתפר קצת וגם אם לא הטמפרטורה לפחות תתייצב...

ואני כמעט בטוח במאה אחוז שהזלמן יחזיק יפה מאוד..

תנסה לסדר סיקקולציה טובה במארז זה ישפר לך את הקירור עוד יותר..

(מקדימה-מכניס..מאחורה-מוציא...מהצד-מכניס-->ואם יש למעלה אז מלמעלה מוציא)

פורסם

האמת שאתה צודק כי האיורור אצלי במארז הוא על הפנים אבל זה בדרך לסדנא :bash: פשוט אני צריך לפתוח בפלסטיק של המארז כי יש לי מאוורר 120 קדימה שמכניס אבל יש לו במארז רק שני חריצים מעפנים כך שהוא ממש לא בא לידי ביטוי.... חרא של מארז!!!

ומאחורה 80 שמוציא וזהו ואני גם אותו יחליף ל90 חזק יותר ויפתח עוד פתח למעלה לעוד 80.

בכל מקרה במאמץ נכון לעכשיו הוא מגיע לי ל57-8 בOC של 30% ואני לא רוצה שהמחשב ירוץ לי קבוע על טמפ' כזאת אז אני מוותר בינתיים עד שאני יאוורר יותר טוב את המארז כמו שאמרת ואני ינסה עוד הפעם.

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

האמת שאתה צודק כי האיורור אצלי במארז הוא על הפנים אבל זה בדרך לסדנא :bash: פשוט אני צריך לפתוח בפלסטיק של המארז כי יש לי מאוורר 120 קדימה שמכניס אבל יש לו במארז רק שני חריצים מעפנים כך שהוא ממש לא בא לידי ביטוי.... חרא של מארז!!!

ומאחורה 80 שמוציא וזהו ואני גם אותו יחליף ל90 חזק יותר ויפתח עוד פתח למעלה לעוד 80.

בכל מקרה במאמץ נכון לעכשיו הוא מגיע לי ל57-8 בOC של 30% ואני לא רוצה שהמחשב ירוץ לי קבוע על טמפ' כזאת אז אני מוותר בינתיים עד שאני יאוורר יותר טוב את המארז כמו שאמרת ואני ינסה עוד הפעם.

תודה רבה ושבת שלום

גבר - הטמפ' האלה למעבד D930 זה כמו חלום רטוב הן מעולות!! :bash:

מאמץ זה בדיוק איפה שהמחשב שלך לא כל הזמן - רק במאמץ :xyxthumbs:

אל תשתפן - אחלה OC באחלה טמפ'!

פורסם

אח שלי גיבור העניין שיוצא לי הרבה לקודד וידאו כך שהמחשב כן במאמץ וחוץ מזה שאני בלי קשר לפי מה שראית בתגובות הקודמות שלי חיייייב לשפר את האיוורור במארז.

אבל בכל מקרה תודה על העצות ועל התגובות.

אני מאמין שע"י שיפור האיוורור במארז אני יצליח להוריד לפחות עוד 3-4 מעלות....

ושוב... תודה. :yelclap:

פורסם

הכותרת שלך היא " טמפ' נוראית" - בשום מקרה זה לא נכון כשאתה מדבר על לשפר 3 מעלות ;D

פורסם

:lol:

מסכים איתך אחי אבל לא אני פתחתי את הדיון עם הכותרת הזאת אני רק הצטרפתי... :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים