פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים זה כל הקטעה"שברולט" (שזה למעשה שאריות דייהו, מלפני הזמנים ש-General Motors קנו את דייהו) Aveo הן בכלל משנת 2004 ועד 2007 (שנות מודל), כאשר הדור המחודש הוא מ-2006\2007), האופטרה מאותו מקור גם כן משנת 2004 ועד 2007ה-KIA ריו והיונדאי אקסנט הן בכלל חדשות לגמרי, מודל 2007 בלבד
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר ליאור האם להוסיף לך גם את התואר מומחה למכוניות ותחבורה? בכל מקרה אכן הצצתי ב IIHS וראיתי שדגמי 2007 של יונדאי (Elantra/Sonata) אכן שופרו משמעותית בבטיחות והם די "ירוקים"
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים גם לגיסי יש אוטו כזה אבל משופר...אולי אני יקח לו את האוטו וינסה! ;D מי " שיפר " יונדאי אקסנט ?? ואם אתה מתכוון למדבקה של נו פיר על החלון אז זה לא שיפור ...
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אני בקושי מומחה בשקלהאקסנט, ה-Aveo, האופטרה וה-Rio מהוות בעצמן הרוב המכריע של הקוריאניות הנמכרות בארץויותר גרוע מזה, הן מהוות אחוז גבוה מהמכירות של הליסינגמה שאומר מכוניות שהן בבסיסן לא בטיחותיות ועוד עברו הסרות של רכיבים כמו כריות אוויר
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים link=topic=227807.msg1998688#msg1998688 date=1167168319]מי " שיפר " יונדאי אקסנט ?? ואם אתה מתכוון למדבקה של נו פיר על החלון אז זה לא שיפור ... חח מחזק: אתה מתכוון לשיפור מכאני או קוסמטי? בכל אופן - אם תוכל לפרט איזה "חמוצים" (אם בכלל) או דברים "אחרים" יש ברכב ולדעתי (שוב , דעתי) כדי להנות מהנהיגה אין כמו BMW ולא חסרים בYOUTUBE קטעים של בימרים במפגן ביצועים..
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים חח מחזק: אתה מתכוון לשיפור מכאני או קוסמטי? בכל אופן - אם תוכל לפרט איזה "חמוצים" (אם בכלל) או דברים "אחרים" יש ברכב ולדעתי (שוב , דעתי) כדי להנות מהנהיגה אין כמו BMW ולא חסרים בYOUTUBE קטעים של בימרים במפגן ביצועים.. או STI....
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים ^^^ חח הנה זה שוב מתחיל.. חוזר ואומר - דעתי בעניין: BMW, STI, EVO ושות' "לא עושים לי את זה" (לא שהייתי אומר לא לאחת כזאת, כן?) עם כל הכבוד לצליל הפריקה המפורסם, אין על נהמה של שישיית צילינדרים... אומנם אין לי שישייה ( לא הרכב הנ"ל, אלא באחד אחר ) לאף רכב אין את הקסם שיש לBMW (אולי היא ישנה, חלשה ושאר מרעין בישין) יש לבומר את הקסם שלו אני מת על בומר'ס (והנעה אחורית בפרט) הלבנה באמצע - שלי ;D
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים ^^^ חח הנה זה שוב מתחיל.. חוזר ואומר - דעתי בעניין: BMW, STI, EVO ושות' "לא עושים לי את זה" (לא שהייתי אומר לא לאחת כזאת, כן?) עם כל הכבוד לצליל הפריקה המפורסם, אין על נהמה של שישיית צילינדרים... אומנם אין לי שישייה ( לא הרכב הנ"ל, אלא באחד אחר ) לאף רכב אין את הקסם שיש לBMW (אולי היא ישנה, חלשה ושאר מרעין בישין) יש לבומר את הקסם שלו אני מת על בומר'ס (והנעה אחורית בפרט) הלבנה באמצע - שלי ;D זה אחלה אוטו ספורט אם אפשר לדעת את "מיפרט" שלו או שהוא "סטוק" וזה קשה לי להאמין...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.