עבור לתוכן

תצוגת נהיגה מרשימה

Featured Replies

פורסם

הלוואי והייתי יודע לחנות ככה... אבל אני לא אוהב יונדאי

פורסם

וואו.הכי אהבתי את החנייה.

פורסם

אחד הדברים החזקים ביותר שראיתי אי פעם..

גם לגיסי יש אוטו כזה אבל משופר...אולי אני יקח לו את האוטו וינסה! ;D

פורסם

הזמנתי יואנדי מה איתכם?

פורסם

שונא יונדאי...ולא משהו מה שהם עשו...אמא שלי חונה ככה[ :P ::):lol: :lol: :lol: :'( :-[]

מעניין לראות קטעים כאלה עם BMW....

ד"א המוזיקת רקע הרסה לי את כל הקטע :P

פורסם

קצת ישן אבל נחמד..(לא חסר קטעים כאלה ברשת)..

ואני לא מבין למה המוזיקה הדרמטית זה "כולה" יונדאי....

פורסם
  • מחבר

כולה יונדאי . . . זה הרכב במקום השני במכירות בארץ וכבר אין להם במה להתבייש בכלום - הקוריאנים משחקים אותה בענק עם התעשיה שלהם ואם אין לכם יונדאי אז בטח יש לכם מוצר של LG או SAMSUNG . . .

וחוץ מזה לי יש יונדאי (מהעבודה), אז לא לזלזל :nono:

ולגבי התרגילים, הם הדגימו שליטה ברכב ולא ביצועים ולכן לא צריך בשביל זה BMW זה יראה אותו דבר במזדה וגם במרצדס.

פורסם

אם יש דבר אחד שבו הקוריאנים לא הצליחו לחקות את היפנים זה בטיחות (ראה ערך יונדאי \ KIA \ דייהו)

ציונים פשוט עלובים בכל קנה מידה

פורסם
  • מחבר

יונדאי השתפרו הרבה בבטיחות מאז הדגמים מהסרטון. אני לא ממש יודע איך לקבוע בטיחות ובטח שלא לסמוך בעיניים עצומות על ציון NCAP שכבר הוכיחו חוסר אמינות והייצרנים גם מתכננים את הרכב כך שיוציא ציון גבוה ב NCAP אבל שום דבר מעבר לזה. שנית דגמים "בטיחותיים" רבים מאבדים את מאפיניהם הבטיחותיים כשהם מגיעים לארץ כי זה עולה כסף וכשקונים אוטו מנסים לחסוך (בד"כ).

באירופה ובארה"ב הם מוכרים לא רע. אבל אני מניח שאפשר לפתוח על זה דיון בנפרד.

ודרך אגב יונדאי השתלטו על KIA והיום KIA היא חטיבה של יונדאי ולכן מרבית המכללים זהים לידיעת מי שמתכנן לקנות KIA אולי.

פורסם

חביב אבל לא הבנתי מה זה אמור לקדם את המכירות??

פורסם

יונדאי השתפרו הרבה בבטיחות מאז הדגמים מהסרטון. אני לא ממש יודע איך לקבוע בטיחות ובטח שלא לסמוך בעיניים עצומות על ציון NCAP שכבר הוכיחו חוסר אמינות והייצרנים גם מתכננים את הרכב כך שיוציא ציון גבוה ב NCAP אבל שום דבר מעבר לזה. שנית דגמים "בטיחותיים" רבים מאבדים את מאפיניהם הבטיחותיים כשהם מגיעים לארץ כי זה עולה כסף וקשקונים אוטו מנסים לחסוך (בד"כ).

באירופה ובארה"ב הם מוכרים לא רע. אבל אני מניח שאפשר לפתוח על זה דיון בנפרד.

ודרך אגב יונדאי השתלטו על KIA והיום KIA היא חטיבה של יונדאי ולכן מרבית המכללים זהים לידיעת מי שמתכנן לקנות KIA אולי.

זה ידוע ש-KIA שייכת ליונדאי, אבל זה לא מצדיק רמות בטיחות ירודות כאלה (ומדובר על הדור האחרון של האקסנט \ ריו, המג'נטיס, והאביאו \ אופטרה)

ה-E-NCAP הוא כמובן לא מדד בלעדי לבטיחות של רכב, אבל הוא מייצג מצוין את מה שהוא אמור לייצג (תאונה בחלק הקדמי של הרכב או בצד, המבחן של ההולכי רגל לא קשור לכאן), אבל חוץ מה-E-NCAP יש גם את המבחן האמריקאי המקביל (הכי מחמיר, לא מה שהרוב נוטים לציין בד"כ) שכולל את כל המבחנים שכולל ה-E-NCAP (ואפילו במהירויות דומות) בתוספת תאונה בחלק האחורי של הרכב)

בשני המבחנים הנ"ל התוצאות של הקוריאניות עגומות, ולא רק יחסית ל-2007 אלא יחסית לעשור האחרון

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=138580

פורסם

אתם מסתכלים על אוטו משנת 96-7...עברו 10 שנים מאז? לא נראה לכם שהם התקדמו?

פורסם

לא עובד

צריך הזמנה, בכל אופן יש ב youtubr?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים