פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים הורדתי קובץ ווינראר ששוקל יותר מ-4 ג'יגה. כשאני פותח אותו הוא מגיע ל-99% ואז הוא כותב לי שגיאה שקשורה ל ntfs (מה זה בכלל )... זה אומר לי שזה לא תומך בקבצים מעל ל-4 ג'יגה מה שנראה לי לא הגיוני כי כבר פתחתי כבצים מעל ל4 ג'יגה בווינראר לפי דעתי...
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים במידה ומערכת הקבצים של הכונן שלך היא FAT32וסביר להניח שזה המצב, הכונן לא יתמוך בקבצים שגדולים יותר מ-4 ג'יגהמומלץ בחום שתשנה את כל כונני ההארדיסק שיש לך מ-FAT32 ל-NTFSוזה הולך ככה:כנס להתחל > תוכניות > עזרים > שורת הפקודה או התחל > הפעלה > CMDבחלון שורת הפקודה, הקלד convert drive_letter: /fs:ntfsלדוגמא: במידה ואתה רוצה לשנות את מערכת הקבצים בכונן D ל-NTFSתקליד convert D: /fs:ntfs*למרות שהוא יאמר לך שיש מצב שחלק מהקבצים בכונן לא יעבדו כמו שצריך אין לך מה לדאוג - זה לא פוגע בכלום!
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים תעשה בדיוק מה שtgen רשם לך ותראה בעליה הבאה של הווינדוס זה יכך קצת זמן אז סבלנות תלוי כמובן בגודל הכונן ואין בעיה של איבוד מידע הכל נשאר כרגיל
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים זה לא 4 זה 2 - FAT32 לא יכול להחזיק קובץ מעל ל-2 ג'יגה.מוסה - יכול להיות שהיו לך תיקיות בגודל 4 גיגה אבל לא קובץ יחיד
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר תודה רבה..רק עוד שאלה אחת, אין לי בהארד דיסק מחיצות, ז"א יש לי רק כונן c ועליו מותקן הווינדווז. לא יכול להיגרם נזק למערכת ההפעלה אם אני אעשה את מה שאמרתם לי נכון?תודה בכל מקרה
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים לא יכול להיגרם נזק למערכת ההפעלה אם אני אעשה את מה שאמרתם לי נכון?אמרתי לך - אין לך מה לדאוג! לא יקרה כלום!זה לא 4 זה 2 - FAT32 לא יכול להחזיק קובץ מעל ל-2 ג'יגה.אתה טועה! זה 4 ג'יגה לא 2!
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אמרתי לך - אין לך מה לדאוג! לא יקרה כלום! הכל ישאר כמו שהיה רק מערכת הקבצים תשתנה ! זה 4 ג'יגה בדוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.