פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים אני הייתי ממליץ ללכת על משהו בסגנון 430וואט ... רק ואפילו כדי לשמור על מרווח ביטחון ושתהייה לך אספקה יציבה ובטוחה של מתח למי שצריך אותו ... אצלי יושב האנרמקס והוא שקט יחסית לספקים קודמים שהיו לי ונראה בנוי היטב ולא מחומרים וחלקים בשקל ושליש ... וגם עולה ככה .. (600וקצת ש"חים).
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים למה לכל השדים והרוחות הוא צריך מרווח ביטחון? ועוד של 150W????מה הוא הולך לשים פיילטר???ביזבוז כסף
פורסם 2003 בינואר 422 שנים למישהו יש טבלת צריכת אנרגיה/הספק של הרכיבים ?הספק 350W קורס תחת העומס ותהיתי כיצד אוכל לסייע לוכנראה ואוסיף לו ספק חיצוני (בחנות חשמל/אלקטרוניקה) בשביל המאווררים ואולי הCD-ROMים ,השאלה הנשאלת היא ,כמה עומס עלי להעביר ל"חדש"ע"פ חשבון שעשיתי לפי המאמר בtomshardware הצריכה הכללית שלי בעומס מקסימלי היא בערך 360-370[W]ז"א שע"י ספק חיצוני אני יכול להוריד בערך 100W מהעומס הכללי, אלא אם כן יש למישהו רעיון איך לדחוף ספק נוסף למארז ציפטק-לא אני לא מתכוון להשקיע 600 שקל בספק.קמצן אנוכי
פורסם 2003 בינואר 422 שנים 1) איך אתה יודע שהוא לא עומד בדרישה2)אם תסתפק בHEC , בין 400-500ש"ח (475 תלוי בסוג)3)ספק חיצוני זה טיפה בלגן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.