עבור לתוכן

האם ספק 300W של HEC מספיק לAXP 2400 +R9500PRO?

Featured Replies

פורסם

אני מחכה שהרדאון יגיע לארץ ואז אני קונה מערכת מחשב, עכשיו היו לי בעיות בתקציב אז במקום לקחת 350W של אנרמקס אני לוקח בסוף (אם תגידו לי עליו דברים חיביים) HEC 300W כי הוא עולה 280 שקל פחות..... 300W מספיקים?? הספק הזה שקט?

תודה לכל העוזרים...

פורסם

אם לא תעמיס עליו במאווררים, אין סיבה שהוא לא יחזיק AXP 2400 וראדון חזק.

פורסם

אבל סביר להניח שעם מעבד כזה תעשה אוברקלוק, ולכן ההשקעה באנרמקס כן חשובה.

פורסם
  • מחבר

לא, אני דווקא לא אעשה שום OC ולו הקטן ביותר..... הספק יצתרך להחזיק 3 מאווררים במארז וVOLCANO 6.... זה יותר מדי??

ובמחיר של האנרמקס כבר קונים את האנטק החדש BLUE משהו....

אז בלי OC זה מחזיק את כל מה שאמרתי? הוא רועש?

פורסם

מציע לך לקרוא באתר של Tom's Hardware סקירה על ספקי כח. בקיצור, הכי מומלץ (ויש בארץ) הוא האנטק 385 וואט. ד"א, האנרמקס בכלל לא מומלץ שם (לדעתם זו די עבודה בעינים, הספק הזה).

עכשו חשבון פשוט: לוח אם + מעבד = 120-150 וואט, כרטיס גרפי = 20-30 וואט, כונן CD או די.וי.די = ~50 וואט (אם יש 2 אז תכפיל), כ. קול ועוד כרטיסים ייעודיים = 20-50 וואט. כל זה עוד לפני שהפעלת אמצעי קרור כלשהו..

ראיתי ששאלת על מאווררים/ספקים שקטים, אז בעיקרון, ככל שהם יותר שקטים הניצולת שלהם נמוכה יותר ולכן צריכת הזרם שלהם גבוהה יותר.

לסיכום, בוא לא נשכח שגם אם תחליט ללכת על ספק 500 וואט, זה לא אומר שהוא יצרוך 500 וואט לשעה (מישהו יפשוט רגל מחשבון החשמל עם מחשב שעובד 24/7..), אלא ניתן במקסימום לצרוך ממנו 500 וואט (במציאות הקשה שלנו זה בטח 450 "אמיתיים") בעוד שבשיגרה זה משהו בסדר גודל של 150-200 וואט "בלבד".

בהצלחה,

פורסם
  • מחבר

אבל אין לי תקציב לאנטק ואפילו לא לאנרמקס.... אם כן זה יבוא על חשבון דברים אחרים.... אז 300W מספיקים לAMD 2400 עם RADEON 9500PRO עם צורב וDVD, 3 מאווררים במארז ועוד VOLCANO 6CU.... ןASUS A7V8X זה יספיק??

פורסם

כן הHEC יספיק, ואם אתה עדיין חושב שלא תקנה את הדגם של ה 475W הוא בטוח יספיק.

ובקשר לביקורת של טום, גם אני בהתחלה האמנתי לה וכל הזמנתי הזכרתי אותה, עד שאתמול הסתכלתי בה שוב והאנרקמס עלו באופן מאוד מסתורי מהמקום האחרון למקום 6...אז באמת כל ביטחון שלי בביקורת או באתר נעלמו לגמרי..ואם אתם לא מאמינים הביקורות ה"מעודכנת"

כמעט כל הספקים שבשוק אותו דבר, האנטק האנרמקס באותה רמה (הכי טובים..) ומספקים מתחים יציבים ועובדים כמו שצריך, ספקים של ציפטק או Thermaltake במחיר טוב הם גם יופי של מוצר וגם ה HEC טובים, מתחים טיפה פחות יציבים מהשאר אבל עושה את העבודה במחיר מדהים.

היום כבר אי אפשר לסמוך כמעט על אף אחד, אז אם בכל זאת אתה צריך ספק חדש, זה כמעט ולא משנה, תבחר כל אחד מאלה שהזכרתי ולא תדפק..

פורסם

ה HEC נחשב ספק טוב, ולדעתי הוא יספיק.

מקסימום תמיד אפשר לקנות את ה hec475w.

פורסם

מציע לך לקרוא באתר של Tom's Hardware סקירה על ספקי כח. בקיצור, הכי מומלץ (ויש בארץ) הוא האנטק 385 וואט. ד"א, האנרמקס בכלל לא מומלץ שם (לדעתם זו די עבודה בעינים, הספק הזה).

עכשו חשבון פשוט: לוח אם + מעבד = 120-150 וואט, כרטיס גרפי = 20-30 וואט, כונן CD או די.וי.די = ~50 וואט (אם יש 2 אז תכפיל), כ. קול ועוד כרטיסים ייעודיים = 20-50 וואט. כל זה עוד לפני שהפעלת אמצעי קרור כלשהו..

ראיתי ששאלת על מאווררים/ספקים שקטים, אז בעיקרון, ככל שהם יותר שקטים הניצולת שלהם נמוכה יותר ולכן צריכת הזרם שלהם גבוהה יותר.

לסיכום, בוא לא נשכח שגם אם תחליט ללכת על ספק 500 וואט, זה לא אומר שהוא יצרוך 500 וואט לשעה (מישהו יפשוט רגל מחשבון החשמל עם מחשב שעובד 24/7..), אלא ניתן במקסימום לצרוך ממנו 500 וואט (במציאות הקשה שלנו זה בטח 450 "אמיתיים") בעוד שבשיגרה זה משהו בסדר גודל של 150-200 וואט "בלבד".

בהצלחה,

ממש ממש ממש שטויות, כמו שאני כותב בכל פעם שמישהו כותב משהו כזה, בהשוואה של טום לא מצויין יציבות מטח (הדבר שהכי חשוב לOC) ובזה האנרמקס מצטיין... היות לא עושה OC אין לך שום סיבה לקנות משהו שהוא לא HEC, ספקים מצויינים, שקטנים ויעילים!

אבל למה VULCANO 6????

פורסם
  • מחבר

כי הוא בא עם המעבד.... זה כאילו חינם.... במיר של ה475 של הק אני כבר קונה אנטק 380.... כי אני לא צריך 475 אז עדיף לי 380 תותח...

אבל אני הולך על ההק 300....

פורסם

בהצלחה,

טוב באמת שלא הנפצנו מספרים!

לוח אם + מעבד = לא משנה מה(אלא אם כן זה DUAL CPU) זה לא עובר את ה100W ובINTEL גם לא את ה80W

כונן DVD לא עובר את ה25W

ומאווררי גנריק לא לוקחים הרבה כוח

פורסם

מה זה מאווררי ג'נריק לוקחים פחות... ::)

12V זה לא ממש משנה אם הם generic או uber מאוורר (כמובן שיש גם 5V)

פורסם

יש ועוד איך

Volt זה לא הפראמטר היחיד בחשמל יש גם AMPER וWATT

מאוררים משתמשים בין 1W ל 10W (מדבר על 80מ"מ 12V)

השקטים לרוב לא עוברים את ה3-4W

הרועשים במיוחד Tornado וDELTA

משתמשים באזור ה 8-10W

פורסם

צודק! ;)

התבלבלתי קלות!! :-*

אך אין מצב שאדם שפוי ישים יותר מדלתא אחת במארז... (נכון?...)

פורסם

לא יודע מי בכלל נוגע במשהו מעל 40DB

סתם טיפשי לפי דעתי

רעש כזה סתם ירגיז ויטריד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים