עבור לתוכן

מה עדיף? DQ6 או P5B DLX ???

Featured Replies

פורסם

בקיצר אם שניהם אותו מחיר ...אז תבחר אחד וזהו הם אותה איכות ......אני מעדיף ABIT

• תגובות 45
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אל תשכחו את הנוחות והסידור המצוין של הביוס של ABIT לעומת ASUS שפשוט מתסכל

פורסם

זה בהחלט דבר חשוב למי שהולך להתעסק ב-BIOS

הסידורי BIOS של ASUS מאוד מעצבנים

פורסם

ה - ABIT AW9D-MAX יהיה עדיף באוברקלוק של מעבדים עם מכפלה גבוהה (E6600,E6700,E6800 וכ'ו), ואילו ה - ASUS P5B DELUXE יהיה עדיף למעבדים עם מכפלה נמוכה (E6300,E6400) ולכן גם לקחתי אותו עם ה - E6300 שלי.

לא מסכים, לדעתי לוח בעל יכולת גבוהה לOC הוא בעל יכולת גבוהה לOC ולא משנה באיזה מעבד מדובר !

פורסם

לפי דעתי לא יהיה הבדל של ה OC בין ה E6300 לבין ה E6600 בגלל ששם המעפלה יותר גבוהה ...לפחות לא אמור להיות.

פורסם

ההבדל הוא שהאסוס מגיע לבאס גבוה יותר מהאביט במכפלות נמוכות.

פורסם

לפי דעתי לא יהיה הבדל של ה OC בין ה E6300 לבין ה E6600 בגלל ששם המעפלה יותר גבוהה ...לפחות לא אמור להיות.

התכוונת למכפלה?
פורסם

התכוונת למכפלה?

על איזה מכפלה אתם מדברים ?

גבוה\נמוך.....

לא המעבד קובע על איזה מכפלה הוא יעבוד ?

ולא את אותה המכפלה מנסים להוריד, כדי להגיע לOC יותר גבוה ?

פורסם

במעדים חוץ מהFX של AMD אי אפשר להעלות את המכפלה אבל אפשר להוריד אותה עם הלוח שלך מאפשר את זה.

פורסם

הורדת המכפלה לא תורמת ב - OC למעבדי ה - C2D.

פורסם

במעדים חוץ מהFX של AMD אי אפשר להעלות את המכפלה אבל אפשר להוריד אותה עם הלוח שלך מאפשר את זה.

כל מעבדי ה-EE של אינטל הם בעלי מכפלה פתוחה (כלפי מעלה) וכמובן סדרת ה-X של קונרו.(מנסיון...)

פורסם

כמו שנאמר תחשוב על הטווח הארוך !

רוב האנשים לא יעשו שדרוג למרובעי ליבה (ואני מניך שרק בעוד שנה התוכנות באמת יתמכו בזה כיום רוב התוכנות לא מנצלים את זה שיש שתי ליבות ! -אני מגדיר את זה ידנית!) אחרי חצי שנה \ שנה

ושתי ליבות עוד שנה עדיין יחזיקו (בלשון המעטה) ככה ש945 לא כזה גרוע

בכל מקרה לא רשמת את הכוונות שלך ( OC ? שדרוג כלשהו? הלוח ישב על פלטפורמה ישנה?) -או שפשוט פיספסתי את זה.

פורסם
  • מחבר

יצאתם לגמרי מהכיוון של הנושא... :kopfpatsch:

שאלתי רק אם יש הבדלים בין ה-DQ6 לבין ה-P5B-DLX ואמרו לי שאין ממש הבדלים ביניהם וששני הלוחות מצויינים ועונים על הצרכים שלי של OC גבוה.

סיבה נוספת שחשבתי על שניהם היא בדיוק מה שאנשים אמרו פה על חשיבה לטווח הארוך: על רמה גבוהה של לוח ויצרן, ותמיכה עתידית - למשל במרובעי ליבה.

הצעה טובה נוספת היתה הלוח של ABIT שגם נמצא באותה רמה ויש לו אפילו צ'יפסט 975.

על סמך העדפה אישית שלי ובנוסף לכך גם תג מחיר נמוך יחסית נראה לי שבכל זאת אני אלך על האסוס

אין לי מושג איך אנשים הגיעו פה לצ'יפסט 945 שלא יאפשר לי לא OC ברמה גבוהה (אם בכלל?)

ולא תמיכה עתידית דוגמת מרובעי ליבה שזה חיסרון עצום כי זה פשוט לקנות משהו לעכשיו וזהו - מבלי לחשוב קדימה

אם כבר אני אתפשר אני אלך על ה-965-S3

בכל מקרה תודה לכולם!

פורסם

כל מעבדי ה-EE של אינטל הם בעלי מכפלה פתוחה (כלפי מעלה) וכמובן סדרת ה-X של קונרו.(מנסיון...)

אתה בטוח? כי ממה שאני הבנתי אי אפשר להעלות מכפה במעבדים חוץ מהFXים...
פורסם

למה אנשים קונים ASUS שיש מוצר יותר משתלם יותר זול כמו הדגם המקביל של ABIT ובהרבה מקומות גם יותר יותר טוב (ביוס נוחות ועוד)????

אולי תסבירו לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים