עבור לתוכן

מחשב חדש + DELL 24 או 20"

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם עד היום התכוונתי לקנות מחשב חדש ללא מסך ולהשאיר את הקודם שהוא" CRT 19 אבל החלטתי שנמאס מה CRT יש לי אותו הרבה שנים הוא מזיק לי לעניים היום התחלטי להרגיש את זה! עכשיו יש לי תקציב של בערך 10000-11K למחשב ואני מתכוון לקנות חלק מהחלקים למחשב מחו"ל (NEWEGG? בשביל שיהיה לי יותר קל לשלב חלקים טובים יותר עכשיו מה הייתם ממליצים לקנות את ה DELL 24 ולהשאר עם תקציב של 6K אשר יוריד את איכות החלקים בצורה משמעותית ויגרום לי להוריד גם כן בכרטיס מסך או לקנות את ה 20.1 אשר עולה בסביבות ה 2300 ו ולהשאר עם תקציב יותר גדול ואז אני לא אצטרך להתפשר בחלקים כל כך האם יש ממש הבדל בין שני המסכים כאילו שני עולמות נפרדים אשר יצדיקו את ה 3000 אלף יותר ל 24" ?

פורסם

תשקיע במסך כי העיניים שלך לא רואות את כרטיס המסך או המעבד ולכן חשוב להשקיע במסך טוב.

אבל לפני שתקנה לך לראות את מסך 24" ותראה אם אתה מרגיש שאתה יכול לשבת לידו. אם לא תשקול לקנות מסך יותר איכותי אפילו מהדל.

פורסם

מסכי 20' לא כדאיים לדעתי - תראה דיון כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224593.20

בתקציב 6K לא הייתי מכניס מסך 24' כי זה מפרט לא מאוזן כלל ותצטרך לקנות מחשב די עלוב כתוצאה מכך.

זה תלוי בשימושים שלך - אם זה לאופיס, סרטים ואינטרנט זה כנראה בסדר.

לכל דבר אחר (המרת וידאו, גרפיקב, גיימינג או הרבה מולטיטסקינג)- לא כדאי.

ב-19' הייתי ממליץ על ב-EIZO 1931 או ה-VIEWSONIC VP930.

אם דיוק צבעים וזויות צפיה ענקיות פחות חשובים לך אבל אתה רוצה מסך גדול יותר - לך על 22' רחב:

http://www.behardware.com/articles/647-1/which-22-inch-to-choose-six-monitors-tested-with-reaction-times-from-2-to-5-ms.html

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המחשב מיועד למשחקים והמפרט יובא מחו"ל יש סיכוי שאפילו המסך יובא מחו"ל

פורסם

בתקציב שלך לגיימינג הייתי הולך על ה-ASUS 22' הרחב שיש לו 2NS אמיתיים בדומה ל-VX922 אבל הוא גדול ממנו ב-25% ולא יקר כלל יחסית.

בגיימינג דווקא תרגיש חזק מאוד כל רכיב במחשב - בעיקר כרטיס מסך ומעבד ולא יפריעו לך החסרונות ביחס לדיוק בצבעים או זויות צפיה קיצוניות.

חבל להוציא כל כך הרבה על מסך ובסוף לקחת מחשב חלש יחסית לגיימינג שיתיישן מהר מאוד.

פורסם
  • מחבר

טוב המחשב יובא מחו"ל כולו חוץ מ ה הרדדיסקים (זה לא ביג דיל) גם המסך יובא מחו"ל כנראה יש לך מושג לגבי האחריות של asus ושל dell אם נגיד אני מזמין את ה 24 " שלהם מחו"ל אז יש לי אחריות בארץ?

הא ומה יותר איכותי ה asus או ה dell על שניהם קראתי ביקורות טובות.

פורסם

תביא את ה-2407WFP. יש עליו אחריות בינ"ל.

פורסם
  • מחבר

טוב אז את המסך הזה אני אקח אך ישנה בעיה קטנה אני לא מוצא אף חנות שמוכרת אותו חוץ מ dell >.<

לא newegg

tigerdirect

compusa

zipzoomfly

ועוד כמה לאף אחד אין אותו אולי אני יקח אותו דרך dell וזהו תודה!

עוד שאלה קטנה אני לא מבין בפאנלים איך אני ידע אם איזה פאנל זה מגיד במידה ואני רוצה להזמין מ dell.com ואיזה rev

וגם מה נחשב הפאנל האיכותי ביותר

פורסם

ה-2407WFP מגיע רק עם S-PVA והמהדורה האחרונה שלו היא A03. אתה כנראה תקבל אותה אם תזמין היום.

פורסם
  • מחבר

האם פאנל זה נחשב לאכותי?

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים