עבור לתוכן

איך המסך LG 776FT?? תגובות, כתבות, ביקורות, כל דבר העיקר שאני אגע אם הוא שווה...

Featured Replies

פורסם

הנה לינק (לא לחנות!!)-

http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645

הוא בא עם רמקולים ומיקרופון והוא המסך הכי יפה בשוק כיום.... אבל איך הנתונים שלו?? דרך אגב אני כרגע במסך סמסונג 753DF שלי על רולוציה של 1024X728 זאת רזולוציה טובה להיות עליה לא?

בחנויות הוא עולה 1300-1350....

תודה לכל העוזרים..

פורסם
  • מחבר

למה לכולם פה עוזרים ולי לא????? :-[ :-[ :-[....

פורסם

א. אסור להקפיץ!

ב. תשתמש בחיפוש, השאלה נענתה יותר מפעם אחת.

פורסם

המסכים של LG הם טובים, לא מצויינים אך גם לא גרועים, יש כאלה שאומרים שהגיאומטריה של המסך לא טובה ומפריעה להם, ראית את המסך בעינייך?

פורסם
  • מחבר

לא, לא ראיתי אותו בעיניים שלי..... אבל לפי הנתונים הוא טוב??

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש וזה לא מצא שום הודעה על המסך הזה חוץ מהודעות שלי.....!!

פורסם

לא, לא ראיתי אותו בעיניים שלי..... אבל לפי הנתונים הוא טוב??

נתונים זה רק מספרים, חשוב לראות את המסך בעניים לפני שקונים אחד.

פורסם

תחפש מידע על LG775FT

זה אותו מסך בעיצוב שונה ותוספת רמקולים.

אתה מתכוון להחליף את הסמסונג ב LG?

נראה לי מיותר מאוד.

פורסם
  • מחבר

ה776FT וה776FM זה אותו מסך בדיוק פשוט בחלק מהמקומות קוראים לו ככה ובחלק ככה... אני לא מחליף את הסמסונג הוא עובר לאחי הקטן....קצב ריענון של 60 ב1024X1280 זה לא גרוע?? הIIYMA עודה 89 ברזולוציה הזאת....

לחבר שלי יש את המסך 775FT ולפי מה שכתוב באתר של LG הוא עושה 85 ברזולוציה הזאת מה הוא ברמה של הIIYMAM????

פורסם

אף אחד לא עובד על 1280*1024 במסכי 17". התצוגה פשוט קטנה מדי. הרזולוציה הסטנדרטית היא 1024*768 ומי שרוצה יותר (אני) שם 1152*864.

פורסם

אני הייתי אצל חבר שיש לו את המסך כמה פעמים וזה מסך מצויין, הוא שונה בבניה שלו משאר מסכי LG, שאר המסכים בנויים

בצורה שנותנת לך תחושה שהמסך עקום, במסך הזה הכל ישר, ככה שהוא עובד מצויין, מבחינת רזולוציות הוא בדיוק כמו הסמסונג

שיש לך כרגע וגם אותם תדרי רענון, לא ממליץ להחליף רק בשביל הרמקולים, הם בכל מקרה זבל וגם המיקרופון,

עם אתה מחליף מסך תחליף כבר למסך עם תדרי רענון גבוהים כמו ה-LG F700P עובד ב-1600X1200-85HZ וגם הוא שונה

ממסכים אחרים בבניה (כרגע הוא הדגם הכי מתקדם של LG), והעיצוב שלו כסוף, מסך מדהים, עולה 1300ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אחי אמרתי כבר בעמוד הראשון באחת ההודעות שאני לא מחליף מסך פשוט המסך הנוכחי עובר לאחי הקטן.... וזה לא נכון שתדרי הריענון שלו והכל הם כמו במסך שלי עכשיו כי לפי הנתונים וצורת הבניה של המסך הוא כמו ה775FT רק עם רמקולים וצבע יפה וב775FT רואים הרבה יותר טוב מאצלי..... ודבר נוסף הוא שהLG F900P לא יגיע לארץ עקב חוסר ביקוש, וגם אם הוא יגיע הוא יעלה 2000+- לא 1300....

פורסם

בחו"ל ה-F900P עולה יותר ב-30$ על ה-F900B לכן הוא יעלה בארץ בהתאם.

ה-B עולה 1749 וה-P מתי שהוא יגיע (תבוא כבר) יעלה 130ש"ח יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים