עבור לתוכן

CMV T38D- רזולוציה טבעית??

Featured Replies

פורסם

אהלן, למסך הזה שמתיימר להיות 20" אבל כמו שחלק ממכם יודעים הרזולוציה שלו היא 1400X1050, שזה קצת יותר גבוה מ19" רחב רגיל, ופחות או יותר נותן את הרוחב של מסך רחב, ואת הגובה של 19" רגיל. הבעיה שלי זה הרזולוציה הלא סטנדרטית- האם משחקים תומכים בה? או שצריך להשתמש ברזולוציה אחרת במקום בטבעית? תודה מראש

פורסם

1400x1050 זה 4:3, זה לא רחב בשום צורה. רזולוציות של 4:3 (שנתמכות על ידי כל משחק, גם ע"י משחקים שלא תומכים ב-5:4) יעבדו סבבה כנראה.

פורסם

גם משחקים שלא יתמכו ואתה תצטרך להוריד רזולוציה אתה לא תפגע.

רואים במסך הזה נהדר גם ברזולוציה לא טבעית.

בכל מקרה רוב המשחקים היום תומכים וגם אלה שלא, יש להם כל מיני פאצ'ים או שינוי הגדרות בקבצים כאלה ואחרים לתיקון\הוספה רזולוציה.

פורסם
  • מחבר

1400x1050 זה 4:3, זה לא רחב בשום צורה. רזולוציות של 4:3 (שנתמכות על ידי כל משחק, גם ע"י משחקים שלא תומכים ב-5:4) יעבדו סבבה כנראה.

אבל אז אני אתפשר על רזולוציה שהיא לא הרזולוציה הטבעית או יותר קטנה מה הטעם בזה... אני שואל ספציפית לגבי הרזולוציה הטבעית של המסך, משחקים תומכים בה?

פורסם

אי אפשר לענות לך באופן מוחלט.

רוב המשחקים תומכים.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שחשבתי שזאת רזולוציה נדירה ולא סטנדרטית למסך הזה, אבל אחרי שבדקתי כמה חברות מסכים אחרות גיליתי שיש עוד מסכים בגודל הזה, לא הכי פופולארי אבל קיים. אז משחקים שתומכים ברזולוציות של מסכים רחבים אמורים גם לתמוך ברזולוציה של המסך הזה? ואם לא, יש פאצ'ים שמתאימים לרזולוציה של המסך? תודה שוב

פורסם

כל המידע הספציפי נמצא כאן.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לשגע, אבל הדבר היחיד שעוצר אותי מלקנות את המסך עכשיו זה העניין עם הרזולוציה. אני יודע שהרבה משחקים היום תומכים במסכים רחבים אבל המסך הזה לא נחשב רחב ויש לו רזולוציה לא הכי פופולארית. נכנסתי לתפריטים של כמה משחקים ולא ראיתי שם את הרזולוציה הזאת (למרות שאולי כשהמשחק מזהה את המסך הוא מראה אותה??). ואני מפחד שאם אני אצטרך להשתמש ברזולוציות אחרות התמונה תיראה מרוחה. יש פה אולי אנשים עם המסך הזה שיכולים לעזור? תודה

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לKSP לשאול בקשר לרזולוציה אבל הם לא עזרו מי יודע מה... מישהו יכול להסביר את זה קצת יותר לעומק?

פורסם

האתר הזה יכול להראות לך ככה סתם תמיכה ברזולוציה.

http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php?title=Master_Games_List_-_A

בכל מקרה, אין שום בעיה והרזולוציה פופולארית מספיק.

המשחקים תומכים ברזולוציות האלו ומשחק שלו יוצא לו "האק" או כל דבר אחר להפעלה ברזולוציה כזו.

פורסם
  • מחבר

הרשימה שם מראה תמיכה ברזולוציות רחבות, וגם מספק האקים לרזולוציות כאלה. הרזולוציה של המסך הזה לא רחבה וגם לא נראה לי שהיא כל כך פופולארית. באיזה משחקים ראית אופציה לבחור ברזולוציה הזאת?

פורסם

אני לא זוכר... כי אני לא יושב לראות ובוחר את הרזולוציה שלי... אבל בפורומים (במיוחד באתר שנתתי לך) תראה שלאנשים אין בעיה.....

אולי תריץ בגוגל רזולוציה 1400*1050 עם שמות משחקים או סתם ככה ותראה.......??

פורסם
  • מחבר

כן הרצתי את זה בגוגל לא ממש מצא דברים מתאימים[br]פורסם בתאריך: 27.12.2006 בשעה 23:06:32

אוקיי הבנתי משהו היום. חשבתי שתהיה בעיה להריץ על המסך הזה רזולוציה סטנדרטית כמו 1280X1024 כי התמונה תימתח, אבל היום הבנתי שזאת לא רזולוציה סטנדרטית! אני לא יודע למה מייצרים את כל מסכי ה19" ברזולוציה הזאת אבל היא לא 4:3, לעומת 1400X1050 שהיא כן 4:3. אז אם אני אשתמש ברזולוציה כמו 1280X960, שהיא כן 4:3 וקיימת ברוב המשחקים שבדקתי התמונה אמורה להציג כמו שצריך נכון? מה לגבי שימוש ברזולוציות רחבות כמו 1280X800? הם יציגו על המסך כמו שצריך?
פורסם

1050*1400 זאת זלוציה 4:3 סטנדרטית, פשוט לא פופולארית.

כשתחבר את המסך ותקבל את האפשרות לעבוד איתו ב1050*1400 בוינדוס יפתחו גם האפשרויות האלה במשחקים.

פורסם
  • מחבר

1050*1400 זאת זלוציה 4:3 סטנדרטית, פשוט לא פופולארית.

כשתחבר את המסך ותקבל את האפשרות לעבוד איתו ב1050*1400 בוינדוס יפתחו גם האפשרויות האלה במשחקים.

אני יודע שזאת רזולוציה סטנדרטית דיברתי על 1280X1024 שהיא בכלל 5:4 והיא כל כך נפוצה...

כן חשבתי שאולי כשהמסך מחובר אז נפתחת האפשרות לבחור ברזולוציה במשחקים, אבל ראיתי כמה דיונים ב widescreengamingforum.com ובכולם אומרים שהרזולציה הזאת כמעט ולא קיימת במשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים