עבור לתוכן

פרויקט טוטאלי - מאווררים, FAN BUS, צבע, קרור מים ואוברקלוקינג

Featured Replies

פורסם

מארז בז' סטנדרטי . עבודה שעשיתי לבחורצ'יק .

מאווררים 9.2סמ מאחור ו12סמ קדימה - חתכתי בפנל האחורי מקום ל12סמ (מבלי לפגוע בחיזוקים של המארז) והייתי חייב לחתוך ולהתאים את הפלסטיק של ה12סמ שיתאים ושלאימנע סגירה של הדלת הצדדית. בנוסף, הסרתי את הגריל מקדימה והרכבתי שם את ה9סמ עם גומי לשיכוך ויברציות.

קרור מים BIG WATER של ThermalTake במקום להתקין הכל בתוך המארז , הבחור שעשיתי לו את הפרויקט קנה צנרת ומשאבה, מיכל המים והרדיאטור

יהיו מחוץ למארז , כך שמבלוק הקירור יוצאים שני צינורות שמתחברים לצנרת האחרת כ 60סמ מחוץ למארז. כמובן שזה דרש הארכת החוטים של המאוורר של הרדיאטור והמשאבה . המשאבה מדווחת על מהירות סיבוב ! מאד שימושי לבקרה עליה.

פנל קדמי - המערכת קרור מגיעה עם פוטנציומטר לפנל האחורי ששולט על מהירות המאוורר. חתכתי את החלק שמבריגים איתו , חתכתי פלסטיק כיסוי של פנ קדמי והדבקתי שם . סידרתי גם לד לבן מאחורנית (שצריך קצת לסדר את מיקומו) .

המארז נצבע בשחור , שני חלקים בצידי הפנל הקדמי מתפרקים - נצבעו בצבע כרום.

הדבקתי ניר אלומיניום - הצד המבריק בחוץ

החלפתי את הלד שלא עבד של הPOWER בלד כחול UB שמאיר על נייר האלומיניום . חביב מאד.

היו בעיות של קבלים על הלוח - קבל אחד התנתקה לו רגל ושני פשוט נראה שמשכו החוצה !!! חיפשנו באינטרנט תמונה של הלוח בזוית כדי לראות מה גודל הקבל החסר (כדי לזהות אותו ) וגם מישהו מהפורום אימת את המסקנה שזה אותו קבל כמו זה עם הרגל בחוץ.

הלוח עובד בסדר גמור .

הייתה בעייה של טמפ' גבוהה מאד של המעבד - פנטיום 805 D - ב69C . הסתבר שההיטסינק לא הותקן כראוי ובנוסף הייתה מדבקת אחריות על חלק מהפלטת קרור של המעבד !!!! לאחר העבודה הטמפ' של המעבד במאמץ 100% לא עברו 35C .

המעבד רץ כרגע בבאס 170 = 3400 מ2660 .

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

המערכת בבדיקה על השולחן .. המצולם הוא הבחור שעשיתי לו את הפרויקט

והמחשב המורכב

[attachment deleted by admin]

פורסם

אוקיי אני מתכונן עכשיו להפעיל אותו אצלי בבית ולהעמיק יותר באוברקלוקינג אני אעדכן בקשר לתוצאות

פורסם

בהצלחה המעבד הזה יכול יותר אני לא בטוח לגבי הלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים