פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים אתמול קיבלתי גרסה ניסיונית של Geforce FX!!!אני ועוד 1000 איש קיבלנו גרסת בדיקה של Geforce FX!גדול הכרטיס!!!!!!
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים אתמול קיבלתי גרסה ניסיונית של Geforce FX!!!אני ועוד 1000 איש קיבלנו גרסת בדיקה של Geforce FX!גדול הכרטיס!!!!!!וואלה? גם אני קיבלתי אותו!! נכון אבא שלך עובד בnVidia?איזה אידיוט...גם אמרת שביטלו את דיירקט איקס 9..אתה מנסה לזכות בתצומת לב או משהו?
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים תרגעו אנשים, הוא לא יביא שום תמונות מהסיבה הפשוטה שהוא רק מ**** (צינזור) את השכל.
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים גם לי יש GeForceFXאפילו כתוב במפרט...מה כתוב במפרט<????שיש לך GF FX???קודם כל זה שזה רשום במפרט לא גורם לזה להיות נכון!!!11ושנית במפרט שלך בכלל רשום שיש לך RIVA TNTלדעתי צריך לנעול את הדיון הזה!
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים מחבר חבל אין לי מצלמה! אבל יש לי Geforce FX אתם לא קולטים שיש לי גרסה נסיונית?קיבלתי 16570 נקודות ב-3D Mark זה בסדר, לא?
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים מה בשורה (אשר נמצאת בתקנון): הודעות זבל, הצפות, פרסומות, ומכתבי שרשרת גם לא מתאימים לפורום זה! לא מובן לך?! ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.