עבור לתוכן

צריך המלצה להשקיט טרנספורמר....

Featured Replies

פורסם

המאווררים בדלת ובגג עושים רעש של אזור תעשיה....לא יכלו להביא עם מארז כזה מאווררי לדים שקטים יותר...

אז חשבתי להחליף לסידרה של AC שראיתי בנועה....להשים 2 של 80 בדלת להכניס אחד של 80 בגג להוציא אחד של 120 מקדימה מכניס ואחד מאחורה של 120 מוציא...עכשיו בגלל שהם לא מוארים המאווררים של AC אז אם אני ישים 2 קתודות זה יאיר יפה וטוב או שזה יכער את המארז?

בכללי בחרתי במאווררים האלה כי ראיתי פעם שהמליצו עליהם..יש משהו יותר טוב מהם אוליי...מישהו יכול להמליץ...כמובן בערך באותו מחיר של הAC ואם אפשר אז גם מנועה כי אני מזמין מהם כמה דברים ואני מעדיף להזמין מהם כבר הכול במשלוח אחד וזהו....

תודה מראש

פורסם

אממ אז ככה

המאווררים של AC מצווינים בתכלס מבחינת העלות-ביצועים..

להגיד לך תאמת אני בגלל הרעש.. שם גומיות.. בין המאווררים למארז וככה זה מונע וויברציות..

ותאמין לי מאז רק שקט יש לי..

אממ דבר נוסף אין שום סיבה שקתודה תכער לך את המאז.. אם תדאג להחביא את הגוף עצמו

מקסימום אתה יכול לארגן תאורת לדים נחמדה כזה

פורסם
  • מחבר

גומיות?! פשש רעיון טוב ויפה לא חשבתי עליו...אני יעשה אותו...ואני רותה להשים קתודה כחולה מלמטה ואחת ירוקה מלמעלה במקום המאווררים עם הלדים...למרות שרוב היופי הוא בכך שיש מאווררים עם לדים במארז אבל המחשב נימצא בחדר שלי שהוא לא כזה גדול והם עושים רעש בלתי נסבל....אפילו במחשב של אחים שלי אני לא מתקין אותם למרות שאני חייב להחליף להם מאווררים (כי שלהם גמורים) אבל הרעש....בחיים לא ראיתי מאוורר של 80 שעושה ככה רעש...שיא הרציני....יש לי במחשב של אחים שלי 4 מאווררים של 80 והמחשב שלהם שקט...וביחס למאווררים של הטרנספורמר המחשב שלהם זה כמו סיפרייה....אי אפשר להשים אותם במחשב שנימצא בתוך חדר...

פורסם

אין לי כ"כ התנסות עם המאווררים של הטרנספורמר..

אבל אם זה בעיה שנוצרה.. תנסה לשמן מאווררים +לנקות אבק

זה בטוח יועיל במשהו

פורסם

זה לא בעייה שנוצרה, המאווררים של הדלת רועשים כמו טרקטור כי זה מה שSUBBEEM הכניסה במארז.

תנקד ותשים פסיקים בהודעה הראשונה והשנייה כי אני בקושי מבין משהו.

ולשים רושמים ככה ולא להשים.

חלק מהמאווררים של AC שמוכרים בנועה יכולים רק להוציא, יש להם מין מגן כזה בצד אחד של המאוורר אז תבדוק את זה לפני שאתה קונה...

פורסם

גם לי יש את אותו מארז, והוספתי לו קירור למעבד שבדיעבד מסתבר שעושה רעש של מטוס סילון קטן...

אבל פשוט תקנה מאווררים שקטים (אני ממליץ עם LED כי למארז יש חלון).

פורסם
  • מחבר

כן אבל עם הלדים הם רועשים יותר ועם פחות דחיפת אוויר....הסידרה של AC באה עם דחיפת אוויר מאוד גבוהה ושקט מקסימלי..20 DB.....

אני ישים שני קתודות במקום ויהיה תאורה יפה....השקט והקירור למחשב חשובים לי יותר במקם המאווררי לדים..

איזה קירור שמת למעבד שעושה רעש כזה?

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה קירור למעבד....אני רוצה אוליי אם כבר המלצה על המאווררים של AC.....למארז...בלי לדים אני יודע אבל ראיתי שחלק מכניסים וחלק מוציאים וחלק גם וגם אז אוליי מישהו יכול לרשום לי את הדגם בדיוק או לתת לי קישור...(עדיף מנועה--אני מזמין כבר כמה דברים אז שיהיה ביחד)

פורסם

מאוורר 120 מוציא, מאחורה:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902

מאוורר 120 מכניס מקדימה:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899

מאוורר 80 מכניס מהדלת, תקנה 2 כאלה לדלת:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897

ואתה מסודר...הכל ביחד 140 ש"ח וזה עדיף מפאן באס...

פורסם

כן אבל עם הלדים הם רועשים יותר ועם פחות דחיפת אוויר....הסידרה של AC באה עם דחיפת אוויר מאוד גבוהה ושקט מקסימלי..20 DB.....

אני ישים שני קתודות במקום ויהיה תאורה יפה....השקט והקירור למחשב חשובים לי יותר במקם המאווררי לדים..

איזה קירור שמת למעבד שעושה רעש כזה?

סבבה אחי!

האיוורור שיש לי הוא הUFO של TT...

מסוט סילון עובר מעל הבית שלי ואני לא שומע אותו...

פורסם
  • מחבר

אהה בעסה....אני חשבתי על BT של TT או על ZALMAN 9500 LED....הבנתי שהזלמן אמור ליהיות שקט מאוד וטוב....והוא יותר יפה מהBT וגם פחות כבד ממה שאני יודע....רק הבעיה שהוא יקר בשמיים...

אני ייראה כבר משהו למעבד...בינתיים הבעיה הייתה להשקיט את המארז...תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים