עבור לתוכן

שקטטט צריך שקטטט (או: המלצות להשקטת המחשב)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני עוד רגע מתחרפן מהמחשב .. כמה רעש מכשיר חשמלי ארור יכול להוציא?!

המחשב:

Athlon3200+ עם XP120 וThermoflow120MM עליו.

DFI nForce4 Ultra-D עם הקירור הקירור המקורי על הצ'יפסט

מארז TT Soprano עם 2 טנדרבליידים וסיילנט קט שהתחרפן (בעליה של המחשב הוא נשמע כמו טרקטור ואז כשאני מביא לו כאפה הוא נרגע).

כרטיס מסך GeForce 7800GT עם הקירור המקורי.

אני אשמח להמלצות להשקטת המערכת כמה שיותר, תוך כדי שמירה על ביצועי קירור טובים כדי שיאפשרו OC בעתיד.

תודה לכולם.

פורסם

מכשיר חשמלי=/ לא מצחיק

בכל זאת תקצציב??

פורסם
  • מחבר

לא מנסה להצחיק אף אחד.

אין תקציב מוגדר.

אבל מה שכן, אני לא רוצה קירור מים, רק אוויר.. ושקט.

ד"א, איזה מהארקטיק קולינגים הוא המוציא אוויר? -מהמאווררי 120MM

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=5057

או

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=5058

עריכה- הנה מה שחשבתי:

כמות מוצרים סה"כ

2

Arctic-Cooling AF Fan 120

77.70 ש"ח

1

Arctic-Cooling Arctic Fan 12

48.55 ש"ח

1

ZALMAN VF900-Cu - blue led

213.75 ש"ח

2

Arctic-Cooling MX-1 Thermal Compound

55.54 ש"ח

1

Arctic-Cooling AF Fan 92

29.15 ש"ח

סך הכל לתשלום: 424.69 ש"ח

סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 411.95 ש"ח

חסר קירור לצ'יפסט שאין לי מושג מה לבחור..

פורסם

ה120 AF הוא גם וגם ה 12 AF הוא המוציא .

לציפ' פשוט תוריד את המהירות של המאוורר

פורסם
  • מחבר

אני רוצה משהו שקט ואפקטיבי, הקירור של הצ'יפסט לא שקט ולא יהיה אפקטיבי במהירות נמוכה (כי גם בגבוהה הוא לא).

תודה על התשובה לשאלה.

פורסם

אני רוצה משהו שקט ואפקטיבי, הקירור של הצ'יפסט לא שקט ולא יהיה אפקטיבי במהירות נמוכה (כי גם בגבוהה הוא לא).

תודה על התשובה לשאלה.

חשבת על המניפה של זלמן? נראה קירור מצויין...

פורסם
  • מחבר

הוא לא מתאים, הכרטיס מסך יפריע.

זו בעיה מעצבנת בDFI..

פורסם

אם אתה בחיפה אז בוא אלי ואני יסדר לך . תודיע לי בפרטי.

בעיקרון אם אתה נשאר עם מאווררים אז אתה צריך למנוע מגע קשיח עם הלוח או מארז . זה יוריד מהרעש הרבה מאד .

בנוסף יש את גורם השריקה של הרוח שהם גורמים (אם) ויש להחליק/לעגל את מה שיוצר את השריקה (כמו המתכת בפתח האיוורור)

עוד, תיכנון טוב של איוורור יכול להוריד מהמספר הנכחי של המאווררים. גם בניה מקרטון של תעלות איוורור יכול לעזור בהורדת המספר.

יש עוד אפשרות של שימוש בונטה בקיר או מרפסת עם תעלה ( זה מעין קפיץ עם פלסטיק מולבש עליו) .

וכמובן קרור מים שהרדיאטור והמשאבה רחוקים (ענין של מטר-צנרת)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההצעה והטיפים.

יש לי במאוורר האחורי בעיקר את הבעיה של השריקה.. אין לי מושג אם אפשר ואיך למנוע את זה.

המאוור האחרוי הוא Tool less (מתלבש על פינים במקום ברגים) והשאר הם עם ברגים.

יש לי סירקולציה כזו: 120 אחד מקדימה מכניס, 120 מאחורה מוציא ו92 בדלת מכניס.

אני אשמח לקפוץ לחיפה כדי שתעזור לי, אבל אני גר די רחוק ואני מגיע לשם רק פעם בחודש בערך.

פורסם

כשתוכל להגיע , תודיע

רציתי להוסיף שיש אתרים שמוקדשים למיחשוב שקט .

יש גם תוספת, שווה לדעתי, של ספוג אקוסטי. יש לי קיט של acoustipack למארז SONATA שלי.

קודם כל תחתוך גרילים . שכחתי לציין ש"גרילים" עם חורים קטנים הם פשוט חרא. אין לך צורך בגריל מתחת לקידמת המארז . אם אפשר אז תגדיל חורים בדלת או פשוט תחתוך ותשים גריל רגיל. אבל הוא בעייתי כי קל להרעיד את הדלת.. אם תוכל לוותר עליו יהיה שקט יותר לדעתי. אפשר לנסות .

לגבי ה120 האחורי : תדביק מסקן טייפ או סרטי בידוד על שפת הפתח . להזכירך , יש גם גומי של חלונות של מכונית . זה הרעיון . אז תנסה את הזול קודם.

מזה פינים ? מסיליקון ?? זה טוב. אפשר גם לעשות טבעות גומי איטום של אינסטלציה משני צידי המתכת ולא לסגור חזק . ואז המאוורר והבורג בעצם נתמכים על הגומי.

SPEEDFAN. תחבר את המאווררים ללוח ( למעט , אני מניח, זה שבדלת) . התכנה יכולה לשלוט על מהירות הסיבוב לפי איזה חיישן שתרצה. די פשוט לקנפג אותה. אתה צריך למצוא לינק של SPEED ל FAN כדי לדעת מה זה מה .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הטיפים.

הפינים של הTOOL LESS הם מפלסטיק (ולמעשה חלק נשברו כבר)..

אני מקווה שאוכל להגיע אליך בקרוב (כמובן שאודיע מראש), אתה נשמע כאחד שיהפוך את המחשב שלי לשקט :)

פורסם

SPEEDFAN לא תומך בכל הלוחות להורדת מהירויות,צריך לבדוק בתוכנה עצמה באיזה לוחות יש תמיכה.

אבל אפשר לשלוח לו מייל ולבקש..הוא חוזר עם תשובה במידה ואפשר.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה גם לך.

:)

נדמה לי שאצלי הוא תומך.. אבל זה לא ממש עוזר כי המאווררים עדיין מרעישים..

אני רוצה שקט כמעט כמו מערכת פסיבית.

פורסם

אין נדמה לי..או שכן,או שלא תחפש בתוכנה אם יש תמיכה.

מחשב שקט כמו פסיבי יעלה לך כמו שתבנה חדר אקוסטי עם מהנדסים מ-AKG..יעלה לך מלא כסף.

פורסם
  • מחבר

אז אני אזרוק את המחשב והחלון וזהו.. שילך לעזאזל.

אני לא מסוגל לישון כשהוא עובד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים