פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים אני אישית לא יכול לכלול סגנון שלם להגיד עליו שהוא לא איכותילדוגמא אני שמעתי ושומע הרבה רוק : jimy hendrix, doors, led zeppelin, pink floyd, iron maiden ועוד ועוד אבל ממש לא אוהב את הרוק של רררר ואאאאאני אוהב לשמוע הרבה טראנס כמו : tsuyoshi,yahel planet b.e.n.,transwave ועודאבל יש טראנס גרוע שאני לא מוכן לשמוע דקה אחתאפילו מזרחית שנוהגים לרדת עליה הרבה. יש זמרים שאני אוהב כמו זוהר ארגוב,דקלון או פייטנים של הדתאבל זמרי מזרחית "בכיינים" או "כבדים " לא אוהבאז רבותי בבקשה לשמור על תרבות הדיון ועל אינטלגנציה גבוהה וכל אחד ינמק סיבותיו
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים לבלבל תשכל בערך 3-5 עמודים ככה, ואז לריב עוד איזה 6 עמודים ככה ובסוף לרדת על מישהו ואז לגרום לדיון להנעללמה אתה שואל?
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר אם זה לא מוצא חן בעיני המודרייטורים בגלל שיהיו מריבות וכו'אז מבחינתי אפשר לנעול
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים לבלבל תשכל בערך 3-5 עמודים ככה, ואז לריב עוד איזה 6 עמודים ככה ובסוף לרדת על מישהו ואז לגרום לדיון להנעל למה אתה שואל? לדעתי זה שווה כמה דקות של צחוק בחזרה לנושא אני שומע רוק עיברי אבל מהסוג העמוק וככה גם באנגלית שומע PSY לא סובל הואסים וכאלה זה ניראה לי דיי נשי שומע גם ראפ כבד אם תוכן לא גאנגסטה וגם בלוז ונשמה
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים היהודים.לנושא: אני לא בא לרדת על שום סיגנון, כי בכל סיגנון יש שירים מאוד מוצלחים, אבל השירים שמוציאים היום הם לא איכותיים בגרוש!, ואחד מהאומנים הוא שון פול, הוא שר בצורה עילגת, הקצב מטמטם, המילים לא מובנות (יש הרבה שירי ראפ שאפשר להבין בבירור את המילים), ואני כמעט בטוח שהמילים הן עם תוכן שעדיף לצנזר.אני עדיין לא מבין למה אנשים אוהבים את השירים שלו.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים gunz - november rainFastball - The WayDuran Duran - Ordinary worldCounting Crows - Mr. JonesDuran Duran - Come UndoneLed Zeppelin - Stairway to HeavenRadiohead - CreepThe Verve - Bittersweet SymphonyThe Connels - Seventy Four, Seventy FiveWonderwall - Oasis
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים היהודים.פעם הייתי שומע אותם, היום אני לא כ"כ מבין מה מצאתי בהם.עכשיו אני שומע בעיקר את שילה פרבר/קורין אלאל/המכשפות/אביב גפן, לעיתים קצת יותר רחוקות את anouk.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים http://www.youtube.com/watch?v=RiV_ue-PbL4 (אל תתנו ל-4 הדקות הראשונות להטעות אתכם, אני יודע שלחלק מכם אין סבלנות..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.