עבור לתוכן

כמה חשוב מעבד במשחקים????

Featured Replies

פורסם

העניין הוא שיש סף מסויים שמעליו קנייה של מעבד יקר יותר פשוט לא תיתן שום תוספת ביצועים במשחקים. והסף הזה הוא הרבה מתחת ל-E6300. מעל הסף הזה כל מעבד ייתן בדיוק את אותם הביצועים במשחקים, פרט לזמני טעינה.

ספציפית לגבי המערכת שלך, נשמע שהמעבד שלך מועמס על ידי משהו אחר פרט למשחק עצמו. סה"כ הוא כן אמור לסחוב משחקים עדכניים.

הסף הזה הוא הרבה מעל המעבד שיש לו

אפילו 50-60 FPS בממוצע בבנצמארק סטרילי יכולים להפוך ל20 FPS במינימום, באותה מערכת, כשיש עוד דברים שרצים עליה (אפילו אם זה רק חיבור לאינטרנט+פיירוול)

ובדיוק "במקרה שלו" מעבר למעבד מהיר יותר יכול לפתור את הבעיה. יכול להיות ש X2 3800 מספיק לו, והוא לא צריך C2D - אבל זה עדיין המעבד.

התשובה רללונטית גם ל

• תגובות 32
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם חלק מהדברים שאמרתם אני מסכים ועם חלק לא..

אני יודע שהמעמד משפיע מאד מנסיון שלי עם המעבד שלי !! אז אתם יכולים להמשיך לחפש בנצ'ים ולהביע את דעכתם.. בכיף..

רק שאני כבר יודע את התשובה = מעבדים מוסיפים לא מעט לחוויות המשחק. לא רק הכרטיס מסך קובע. אם לא יהיה מעבד שיעמוד בקצב עיבוד של הכרטיס מסך תקבלו לאגים ונפילות FPS רציניות. וזה אני אומר מנסיון אישי ולא מסקירות ב TOMS וכו..

*עריכה* INTELON = לפי דעתי אתה צודק במאה אחוז.. המעבד שלי ממש ממש גבולי למשחקים והוא כרגע מהווה אצלי צוואר בקבוק רציני במשחקים. לפי דעתי מעבר לאזור ה 4400X2 יפתור את הבעיה לזמן הקרוב..(3800 יהיה שוב גבולי..)

וכאן אני מסיים את הבעת דעתי בתר'ד .. זה ממש לא יוביל אותי לשום מקום חדש.. המשך שבוע מקסים לכולם.. :xyxthumbs:

פורסם

יכול להיות שהמעבד שלך בעייתי (קצת קשה לי להאמין, אבל יכול להיות). בכל מקרה אין לזה קשר לכרטיס המסך שאתה משתמש בו, המעבד לא צריך לעמוד בקצב של כרטיס המסך, ולמעשה המעבד מכתיב את הקצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים