פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים יהיה נחמד מצידך לתת קרדיט לאתר ממנו אתה שואב את המידע... אני מניח שבמקרה הזה זה היה winbeta או neowin?
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים עזבו מטומטם זה בקושי יודע להפעיל את המחשב שלו- הסלרון 350MHZ שלו!ודיירקט X 9 לא הולך לצאת בקרוב ביטלו את הכל!
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים עזבו מטומטם זה בקושי יודע להפעיל את המחשב שלו- הסלרון 350MHZ שלו!ודיירקט X 9 לא הולך לצאת בקרוב ביטלו את הכל!WTF?דבר ראשון, אי אפשר להבין כלום ממה שכתבת.דבר שני, מי אמר שביטלו את הדיירקט איקס 9? יש איזושהי הוכחה?
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים מחבר כמה סיבות לא להאמין לךא)יש דבר כזה סלרון 350?ב)איך אתה יודע שהפסיקו את dx9מסקנה:אתה מבלבל את השכל פתרון טוב יהיה שתדפוק את הראש שלך עם ה p-3 החלש שלך!ומה הפירוש של orpaנס גדול היה פה בפורטוגזית?!
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים עזבו עזבו אותו! מכחיש שיש לו סלרון! ודרך אגב צודקים האתר שראיתי את זה בו טעה! Directx 9 כן יצא אבל עוד חודש בערך. אתם לא מבינים שהערביד כותב טמטומים בשכל! יש לו סלרון מאיפה לו לדעת איך משחקים מעל רמת סוליטייר פועלים? אפילו אנימצית ניצחון המשחק של הסוליטייר שלו נקטעת!!!!
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים מחבר orpa יש לי שאלה!מה אתה אומר על warez והורדת וורז?אתה מוכן לעזור למי שמתקשה?לדעתי אסור לעשות את זה וזה ממש לא חוקי.
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים אוקי אוקי אני מפסיק עם השטויות.אבל עדין יש לו סלרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים אז מה אם יש לו סלרון?אתה משתמש ספאמר, מעצבן, שאין לו מושג מהחיים שלו.תירגע, ומהר.וגם לי יש סלרון.
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים איזה ילדים חמודים... אולי תפסיקו לריב??מה נפל עליכם? רבתם בבית ספר ובאתם להוציא ת'שטויות שלכם פה? אתם רוצים להביא חדשות? סבבה. תביאו אותן ממקורות מהימנים, ותנו קישורים. באתם לקשקש ולהתכתש? לכו לרוטר ותעשו את זה שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.