עבור לתוכן

צריך המלצה לעכבר טוב שיחליף את המייקרוסופט המזדקן

Featured Replies

פורסם

אהלן :hi:

העכבר שלי (Microsoft Explorer v3) מראה סימני גסיסה, ואני חושב להוציא אותו לפנסיה אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה...

אני מאוד אוהב אותו ת'אמת וחבל לי להחליף אבל גם מעכברים צריך להפרד מתישהו. :'(

בכל מקרה, אני די מבסוט על הסידור כפתורים שלו :D, במיוחד על ה Back ו Forward שהם באותו הצד ולא בצדדים שונים כמו בלוג'יטקים למיניהם.

יש איזה עכבר שיכול להחליף אותו מבחינת נוחות? אני לא צריך 20,000 DPI ובלה בלה. רק שיהיה נוח ושישתווה לפחות למייקרוסופט שלי.

גלילה צידית תהיה בונוס חמוד אבל ממש זניח...

תקציב..... הממממ...... לא יותר מ 200. Fewer is better.

טנקס ולילה טוב :sleep:

פורסם
  • מחבר

קראתי, נחמד לראות שג'יניוס כבר לא מייצרת זבל. :-X

כתוב גם שיש גרסאת לייזר, ה 525. בדיקה מהירה מצאה לי אותו ב 180 שקל כולל משלוח אבל לא מוזכר שום פרט על הפד שאמור לבוא איתו.

יש איזה חנות שמוכרת בוודאות את הבאנדל עם הפד?

פורסם

בוא'נה דניס

כמה genius משלמים לך? xD

בתקציב הזה אני מסכים שהוא העסקה הכי משתלמת, אבל בדיון

הקודם אמרת שהוא מתעלה על הMX518 וזה פשוט לא נכון, ה518 אוכל אותו בלי מלח.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה בואו לא נעשה את זה דיון לוג'יטק vs שאר העולם כרגיל.

Polonian, השאלה שלי כוללת תקציב אז אל תסטה בבקשה.

תודה.

פורסם

בוא'נה דניס

כמה genius משלמים לך? xD

בתקציב הזה אני מסכים שהוא העסקה הכי משתלמת, אבל בדיון

הקודם אמרת שהוא מתעלה על הMX518 וזה פשוט לא נכון, ה518 אוכל אותו בלי מלח.

פה כתוב ההפך, אני לא ממציא את זה.

לינק - http://www.techtree.com/India/Genius_Ergo_520/551-74717-557-2.html (בפסקה הלפני האחרונה)

פורסם
פורסם
  • מחבר

dennis14 חיפשתי בגוגל קצת ומצאתי באנדל של העכבר הזה והפד אבל זה עולה 250 שקל אז זה לא ממש באנדל :P

בכל מקרה, הזמנתי את ה 525 ב 180 שקל, בפנדה צריך גם להוסיף משלוח של 46 שקל ואז זה יותר יקר...

תודה :-*

פורסם

dennis14 חיפשתי בגוגל קצת ומצאתי באנדל של העכבר הזה והפד אבל זה עולה 250 שקל אז זה לא ממש באנדל :P

בכל מקרה, הזמנתי את ה 525 ב 180 שקל, בפנדה צריך גם להוסיף משלוח של 46 שקל ואז זה יותר יקר...

תודה :-*

תתחדש אחי :)

ודניס, אוי אז בביקורת אחת המבקר טוען שהוא יותר טוב. תסתכל על עוד ביקורות ותראה איזה ציונים נותנים לMX518- כמעט תמיד מעל ל-9.

פורסם
  • מחבר

אהלן

קניתי את העכבר והכל טוב ויפה חוץ מבעיה אחת:

הכפתורים של ה Back ו Forward לא עובדים... גם אם אני מגדיר כפתורים אחרים שיעשו את אותה הפעולה, זה פשוט לא מגיב...

הצעות?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים