עבור לתוכן

קונה מדפסת, צריך המלצות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני צריך לקנות מדפסת משולבת, כלומר שכוללת פקס וסורק במחיר סביר.

שמתי עין על 3 דגמים:

HP Officejet 5610, Lexmark X7350 ו-Brother MFC5440CN.

לגבי ה-HP אמרו לי שאיכות ההדפסה שלה לא משהו, אבל זה לא כל כך חשוב לי כי אני בעיקר צריך אותה בשביל הדפסת מסמכים ופקסים (בכל זאת אני רוצה שתהיה צבעונית אם מישהו הולך להציע לי לייזר עכשיו) וגם ניתן להשיג לה ראשי דיו חלופיים זולים שזה גם חשוב.

לפי מה שהבנתי, הלקסמרק יותר טובה מבחינת איכות ההדפסה והסריקה אבל אמרו לי שאין אפשרות לקנות ראשי דיו חלופיים אלא רק מקוריים, שזה חיסרון גדול.

והאחרונה חביבה, ה-Brother, נראית לי בסדר, אבל אמרו לי שהיא בזבזנית דיו. השאלה האם ניתן להשיג ראשי דיו חלופיים במחיר סביר עבורה.

אז על מה אתם ממליצים מבין השלוש? הבנתי שאי אפשר לצפות למשהו איכותי במיוחד במחיר הזה ולכן בעיקר חשובים לי האמינות ועלות של דיו לאורך זמן.

נ.ב. האם כדאי לי לשלם קצת יותר בשביל משולבת טובה יותר? אם כן, תסבירו לי מה היתרונות של מדפסות יקרות יותר (חוץ מאיכות ההדפסה כמובן, כי כפי שאמרתי, אני בעיקר הולך להדפיס עבודות וכו', לא תמונות).

פורסם

אם השימוש העיקרי שלך הוא שחור תוריד את הברדר,

הלקסמרק וה HP זהות כמעט בהכל חוץ מזה שראש הצבע של הלקסמרק גדול יותר,

לעלות ברמה זה לעלות ל 8350 של לקסמרק שעולה 999 ש"ח עם מסך LCD גדול לתפעול נוח יותר, וצפייה והדפסת תמונות ללא מחשב (גימיק),

או ה 6313 של HP שההבדל העיקרי אצלה הוא ראש ענק לשחור שמספיק ל 800 דף.

פורסם
  • מחבר

ניתן להשיג ללקסמרק ראשי דיו חלופיים?

נ.ב. לדגם היקר יותר של לקסמרק אין פקס, כך שהוא לא בא בחשבון מבחינתי.

פורסם

אין כרגע ראשי דיו חלופיים כי אלו דגמים חדשים,את זה תבדוק ב DMO,אבל שתדע שברגע שאתה שם דיו חלופי אין לך אחריות מהחברה,

איזה דגם יקר יותר של לקסמרק אין פקס?

פורסם
  • מחבר

ב-x8350 אין פקס.

הסתכלתי בביקורות עכשיו וראיתי שנתנו ציונים טובים לpixma mp530 , רק חבל שבארץ היא יקרה משמעותית מבחו"ל (1600-1700 ש"ח).

ודיברת על המדפסות של לקסמרק בעניין האחריות נכון? כי אם שמעתי נכון HP מאשרים שימוש בראשי דיו מחברות צד שלישי...

בכל מקרה, אני חושב שאני מתלבט בעיקר אם לקנות את ה5610 או לשלם 300 ש"ח יותר בשביל ה6313. היא שווה את ההפרש?

פורסם

ל 8350 יש פקס ידידי,אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתון השגוי הזה,תבדוק את עצמך,

ה 6313 עדיפה בהרבה מה 5610.

פורסם
  • מחבר

הבאתי את הנתון הזה מפרטים נוספים על המדפסת מזאפ, כנראה שהם טעו.

טוב, אז מבין הלקסמרק x8350 לבין ה-HP 6313, ללכת על ה-HP?

פורסם

ל - Brother יש כרטיס רשת מובנה - נתון שיכול להשפיע על ההחלטה.

פורסם
  • מחבר

טוב, הזמנתי הרגע את ה6313. תודה אנשים :)

פורסם

תתחדש ותהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים