פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים חבר'ה, עבור עבודה עם תוכנות גרפיות כמו AUTOCAD אני מתלבט בין:א. לוח אם: Gigabyte M55S-S3 for AMD כרטיס מסר: Gigabyte GEFORCE 7300GS 256MB זיכרון: 1GB DDRII 667MHZב. לוח אם: M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E ,ASUS עם כרטיס מסך מובנה זיכרון: 2GB DDRII 667MHZמחיר של שניהם הוא זהה.תעזרו להחליט,תודה!!!!
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים 7300GS לא יתן לך הרבה, עלותו קטנה.כך יותר זכרון ומקסימום תוסיף כ. מסך אחרכך, 300 ש"ח - זה לא ביג דיל.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים 6150 נחשב לכרטיס טוב בלוח אם כדאי ללכת על הזיכרון ואם תחליט להוסיף כרטיס בעתיד עדיף שתיקח כרטיס קצת יותר חזק כמו 7600 gs שמתאים גם לויסטה
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים כרטיס מסר: Gigabyte GEFORCE 7300GS 256MBאתה בטוח שזה 256MB ולא up to 256MB? כי יש כרטיסי מסך לשוק הנמוך שגם כן משתמשים בזיכרון של המחשב כזיכרון לכרטיס המסך. כמו שכבר ציינו - תבדוק עד כמה התוכנות הגרפיות שלך משתמשות בכרטיס המסך וכמה זיכרון הן צורכות, ולפי זה תראה אם משתלם לך לקנות כרטיס מסך נפרד או כרטיס מסך מובנה, עם יותר זיכרון למחשב.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים אני לא הכי מבין בתוכנות כאלה מסוג AUTOCADאבל ממש שאני חושב AUTOCAD לא משתמש בכרטיס מסך בצורה אינטנסיבית כמו שאתה חושבבסך הכל התכנה חזקה מאוד לבנית מודלים תלת מימדיים אבל היא לא עושה אמולציה וכל מיני דברים כאלה שדורשים כח עיבוד בזמן אמתאז (לפי דעתי הצנועה והלא מומחית) אני לא חושב שאתה צריך כרטיס מסך מקצועיבכל מקרה 73GS יהיה יותר טוב לדעתי מאשר כרטיס מובנהועל תשכח שזה גם תלוי בךנגיד שיקח לתוכנה כמה שניות בודדות להציג את התוצאה שאתה RUN (או איך שזה לא עובד - אני לא מכיר את התוכנה)אם לא מפריע לך לכחות קצת אז לך על היותר זולאם אתה מעוניין שזה יציג לך את זה יותר מהר לך על ה 73GS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.