עבור לתוכן

דואר ישראל

Featured Replies

פורסם

זה אני או שהמון סניפי דואר נסגרו לאחרונה והתורים באלו שנותרו פשוט ענקיים?

>:(

• תגובות 105
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הביא אותך ללכת סניף דואר

פורסם

קיצוצים. המצב שלהם בקנטים.

פורסם

"רפורמה"... גם אצלנו התור נהפך להיות עוד יותר ענקי ממקודם, אחרי שסגרו 2 סניפים מתוך 5.

פורסם

זה לא שפעם הם היו כאלה טובים... אני אף פעם לא סבלתי ללכת לדואר. פעם שלחתי לחו"ל סטיק זכרון פגום בשווי של 600 שקל כדי לממש את האחריות

אחרי חודש כשאני רואה שהחבילה לא הגיעה אני מגיע לסניף כדי לברר מה נסגר איתה(?) אז אחד העובדים שם אומר לי בזילזול אין לי מושג איפה היא כרגע, אם אתה רוצה תגיש תביעה ... בסוף היא הגיעה אחרי חודש וחצי ! ,החברה ששלחה לי את הזכרון החלופי בחזרה שלחה דרך פדקס שהגיע תוך יומיים ארצה ועוד יום וחצי שהיה תקוע במכס כל זה כשאני יכול לעקוב אחרי החבילה בכל תחנה שהיא עוברת דרכו

פורסם
  • מחבר

מה הביא אותך ללכת סניף דואר

כל מיני תשלומים.

יש סניפים בהם יש הרבה עמדות אבל רובן פשוט לא מאוישות כך שהתורים ארוכים. >:(

פורסם

לפי הפעם האחרונה שהלכתי התור הלך חלק

פורסם

אצלנו בסניף המרכזי יש 5 דלפקים כאלו(של התשלומים וזה, לא זוכר מה השם של הדלפק) וכולן מאוישות ועדיין יש תור ענק.

פורסם

בשביל זה הולכים ב2 בלילה לדואר בנתב"ג :smile1: אז אף פעם אין תור

כשהייתי צריך לשלם את האגרה על הטסט זה מה שעשיתי כי לא היה לי כוח לחכות בתור :) אבל זה לא עובד כשצריך לקחת דואר רשום

פורסם

אממ אני תממיד בא 10 דקות לפני שעת פתיחה... ואז אין אף אחד ואז אתה קולט כמה אנשים יש..

פורסם

גם בחדרה נהייה אותו המצב. ממה שהבנתי סגרנו כמה סניפים פה.

אם פעם עמדתי בתור 5-10 דקות בשביל לשלוח חבילות, היום אני עומד בתור 20-30 דקות כמעט כל פעם.

Anatoli.

פורסם

כן, אני חדרתי. סגרו את הסניף שהיה ברחוב הנשיא(לצורך העניין - מרכז העיר) ונדמה לי שעוד אחד מהסניפים הקטנים בשכונות. עכשיו בסניף המרכזי(בפיאצה) יש עוד יותר לחץ ממקודם...

פורסם

כן גם אני מיואש מזה...

פה בפ"ת גם סגרו איזה סניף אחד בפיתאומיות, העובדות שם היו זקנות כאלה שניראה לי היו גרות בסניף הזה וכשהודיעו להם על הסגירה איך הן צרחו פשייי... השתוללו שם והזמינו להם משטרה והעיפו מכתבים באוויר (טוב ככה לפחות זה היה ניראה)

שונא ת'דואר הזה בכלל, זה כאילו שאני הולך ליקנות משהו בשוק או ללכת למקום המגעיל הזה קופת חולים... או עיריה... בעכס

טוב אבל אין מה לעשות אנחנו צריכים את המוסדות האלה

זה לא שפעם הם היו כאלה טובים... אני אף פעם לא סבלתי ללכת לדואר. פעם שלחתי לחו"ל סטיק זכרון פגום בשווי של 600 שקל כדי לממש את האחריות

אחרי חודש כשאני רואה שהחבילה לא הגיעה אני מגיע לסניף כדי לברר מה נסגר איתה(?) אז אחד העובדים שם אומר לי בזילזול אין לי מושג איפה היא כרגע, אם אתה רוצה תגיש תביעה ... בסוף היא הגיעה אחרי חודש וחצי ! ,החברה ששלחה לי את הזכרון החלופי בחזרה שלחה דרך פדקס שהגיע תוך יומיים ארצה ועוד יום וחצי שהיה תקוע במכס כל זה כשאני יכול לעקוב אחרי החבילה בכל תחנה שהיא עוברת דרכו

חחחחחחחחח!! שייוו... אם ככה אז זאת כניראה הפעם המליון אולי שהוא שומע את זה ובכל הפעמים כניראה איימו שם בתביעות אז הוא כבר מראש אמר לך את זה :lol:

פורסם

היה לי סניף 2 מטר מהבית וסגרו אותו

עכשיו, היה לי שם תא דואר, ונכון לעכשיו כל תאי הדואר שהיו בו, עברו לסניף המרכזי במרכז ק.אתא

זה חתיכת מרחק בשביל ללכת לבדוק דואר (ואני חייב תא דואר, יש פה מלא ילדים ושכנים שדופקים מכתבים ומגזינים וכו' מהתיבה שבבניין...)

והתור שם תמיד ענק, 20-30 דקות בשעות הלחץ, שאלה השעות היחידות שבאמת יש לי זמן ללכת לדואר לצערי.

פורסם

חרא של דואר! הסניפים מפוצצים והתור כמו ללחם במדינה קומוניסטית מתפתחת! יש איזה 3 פקידות ממורמרות שמאיישות 2 וחצי מתוך 10 העמדות הקיימות בסניף ואת כל החברה' מהשכונה מכניסות בלי תור, ואני שצריכה לשלם חשבון טלפון או משהו, צריכה לחכות 40 דקות בתור (היום למדתי שאפשר לשלם גם בבנק אבל גם שם חרא והתור ארוך). גם אני גרה בפתח-תיקוה עם ערסים זקנות ובני עקיבה. כל הסניפים של הדואר מלאים בזקנות בנות 200 שבקושי שומעות ולא מבינות מה אומרים להן ומה מבקשים מהן ולוקח להן כל פעולה חצי שנה ועוד סוגרים סניפים! בני זונות! :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים