עבור לתוכן

התלבטות - GFFX או R300.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי הייתה אם לחכות לGFFX או לקחת כבר רדאון 9700 . . . ???

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם לחכות לGFFX או לקחת כבר רדאון 9700 . . . ???

קודם כל תחליט, האם אתה מוכן לחכות עוד כ-3 חודשים ליציאת GFFX?

אם התשובה לא- תקנה עכשיו (לפני שיתיישן)radon9700 .

אם התשובה כן- אתה עובר למישור ביצועים מול תקציב.לגבי המחירים ניתן להניח שמחיר radeon 9700(שעולה היום כ-2000ש"ח) ירדו עם יציאת GFFX לתחום 1600-1800 ש"ח.הכרטיס החדש GFFX יעלה מן הסתם כ2300 עד 2700 ש"ח.כלומר אנו מדברים על כך שGFFX יעלה בממוצע כ-800 ש"ח יותר כ-50% יותר.

תוספת ביצועים כרגע לא ידוע, מן הסתם כ-30% עד 40% יותר(בדומה לפער בין R9700 ל-GF4600 ).

כך שבסופו של דבר אתה צריך להחליט ,האם בשביל כמה עשרות אחוזים בודדים בביצועים(שמימלא כמעט ואין סיכוי שתרגיש אותם) אתה מוכן להשקיע עוד 50% במחיר?

פורסם
  • מחבר

50% ? אולי 100% וזהו ? איך הגעת ל-50 אחוז תגיד לי ?!

כמה עשרות אחוזים בודדים בביצועים ? קרוב לוודאי שאני לא ארגיש ?

כבר עשית רושם של בוק שלא מבין מהחיים שלו.

פורסם

50% ? אולי 100% וזהו ? איך הגעת ל-50 אחוז תגיד לי ?!

כמה עשרות אחוזים בודדים בביצועים ? קרוב לוודאי שאני לא ארגיש ?

כבר עשית רושם של בוק שלא מבין מהחיים שלו.

אתה לא יודע קרוא וכתוב, קיבלת תשובה מפורטת עם הסברים מנומקים לכל דבר, אם אתה חולק עליי אז תנמק אחרת פשוט תסתום את הגו'רה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע ? אני יודע טוב מאוד. אתה זה שלא יודע על מה אתה מדבר.

50% אחוז מחיר ? פתאום החלטת שה-GFFX יעלה ב-50% יותר מהראדון 9700, וזאת אומרת בערך 3300-3600 ש"ח ?

כמה עשות אחוזים בביצועים ? כמה עשרות אחוזים זה המון יא אוויל שכמותך - זה מורגש ועוד איך.

פורסם

אתם מוכנים להפסיק את הויכוח?!

העניין הוא שאפילו אם nVIDIA תוציא משהו חזק ל-ATI יהיה גם משהו חזק לענות איתו, ואז אתה שוב תתלבט מה לקנות! (ראה חדשה אחרונה מאתמול)

פורסם

Geforce FX חייב להיות יותר טוב מR300

אם לא אז מה הרעיון של Nvida להוציא אותו.

המממ..

Matrox Parhelia אומר לך משהו? היה מסביבו את כל ההייפ הזה ובסוף מה יצא ממנו? כלום! הוא יותר יקר מהTi4600 ולא יותר חזק ממנו...

אני לא אומר שהFX יהיה ככה, אבל פריאורדר, אני לא אעשה (אני אחכה כמה שבועות לראות איך הוא יתבסס בשוק) זה דבר אחד שלמדתי שלא כדאי לעשות לכרטיסי מסך מהמקרה עם פרהליה (לא שעשיתי... אבל חשבתי לעשות לFX ואז נזכרתי במקרה הזה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים