עבור לתוכן

התלבטות - GFFX או R300.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם באמת כדי לחכות ליציאתו של ה-GFFX או שמע כדי לקנות כבר את הרדאון 9700.

אז זהו, אני רוצה לקנות את הראדון 9700 אבל איני יודע איזו חברה הכי משתלם לקנות או כדאי לחכות עד ליציאתו של ה-GFFX.

המלצות על החלטה בין הכרטיסים יתקבלו בברכה וגם המלצות של איזו חברה הכי משתלם לקנות את הרדאון 9700.

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי דעתי כדאי לך לחכות ...

אין לאן למהר עכשיו , וגם GFFX יהיה הרבה יותר חזק מה R300 ולא יעלה כל כך הרבה ממנו ...

וגם עד אז ה R300 יפול במחיר , אז עדיף עכשיו לחכות כי הכל הולך להיתפך .

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו ?

פורסם

לא בטוח שלGFFX יהיה תמיכה מלאה בDX9 ;D ;D

פורסם

סתם שמועות! בטוח שתהיה לו תמיכה בDX9 הם השקיעו כל כך הרבה בכרטיס הזה והם לא יכללו את הדבר הכי חשוב? נבידיה לא טיפשים, תחכה לGFFX.

פורסם

עזוב GFFX חכה לג'יפורס 10... הוא כבר בטוח יתמוך ב-Direct X 18.23, והוא יקרע כל רדאון 28000... ::)

פורסם
  • מחבר

טוב זה לא ממש עוזר לי.

בכל אופן ראיתי בכתבה פה שנבידיה בעצמם אמרו שהשמועה של-GFFX לא תהיה תמיכה מלא ב-DirectX 9 היא בגדר שמועה ולכרטיס אכן יהיה תמיכה מלא בגרסא 9.

פורסם
  • מחבר

עזוב GFFX חכה לג'יפורס 10... הוא כבר בטוח יתמוך ב-Direct X 18.23, והוא יקרע כל רדאון 28000... ::)

לא מצחיק ולא משעשע כלל וכלל.

שיערתי לעצמי שאקבל תשובה מטומטמת כמו זאת.

אני יודע שלחכות כל פעם לכרטיס מתקדם יותר ויותר זה שטותי אבל מכיוון שיציאתו של ה-GFFX היא לא כל כך רחוקה רציתי לדעת אם ישתלם לי לחכות או פשוט לקנות את הרדאון. זה הכל.

פורסם

לחכות "קצת"? בחו"ל תאריך היציאה נקבע בערך לפברואר מה שאומר שלארץ הוא יגיעה בערך בסוף מרץ... ועדיין המחירים יהיו בסביבות ה-3000 ש"ח. אבל באותו הזמן ל-ATI כבר תהיה תשובה שתצא כחודשים שלוש אחרי... ואחרי זה יהיה ל-nVIDIA עוד כרטיס...

זה מעגל לא נגמר... זאת התשובה שציפית לה?!

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לקנות את זה בארה"ב בכו וכו' וכסף הוא לא משהו שמגביל אותי כרגע.

אם אתה אומר שהכרטיס יוצא עוד חודשיים בערך אז אני אחכה ואקנה את הכרטיס בארה"ב.

זו התשובה שרציתי. תודה.

פורסם

תיקנה את הR300

GeforceFX עדיין לא הוכרז ומי יודע איזה עוד עיכובים יהיו

R300 מריץ הכל חלק במחיר של 2000 שקל שהFX עד שהוא יגיע לארץ והמחיר שהולך להיות לו שווה לקנות R300.

פורסם

בקשר לשאלה של איזה חברה אז רוב ההמלצות הולכות על gigabyte וגם הוא יותר זול.

לפי מה שאני הבנתי לGFFX יש רשמית תמיכה בDX9 חשבו שאין לו בגלל שאין לGFFX תמיכה displacement mapping

פורסם

אני לא מבין את הקטע של "אני אקנה בארה"ב" אבל אתה עדיין תצטרך לשלם עליו מכס בשביל להעביר אותו לישראל ואז הוא יעלה פי 2 יותר!

פורסם

מי משלם מכס בכלל?!

פורסם

אם אנלא טועה אין מכס על העברת ציוד מחשבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים