עבור לתוכן

אוסף המוזיקה שלכם... Vol. Unknown

Featured Replies

פורסם

תודה על ההסבר. איך אני עושה את זה לדיסקים שלי?

• תגובות 53
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנטולי דיבר על זה לא מזמן בפורום אודיו. חפש שם.

פורסם

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר. איך אני עושה את זה לדיסקים שלי?

ממיר אותם למחשב (מקוריים כמובן. אם הם כבר בדיסק בקודאק MP3 (או כל קודאק אחר, אני חושב) אז זה לא שווה כלום) בעזרת תוכנות כמו DBpowerAMP.

אני בטוח שיש עוד תוכנות, אבל לא ידוע לי עליהם, ואני יודע (גם מניסיון ארוך) ש-DBpowerAMP היא תוכנה מעולה.

4569 tracks in playlist, average track length: 6:59

Estimated playlist length: 532 hours 10 minutes 16 seconds

Size : 27.5GB

מכיר את הכל בעל פה :\

גם אני ככה. אם תבקש ממני שיר (שיש לי אותו כמובן, אני מיד אמצא לך אותו).

אני לא יודע אם זה משהו דפוק אצלי בראש, או שזה מין הישג :-X.

פורסם

כיוון שמבחינתי אוסף מוזיקה נחשב רק FLAC כי כל ה-MP3 אני כמעט ולא נוגע וזה רק מה שאני לא מצליח להשיג ב-FLAC או על דיסק מקורי (שיש לי גם כמות נכבדה), מבחינת שעות זה בערך 80 שעות. מבחינת נפח, משהו כמו 29ג'יגה.

Anatoli.

אתה באמת שומע הבדל בין קידוד MP3, נגיד ל192 Kביט לבין FLAC?

אני שומע הבדל, אבל במוסיקה קלאסית... ברגע שמכניסים גיטרה חשמלית או איזה סינטיסייזר, אני כמעט ולא מבחין בהבדל... (יכול להיות שזה בגלל הרמקולים :-[)

לי בפלאיי ליסט יש משהו כמו 49 שעות ומשהו כמו 560 שירים, שזה בלי אלבום של מטאליקה, אלבום של the who וכמה אלבומים של פינק פלוייד, ובלי הדיסקים (המקוריים) של מוזיקה קלאסית (מה לעשות, אני לא מוכן להתפשר באיכות של פרוקובייף :))

התיקייה של המוסיקה (שוב, בלי הדיסקים אבל עם כל האלבומים שלא בפלאיי ליסט...) שוקלת 5GB.

שאלה: יש למישהו המלצה לנגן אחר חוץ מWMP? או שזה הכי מומלץ? (יש לי גירסה Winamp 5.24)

פורסם

^

:xyxthumbs:

פורסם

אתה באמת שומע הבדל בין קידוד MP3, נגיד ל192 Kביט לבין FLAC?

אני שומע הבדל, אבל במוסיקה קלאסית... ברגע שמכניסים גיטרה חשמלית או איזה סינטיסייזר, אני כמעט ולא מבחין בהבדל... (יכול להיות שזה בגלל הרמקולים :-[)

לי בפלאיי ליסט יש משהו כמו 49 שעות ומשהו כמו 560 שירים, שזה בלי אלבום של מטאליקה, אלבום של the who וכמה אלבומים של פינק פלוייד, ובלי הדיסקים (המקוריים) של מוזיקה קלאסית (מה לעשות, אני לא מוכן להתפשר באיכות של פרוקובייף :))

התיקייה של המוסיקה (שוב, בלי הדיסקים אבל עם כל האלבומים שלא בפלאיי ליסט...) שוקלת 5GB.

שאלה: יש למישהו המלצה לנגן אחר חוץ מWMP? או שזה הכי מומלץ? (יש לי גירסה Winamp 5.24)

אכן אני שומע הבדל בכל מוזיקה. סביר להניח שאין לך ציוד ברמה גבוהה מספיק בשביל לשמוע הבדל בכל דבר. אני שומע הבדל גם בין MP3 320 ל-FLAC.

גם אצלי יש לא מעט דיסקיים מקוריים, אבל הרוב אצלי נמצא במחשב או על דיסקים שצרבים ב-FLAC (כשאין מקום במחשב) יש לי גם עוד משהו כמו 30 ג'יגה ככה על דיסקים.

Anatoli.

פורסם

כ-2,600 שירים (יש כמה תמונות של אלבומים בתוך אז קשה לחשב את המדוייק)

11.7 GB

אורך - אין לי מושג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים