עבור לתוכן

מה קורה אם לא מנקים את המחשב 10 שנים

Featured Replies

פורסם

כל זה ב-10 שנים?

נדמה לי שאצלי בחצי שנה יש פי 4 מזה, שואב האבק נתקע.

פורסם

שניתי את המשחב של אחותי היה כזה דבר :P...........

חבל שלא ממצאים מחשב שעשוי מאבק, ואז לךא יצתרכו לקנות אבק

פורסם

כשאני פתחתי את המחשב הישן של החברה שלי (פנטיום פרו) היה שם יותר אבק מרכיבים אלקטרוניים

למעשה הכל היה מלא אבק, לא שכבה כמו פה, אלא גושים ענקיים

מכיר את זה, פעם מישהו נתן לי לטפל במחשב הישן שלו

פשוט עקרתי ממנו גושי אבק

ובשלב מסויים גם משהו שנראה כמו שלד של חתול :smile1:

פורסם

לחיצה דיי רצינית על הקומפרסור (אחד גדול, לא צעצוע שמנפח דברים לבריכה) העלתה ענן של אבק למעלה

פורסם

האוויר שיוצא מהקומפרסורים מכיל המון לחות, לא בריא למחשב...

פורסם

hיש מסננים כאלה ..שאפשר לשים ובכך להפחות את כמות האבק שנכנס למחשב (אני מניח שזה טיפה מעלה את הטפר )

פורסם

זה לא מחשב PC רגיל זה שירת כניראה שרת כלשהוא ראיתי הרבה מחשבים כאלה אם לוחות מוזרים כאלה הרוב היו של קומפק

פורסם
link=topic=227358.msg1994495#msg1994495 date=1166981691]

זה לא מחשב PC רגיל זה שירת כניראה שרת כלשהוא ראיתי הרבה מחשבים כאלה אם לוחות מוזרים כאלה הרוב היו של קומפק

אלו מחשבים "ממותגים", כלומר מגיע כערכה שלמה מ DELL או מקומפק (כמו שהזכרת) ודומיהם. הם משום מה אוהבים (או לפחות אהבו) לעבוד עם לוח אם שאליו מתחבר כרטיס שעליו מתחברים כרטיס ההרחבה. לא ברור לי ממש למה, אבל ככה הם בנו את המחשבים שלהם.

פורסם

האוויר שיוצא מהקומפרסורים מכיל המון לחות, לא בריא למחשב...

זה לא מפריע להם בכלל

פורסם

אלו מחשבים "ממותגים", כלומר מגיע כערכה שלמה מ DELL או מקומפק (כמו שהזכרת) ודומיהם. הם משום מה אוהבים (או לפחות אהבו) לעבוד עם לוח אם שאליו מתחבר כרטיס שעליו מתחברים כרטיס ההרחבה. לא ברור לי ממש למה, אבל ככה הם בנו את המחשבים שלהם.

כן זה מוזר מצאתי אחד כזה וחשבתי לעצמי אם הם יכולים להוסיף זיכרון אז למה אני לא ? אבל הרסתי GF2 64mb=/ מזה משנה חחח צרבתי אותו לGF4 128 mb אבל לא עבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים