עבור לתוכן

מה דעתכם על החברה הזו (אם שמעתם אליה) INNO3D?

Featured Replies

פורסם

לאחר חיפוש מורחב ביותר (באתרי השוואות מחירים) לא מצאתי את החברה הזו, הבעיה: יש לי כרטיס שלה והוא עושה לי

הרבה צרות והרבה רעש. אם מישהו שמע עליה ויכול לתת חבת דעת על החברה הזאת בבקשה.

(גם אם חוות הדעת כוללת: חרא חברה, חברה סבירה וכו' התשובה תתקבלנה בברכה.)

אם יש לה שם אחר, תגידו אותו כי אני לא מוצא אותה...

פורסם

שנה את הכותרת לכותרת אינפורמאטיבית

פורסם

היה לי כרטיס מסך שלה (Geforce 2) והייתי די מרוצה מימנו (בזמנו), לא היו כלל בעיות.

בכל אופן, לא היו לי צרות כלל איתה (INNO3D).

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם

יש לי כרטיס GF4200 Ti שלה, עשה לי מלא בעיות במיוחד עם המאוורר עד שהחליפו לי אותו וגם המאוורר הזה נדפק בסופו של דבר. עכשיו הוא עובד עדיין עם מאוורר 80mm קשור עם אזיקונים

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס GF4200 Ti שלה, עשה לי מלא בעיות במיוחד עם המאוורר עד שהחליפו לי אותו וגם המאוורר הזה נדפק בסופו של דבר. עכשיו הוא עובד עדיין עם מאוורר 80mm קשור עם אזיקונים

אז אתה אומר שהיא חרא חברה בעצם?

פורסם

לי יש 6800NU שלה עם קירור סטוק (הזה שמגיע עם רוב ה6800BU, ללא קשר ליצרן וטפו טפו טפו עובד טוב.

פורסם

אז אתה אומר שהיא חרא חברה בעצם?

לא בהכרח, היו גם לGIGABITE בעיות עם הקרור בזמנו ועדיין היא נחשבת לחברה טובה . היה לי כרטיס חדיש יותר של לידטק 6800GT שנדפק לגמרי ועשה הרבה בעיות של ארטיפקטים מה שמראה על בעיה יותר חמורה בכרטיס עצמו ולא בהשקעה של החברה על הקירור שבלידטק הוא היה מאוד משוקע דווקא אך זה לא שמר על חי הכרטיס

INNO3D אף פעם לא נחשבה לחברה מובילה או בולטת ומומלץ כניראה לקנות מחברות יותר נחשבת וגדולה מסיבות מגוונות ואחרות גם , למרות שבסופו של דבר הכל מסתיים בתעודת האחריות שאתה מקבל

על הכרטיס למשל כמו בלידטק עם 3 שנים שהצילה לי את ההשקעה לאחר שנה וחצי שהכל היה יכול לרדת לתמיון

פורסם

כרגע יש 760GS של Inno3D אני לא כל כך מרוצה ממנו ואני אגיד לך למה.

מצד אחד הוא דיי טוב באוברקלוק ויש לו גוף קירור סטוק דיי מרשים. מצד שני משום מה יש לי איתו בעיות חום וארטיפקטים.

תראה זה לא כל כך חשוב של איזה חברה הכרטיס העיקר שיש לך עליו אחריות גדולה

פורסם
  • מחבר

טוב אני מודה לכולכם על העזרה.

ומסקנה צריך להחליף את הכרטיס מסך.

פורסם

איזה בעיות יש לך עם הכרטיס?הוא ב-AGP או PCX?

החברה הזאת משום מה לא נותנת לכרטיס חיבור חשמל נוסף ל-AGP,מה שגורם להמון קריסות ובעיות.

רוב החברות שניתקלתי אתם ל-AGP כן מתקינים חיבור מתח נוסף,כמו GB לדוגמא.

פורסם

יש לי GEFORCE 2 שלו יש לי אותו כמעט 7 שנים ולפני משהו כמו 6 חודשים הוא התחיל לגסוס ועכשיו הוא מת כל משחק לא משנה מה יהיה לו ARTIFECTS

פורסם

יש לי במחשב הישן כרטיס מסך שלהם, FX5700LE, ותודה לאל, אין בעיות, האמת שאני דיי מרוצה ממנו, עובד אחלה!

פורסם

יש לי GEFORCE 2 שלו יש לי אותו כמעט 7 שנים ולפני משהו כמו 6 חודשים הוא התחיל לגסוס ועכשיו הוא מת כל משחק לא משנה מה יהיה לו ARTIFECTS

:lol:

הגיע הזמן :lol:

7 שנים....

פורסם

חברת INNO3D או בשמה המלא Innovision הייתה "חברת נפל" עד כניסת כרטיסי סידרה 6 של Nvidia.

יש המון ביקורות על הכרטיסים שלה ביניהם כרטיסי : 6200,6800 7300gt ddr 3 ואחרים

לדעתי הכרטיסים שלה טובים לא פחות

פורסם

מה זאת אומרת חברת נפל.

מה הם לא הצליחו במכירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים