עבור לתוכן

מעוניין בשני רמקולים קדמיים מדפיים, זקוק להצעות

Featured Replies

פורסם

דווקא לפי מה שהבנתי הבאס של ג'מו לוקה בחסר.......

יש לך גם את הוורפדייל דיאמונד 8,

את הטאנוי MX-2 שאורמים שטוב יותר מה3, ותמיד יש כל מיני רמקולים מעולים במבצעים או מתצוגה.

אתה יכול לחפש גם איזה זוג CERWIN WEGA.

דיאמונד 8 זה פחות או יותר השם של הסדרה. אני אישית ממליץ על ה-8.2 שהם מדפיים ועולים כ-1100 שקל.

ה-8.3 הם כבר רצפתיים (ובקשר לשאר תבדקו באתר שלהם לבד...)

פורסם

טוב אתה לא מצפה ממני לזכור שמות מדוייקים של כל המוצרים נכון? ;)

חוץ מזה ההמלצה היא על כל הסירה ולא רק על הדגם ההוא.

פורסם

באופן כללי - אל תקשיב להמלצות של אחרים. תקשיב להרבה רמקולים ואז תחליט.

ובכל זאת, לפי דעתי הרמקולים עם השילוב של מחיר/איכות הטובים ביותר הם של חברת Paradigm (www.paradigm.ca). הרמקולים נמכרים בסטריאו סטאר בפ"ת. יש להם את כל המגוון שלהם בתצוגה, ואתה יכול לשמוע ולבחור.

יובל

פורסם

טוב אתה לא מצפה ממני לזכור שמות מדוייקים של כל המוצרים נכון? ;)

חוץ מזה ההמלצה היא על כל הסירה ולא רק על הדגם ההוא.

אבל ה-8.1 הם קטנים וחלשים ועולים רק כ-300 ש"ח פחות מה-8.2 שנותנים תמורה די מלאה למחיר שלהם.

ה-8.3 הם כבר רצפתיים והוא ביקש רק מדפיים אז בעצם זה מותיר לנו רק את ה-8.1 ו-8.2, מבחינת עלויות+ביצועים

ה-8.2 משתלמים לנו מעט יותר...

פורסם

באופן כללי - אל תקשיב להמלצות של אחרים. תקשיב להרבה רמקולים ואז תחליט.

ובכל זאת, לפי דעתי הרמקולים עם השילוב של מחיר/איכות הטובים ביותר הם של חברת Paradigm (www.paradigm.ca). הרמקולים נמכרים בסטריאו סטאר בפ"ת. יש להם את כל המגוון שלהם בתצוגה, ואתה יכול לשמוע ולבחור.

יובל

מצטרף להמלצה.

שמעתי מוניטור של הParadigm, ופשוט הופתעתי.. רמקולים מעולים.

פורסם

מוניטר הם ריצפתיים והסדרה הנמוכה יותר

המוניטור 3 עולה כ4000 ש"ח או יותר

פורסם

יש את הטיטאן והפוקוס שהם רמקולי מדף מעולים.. (אין לי מושג מה המחיר)

פורסם
  • מחבר

טוב, אז היום הייתי בטבריה וכך היה:

שמעתי את ה B&W מדגם 601, ובכל לא התרשמתי, התאכזבתי מאד בוא נאמר ככה, לפחות לרוק הם לא מתאימים, הבחור בחנות השמיע לי גם רמקולים של חברה בשם ELAC, משהו גרמני ושמעו כמעט אותו הדבר פרט להבדל במחיר של ה 1500 ש"ח !!! :bash:

החדר האזנה היה טוב מאד, עם ספה נוחה ציוד חביב וכמו שצריך בקיצור, המוכר השתמש ברסיבר DENON 3802, שעולה איזה 10K ש"ח, ובכל זאת שמעו גרוע, הדיסק הושמע ב DVD, אז לא ממש קריטי, לא ידוע להסביר את זה, אולי זה מזוייף, אבל אין מצב כי החנות (טרקלין חשמל) נמצאת ברשימת המפיצים של TOP AUDIO (היבואנית של B&W), אז זה משמ מוזר לי.

אחרי האכזבה הזאת לא כל כך ידעתי מה לעשות אז הלכתי לשקם אלקטריק, ושם היו כמה STROM DOME וחארטות כאלה למיניהם שמראש סירבתי לשמוע, היה שם איזה WARFADLE אבל הוא לא היה מחובר אז הוא אמר לי תבוא מחר בבוקר אני יחבר, אמרתי בסדר...

אחרי זה המשכתי ללכת בעיר בתמיהה מוזרה, ואז לפתע פתאום, ראיתי את אלקט' קובי, נזכרתי שהייתי בחנות שלהם וראיתי דברים נחמדים מאד, נכנסתי ובקישתי להאזין, המוכר היה הרבה יותר נחמד מהמוכר בטרקלין (המוכר המנובל בטרקלין אמר לי "איך אתה שומע את החרא הזה"- כשהוא התייחס למטאליקה, מאד נעלבתי תאמת ודי רציתי לעוף משם), הוא בא לקראתי וכשאמרתי לו שאני רוצה לשים דיסק שלי אז הוא אמר בסדר, אז אמרתי לו רק תתרחק כי זה רועש וסביר להניח שלא תשמע, הנחתי את הדיסק ב DVD והחלטתי שאני שים משהו מטון, החלטתי על ORION מתוך MASTER, התחלנו עם רמקול חביב שהיה לו שם, שהיה נחמד, אחרי זה עברנו ל JBL TLX 600 שהיה כבר די טוב, ואז הוא בא לי ביציאה: CERWIN VEGA E-710, איזה רמקול, לא להאמין, רמקול אקטיבי של 200 W RMS עם וופר מאלומיניום של 10" שמייצר באס מסיבי, לעמות ה JBL הוא היה בכמה רמות יותר ממנו, כשראיתי אותו אורו עיניי, פשוט נדהמתי, בתור חובב בס זאת הייתה פשוט תגשמות חלום, אחרי זה הייתי חייב ושמתי כבר את MASTER OF PUPPETS, דיסטורשן שם נשמע כל כך איכותי וטוב, והבאס, אתה מרגיש שמישהו נותן לך מכות בגוף, אני והספה עפנו ביחד אחורה ;D, מיתגנו לסירוגין בינו ל JBL ופשוט הבדל של שמיים וארץ, הצליל בו היה מאד פתוח מאד צלול, התגובה של הרמקול הזה זה משהו מדהים, בקיצור, אני כרגע מנסה להשיג את המרקול הזה במחיר של כ 2000 ש"ח, המוכר בחנות רצה 2900 ש"ח, וזה היה נראה לי גבוהה, דווקא על ה JBL הוא רצה 1400, שזה מחיר ממש טוב.

אומנם לא שמעתי WARFADLE ולא MISSION אבל בהחלט אהבתי מאד את מה ששמעתי, תודה לכל מי שענה, אני את שלי החלטתי.

פורסם

אמרתי לך לבדוק את הcerwin לא? ;)

תתחדש לך. בחירה מעולה.

פורסם
  • מחבר

צודק מה אני יגיד לך, אבל לא שיארתי שהם כל כך טובים (Cerwin Vega).

את המזל טוב תשמור ליותר מאוחר, קודם כל צריך למצוא מימון...

צריך לקמבן משהו, בכל מקרה תודה... :jump:

פורסם

תנסה להוריד את מוכר כמה שאתה יכול.....

אפילו אם תשיג ביותר מ2000 וכל כך התרשמת אני לא רואה סיבה למה לא לקנות אותם.

בייחוד עם המגבר החדש שלך כל כך טוב כפי שאמרת.

פורסם
  • מחבר

כסף איש, כסף... :nono:

עדיין אין לי את כל הכסף... :-\

לא נורא, אני ישיג בסופו של דבר את הרמקולים האלה, פשוט חייב אותם. ;D

פורסם

טוב, אז היום הייתי בטבריה וכך היה:

שמעתי את ה B&W מדגם 601, ובכל לא התרשמתי, התאכזבתי מאד בוא נאמר ככה, לפחות לרוק הם לא מתאימים, הבחור בחנות השמיע לי גם רמקולים של חברה בשם ELAC, משהו גרמני ושמעו כמעט אותו הדבר פרט להבדל במחיר של ה 1500 ש"ח !!! :bash:

בטרקלין חשמל, הוא רצה 2000 ש"ח על הB&W או שהתכונת שהם עולים ככה יד שניה?

ד"א, הלכת לגל אלקטריק?

ועוד משהו, הJBL והסרוין וגה הפ רצפתיים, לא אמרת שאתה רוצה מדפיים?

ואתה יכול למכור את המגבר ובכסף שלו להשלים את הפער (אם הם אקטיבים לא צריך מגבר...)

ואור, מאיפה אפשר להשיג וורפדייל דימונד 8.1 ב300 שקל?!?

רק בשביל ההתלהבות אני אקנה...

עריכה: איך הוא רצה על הסרוין וגה 2900 אם באתר כתוב שהם עולים 4300?!??! :o :o ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים