עבור לתוכן

לקנות Hauppague או כרטיס מסך חדש עם VIVO

Featured Replies

פורסם

ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה, בכדי לראות כבלים דרך המחשב, וגם כדי לשמוע רדיו (אופציונלי אך נחמד).

חשבתי גם בעתיד לקנות כרטיס עם TV Out כדי לראות DivX דרך הטלוויזיה.

מצאתי שהכרטיסים של האופג טובים, וניתן לקנות אותם בלמיר:

WinTV PCI FM = 532NIS (זה עם האריזה האדומה)

WinTV Theater = 896NIS (זה עם האריזה הכתומה, היתרון היחיד שלו לדעתי הוא התמיכה ב-Pro Logic ויותר מ-2 ערוצים)

עם זאת, ברשותי כרטיס מסך עם שבב GeForce2 GTS ואני רואה כרטיסים חדשים עם Radeon/GeForce 4 MX אשר כוללים VIVO במחירים שהם גם בין 500 ל-1000 שקל, כך אני אשיג גם Video In, גם TV Out וגם כרטיס מסך יותר חדיש.

שאלתי: האם יש בנמצא כרטיס גרפי אשר יש לו יכולות וידאו כמו של ההאופג (מבחינת רזולוציה מקסימלית, איכות תמונה, Deinterlacing וכו')?

אגב, במידה ואני קונה כרטיס כזה, יש איזושהי דרך לשמוע רדיו דרך המחשב (המחשב עושה הרבה הפרעות ולכן אני לא יכול להפעיל רדיו רגיל ליידו).

פורסם

כן קוראים לו

AIW של ATI ,במחיר של 1000 שח אתה יכול למצוא 7500 של ATI (אולי אפילו פחות מ 1000 שח)

וה 8500 AIW עולה בערך 1500 .

ה VIVO של NVIDIA הוא פשוט יחסית ולא מתקרב ליכולות של כרטיסים כאלה.

לגבי הרדיו ,אני חושב שזה עדיין ייצור לך הפרעות ושזה לא שווה את המאמץ (אבל זה אני שלא שומע רדיו בכלל).

פורסם
  • מחבר

פשי, התלבטות קשה, בין:

(כולם כרטיסי VIVO)

MSI MS-8866 GeForce4 MX440 64MB=606

Hercules 3D Prophet AIW 7500 64MB=950

Gainward GeForce 4 TI4200 128MB 4ns=1191

Hercules 3D Prophet AIW 8500DV 64MB=1344

ה-GeForce4 MX440 אמנם זול, אבל בטח איכות ה-VIVO לא משהו וגם הוא לא מהיר בהרבה מה-GeForce2 GTS שלי.

עזרה, מישהו? האם מישהו ניסה אחד מהכרטיסים הנ"ל? מה כדאי?

פורסם

אם אתה צריך משהו שהוא כזה semi-מקצועי, הvivo של הכרטיסים של נוידיה לא ממש איכותי (מבוסס על צ'יפ של פיליפס, שיחסית מוצלח

אבל לא משתווה לAIW)

אני חושב שתמצא AIW של גיגהבייט או ATI במחיר זול יותר, אני ממליץ על ה8500AIW (במידה ויש לך תקציב לזה).

פורסם

אני ממליץ לך ללכת על הכרטיס טלויזיה,

כי הוא ילך איתך תמיד, בניגוד לכרטיסי מסך...

יש MX4 עם VIVO של MSI ולידטק.. יש של עוד חברות?

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ לך ללכת על הכרטיס טלויזיה,

כי הוא ילך איתך תמיד, בניגוד לכרטיסי מסך...

יש MX4 עם VIVO של MSI ולידטק.. יש של עוד חברות?

תודה. העלת נקודה טובה! אם אני אחליף בעתיד כרטיס מסך לא יהיה לי יותר טיונר :-\

אני שוקל שוב לקנות כרטיס טלוויזיה נפרד, ועוד חצי שנה-שנה אני אקנה כרטיס גרפי עם Video-Out, וכאלה יש הרבה (זה די נפוץ היום, ובטח עוד חצי-שנה שנה)

שוב לגבי עניין איכות הטיונר, האם אתם מכירים אופציות יותר איכותיות מהאופג בארץ? האם ההאופג איכותי כמו ה-AIW? (ההאופג יקר! במחיר של Hauppague Theater אני קונה AIW 7500 - שהוא גם טיונר וגם כרטיס גרפי חדש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים