עבור לתוכן

מאמר מעניין של רון בן ישי על מלחמת האיסלאם הקיצוני במערב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

באיסלאם אין גיל מינימום לחתונה ואפילו ישנה הלכה שאומרת שאם מישהו מתחתן עם תינוקת שעודנה יונקת, אז אחת הנשים האחרות שלו צריכה להניק אותה

:o

לוליפופ, צא מהסרט ההזוי שאתה חי בו. מתוך ערביי ישראל היו 20% שתמכו בחיזבאללה במהלך מלחמת לבנון השנייה. שים לב, שאלה ערביי ישראל שהכי קרובים ליהודים, ונמצאים ביחסי שכנות קרובים איתם. בוא נניח, לרגע, את ההנחה ההזויה שאלה שאינם ערביי ישראל - בקרבם הרצון להשמידנו עומד על 1% (ואני באמת חושב שזאת הנחה הזויה באופן קיצוני). אם נניח (שוב, לטובתך) שיש מיליארד מוסלמים בעולם בדיוק, קיבלנו 10 מיליון כאלה שרוצים להשמידנו. ואם אתה באמת מאמין בסדרי הגדל האלה, אתה מאוד תמים ולא ממש מכיר את העולם מסביבך (זה עומד בקנה אחד עם העובדה שאתה מסרב לעיין בפסוקים מהקוראן ולגלות שאתה טועה - עצלות שמובילה לבורות).

כל הפואנטה של המאמר הזה הוא שהאיסלאם הקיצוני (והיות והעולם הערבי פרימיטיבי יחסית, אחיזת הדת הקיצונית בו גדולה וקלה יותר מבאוכלוסייה מערבית) לא יפסיק להילחם במערב, אלא אם יפסיד (וגם אז, ירד למנוחה של כמה שנים כדי להתארגן מחדש).

לא משנה לאן מתקדם העולם כרגע, משהו טוב לא יצא מזה בשבילנו :-\

• תגובות 69
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאני אצא מהסרט?! אתה תצא מהסרט, סרע רע עם סאונד גרוע ותסריט עלוב! מאיפה לכל הרוחות הבאת את הנתון ההזוי הזה? 20%?! לא לא, 200%!

ניחוש שלי: קרוב ל15K ערבים-ישראלים תמכו בחיזבאללה במהלך מלחמת לבנון ה-2. לא הייתי קורא לעצמי תמים, אלא פשוט שאני לא מסלף את הנתונים בהתאם למה שמתאים לי(ולא חסר אנשים[גם כאן] שכן עושים את זה). אתה יודע כמה ישראלים תמכו בהשמדת לבנון במהלך המלחמה? אם תשאל אותי, לא פחות מ170K אנשים תמכו בהשמדת לבנון במהלך המלחמה.

כל הפואנטה של המאמר הזה הוא שהאיסלאם הקיצוני (והיות והעולם הערבי פרימיטיבי יחסית, אחיזת הדת הקיצונית בו גדולה וקלה יותר מבאוכלוסייה מערבית) לא יפסיק להילחם במערב, אלא אם יפסיד (וגם אז, ירד למנוחה של כמה שנים כדי להתארגן מחדש).

וואו! :o :o :o איזו מסקנה אדירה!!! באמת?! לא ידעתי!!! מה אתה רציני?! לא יכול להיות!!! זה נכון גם לגבי היהדות/הנצרות או כל דבר קיצוני אחר, אתה יודע את זה - נכון?

צא מהסרט הרע עם הסאונד הגרוע והתסריט העלוב שאתה חי בו!

פורסם
  • מחבר

כן, עם הבדל אחד מאוד גדול, שנסתר (ככל הנראה)מעיני דמגוגים.

היהדות מכילה את הטרור שלה, כלומר, המדינה היהודית עושה מאמצים מאוד גדולים להילחם במה שנקרא "הטרור היהודי" גם מבחינת מודיעין ומבצעים, אבל בעיקר - והכי חשוב - מבחינת חינוך. באותו הזמן, מדינות מוסלמיות מממנות את הטרור ותומכות בו בכל צורה אפשרית.

הרי לא היתה תמיכה לטרור האיסלאמי הקיצוני (אם, אם הוא היה באחוזים כל כך עלובים כמו שאתה מנסה להציג) לא היתה בעיה להכיל אותו.

אתה יודע מה הבעיה עם מלחמה בטרור על ידי המדינות המוסלמיות? שהאוכלוסיה תשנא את המנהיגים עוד יותר ממה שהם שונאים, היות ולטרוריסטים שם יש מעמד של כבוד. מה פתאום שהמדינה תילחם במי שנלחם באויב הציוני? זה בדיוק ההבדל המהותי. לרוצחי ילדים יש שם מעמד של כבוד, בעוד שאצלנו יש להם אולי מעמד של כבוד בקרב קמצוץ של קמצוץ מהאוכלוסייה, ובסופו של דבר הם יושבים בכלא (אם הורשעו, כמובן).

פורסם

טעות

...

האסלאם הקיצוני אין לו הרבה תומכים מלכתחילה אלא רק בגלל אוזלת היד של השלטונות(ע"ע חיזבאללה וחמאס)

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת אוזלת היד של השלטונות? השלטון בראשות הוא החמאס ::)

פורסם

רוב הזמן הפת"ח היה בשלטון

פורסם
  • מחבר

נו, ומאיפה הגיע הפת"ח? מאש"ף, ארגון טרור לכל דבר... ;)

פורסם

כן, עם הבדל אחד מאוד גדול, שנסתר (ככל הנראה)מעיני דמגוגים.

היהדות מכילה את הטרור שלה, כלומר, המדינה היהודית עושה מאמצים מאוד גדולים להילחם במה שנקרא "הטרור היהודי" גם מבחינת מודיעין ומבצעים, אבל בעיקר - והכי חשוב - מבחינת חינוך. באותו הזמן, מדינות מוסלמיות מממנות את הטרור ותומכות בו בכל צורה אפשרית.

הרי לא היתה תמיכה לטרור האיסלאמי הקיצוני (אם, אם הוא היה באחוזים כל כך עלובים כמו שאתה מנסה להציג) לא היתה בעיה להכיל אותו.

אתה יודע מה הבעיה עם מלחמה בטרור על ידי המדינות המוסלמיות? שהאוכלוסיה תשנא את המנהיגים עוד יותר ממה שהם שונאים, היות ולטרוריסטים שם יש מעמד של כבוד. מה פתאום שהמדינה תילחם במי שנלחם באויב הציוני? זה בדיוק ההבדל המהותי. לרוצחי ילדים יש שם מעמד של כבוד, בעוד שאצלנו יש להם אולי מעמד של כבוד בקרב קמצוץ של קמצוץ מהאוכלוסייה, ובסופו של דבר הם יושבים בכלא (אם הורשעו, כמובן).

הרבה שטויות רשמת, יש לך דוגמאות לכל מה שרשמת?

פורסם
  • מחבר

^^^^^

כן. לאיזה נושא ספציפית אתה רוצה דוגמה?

פורסם

כבר אמרתי שזה לא יותר מ2 מיליון.

אוכלוסיית המוסלמים בעולם מונה 1.4 מיליארד. בוקר טוב נחמה.

ויטניר- מהקוראן אין לך מה לדאוג כי יש לך חסינות

ואני לא זוכר שהערבים טבחו ביהודים בצורה כל כך מרשימה כמו בנוצרים

הם ברגע שאנחנו ניתן להם את מדינת ישראל הם יהיו מוכנים לתת לנו לחיות בתור בני חסות(משהו כמו היהודים באיראן)

אני לא זוכר שהנוצרים נתנו אפילו את זה

אין לי שום חסינות כי אני לא מדת משה ואני לא צריכה אף אחד שיתן לי חסינות, שיעשו לי טובה שהם נותנים לי לחיות ואם אתה חושב שאם תיתן לפשתינאים מדינה אז הם יעזבו אותך בשקט, אז או שאתה על סמים או שאתה מאד תמים. לפני שניה הבאתי לך ציטוט מהקוראן שאומר שמותן לרדוף אנשים בגלל הדת שלהם, גם אם הם "אנשי הספר".

כל עוד אתה משלם ג'יזיאה אתה בסדר, כלומר כל עוד אתה משלם פרוטקשן (דימי), אתה מוגן.

People of the book הכוונה שם לנוצרים ויהודים.

אני לא פראיירית ואני לא אשלם לאף אחד פרוטקשן ולא כופר. וזה שאתה משלם כופר אז זה רק מונע מהם להרוג אותך. הם עדיין חופשיים להשפיל אותך ולאנוס את הבת שלך.

לוליפופ, תוריד את המשקפיים הורודות האלו, הן לא הולמות אותך, ותפסיק לקרוא עיתונות של היפיים מהסימטא האלמונית בת"א (כן, אלו שקוראים לצעירים להשתמט ולפרק את הגדר).

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חסינות :lol: :lol: :lol: :lol:

הרגת אותי!

אם ככה בוא תסביר לי איך ב1300 שנים הצילחו המסולמים לכבוש יותר מ40 מדינות?!@#$

אני מוכן להתערב שאם אתה חוזר לשורשים של רוב המוסלמים היום הם היו יהודים.

אתה יכול להמשיך להגיד ,כן כן יש לנו" חסינות "מה זה הם חייבים לך משהו?

"דין מוחמד בחרב"

ציטוט מהקוראן.

המוסלמים עשו טבח ביהודים ולא חסר,

מעוראות 1929

כל התקופה של המנדט הבריטי.

תמשיך לחיות בחלום שלך.

פורסם

^^^^^

כן. לאיזה נושא ספציפית אתה רוצה דוגמה?

מדינות מוסלמיות מממנות את הטרור ותומכות בו בכל צורה אפשרית.

חוץ מאיראן וסוריה.

אוכלוסיית המוסלמים בעולם מונה 1.4 מיליארד. בוקר טוב נחמה.

בוקר טוב גם לך, חנפנפת צופים יקירתי.

אם היית טורחת לקרוא קצת אחורה, היית רואה את ההודעה הזו:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227234.msg1993446#msg1993446

לוליפופ, תוריד את המשקפיים הורודות האלו, הן לא הולמות אותך, ותפסיק לקרוא עיתונות של היפיים מהסימטא האלמונית בת"א (כן, אלו שקוראים לצעירים להשתמט ולפרק את הגדר).

אין לי משקפיים, למרות שאני חובב פילים ורודים מושבע. כבר הרבה זמן שלא הייתי בת"א, אני קורא ידיעות. או שאת אומרת שעדיף לקרוא פשקווילים ממאה שערים?

פורסם
  • מחבר

^^^^^

התכוונתי שלדעתי רוב מה שאמרתי הוא טריוויאלי. רציתי לדעת ספציפית לאיזו עובדה לדעתך צריך גיבוי, כדי שאני אביא ספציפית. הרי, אתה לא מצפה שלכל מילה שאני כותב אני אוסיף רפרנס, נכון?

פורסם

lollipop, אתה חרטטן אגדי. הדרישות שלך כל שניה להוכחה מראות את זה שאתה דמגוג זול. אתה יודע מה? על כל הודעה שאתה שולח מעכשיו אני דורש ציטוט שיסביר וינמק אותה. אם אתה לא מצרף מיוזמתך- מבחינתי להתעלם מההודעה שלך. בסדר?

פורסם

^^^^^

התכוונתי שלדעתי רוב מה שאמרתי הוא טריוויאלי. רציתי לדעת ספציפית לאיזו עובדה לדעתך צריך גיבוי, כדי שאני אביא ספציפית. הרי, אתה לא מצפה שלכל מילה שאני כותב אני אוסיף רפרנס, נכון?

דוגמא אחת גם אני יכול להביא, לא משנה על מה זה - זה יכול להיות גם הדבר הכי מפגר והזוי ונדיר - דוגמא אחת זו לא בעיה לתת, השאלה היא האם יש עוד מקרים מעבר לאותה דוגמא?

lolipop, אתה חרטטן אגדי.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים