פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אהלן אנשים..אני מחפש לקנות אוזניות חדשות לאיפוד..הדרישות הן בגדול שיהיו משהו איכותי יחסית, שיהיו בסגנון InEar או קרוב לזה (כאילו קשת עם זה)והכי חשוב שיהיה אפשר לרוץ איתן (ולרוץ הכוונה היא ל-18/20 קמ"ש.. שזה אומר שצריך משהו שיחזיק טוב)התקציב: 250 שחבינתיים ראיתי את הדגמים האלה:Sennheiser OMX 70 Sport שעולות 255 שחSennheiser MX 75 Sport שעולוץ 227 שחIcemat Siberia In:Ear Headset שמשהו מוכר פה באתר ב-150 שחמי מבין כולם עדיף?הצעות אחרות יתקבלו בברכה!תודה,שבוע טוב, וסוף חג שמח
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים בחיים אל תקח אוזניות in ear לצורכי פעילות ספורטיבית, המיקרופוניות תהרוג אותך...
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר בחיים אל תקח אוזניות in ear לצורכי פעילות ספורטיבית, המיקרופוניות תהרוג אותך...המה?!!?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים בחיים אל תקח אוזניות in ear לצורכי פעילות ספורטיבית, המיקרופוניות תהרוג אותך...מה זה מיקרופוניות ?!
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים רעשים מיקרופוניים, תופעת לוואי של in-earאתה שומע בתוך הראש כל מה שנוגע לך בכבל...
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אההההה .....טוב תשמע את זה יש בכל אוזניה אפשרית אבל יש כאלה שזה מורגש יותר ויש כאלה שזה מורגש פחות ! אני לא חושב שזה צריך ליהיות הגורם שצריך להתריד אותו ...מורגש אך לא עד כדי כך .
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר עד עכשיו היה לי אוזניות כאלה דפוקות למדי של סוני והן נהרסו.. אבל עד לזה לא הייתי לי שום בעיה עם מקרופונים
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים זה תלוי כמה עמוק האוזניות האלה באמת נכנסות לתוך האוזןכמה שיותר עמוק ככה המיקרופוניות תהיה יותר משמעותית
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים דווקא אני רץ עם ה- CX300 וזה לא מורגש כששומעים מוסיקה.מומלץ להעביר את הכבל מתחת לחולצה וזה מפחית את הרעשים.למרות זאת, אם האוזניות מיועדות לספורט, הייתי ממליץ על אוזניות פתוחות.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים דווקא אני רץ עם ה- CX300 וזה לא מורגש כששומעים מוסיקה.מומלץ להעביר את הכבל מתחת לחולצה וזה מפחית את הרעשים.למרות זאת, אם האוזניות מיועדות לספורט, הייתי ממליץ על אוזניות פתוחות.כי הן לא ממש נכנסות עמוק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.