עבור לתוכן

שאלה לגבי אחריות ופיקסל שרוף במסך LG L1970HR

Featured Replies

פורסם

ביום שישי קיבלתי את המסך וגיליתי שיש לו נקודה ורודה ברבע השמלי למטה הכי קרוב למרכז המסך, כניראה שזה פיסל שרוף אבל אני לא בטוח?

באחריות כתוב שאם אני פותח את הקופסא לבד (כמובן גם מתקין לבד) ולא מישהו מטעם ח.י אז אין אחריות, באמת מישהו סם על זה?

היה עיקוב של 4 ימים בגללם אז רציתי להגיד שהם יביא לי פיצוי ויחליפו לי את המסך למרות שכניראה יש שם פיקסל שרוף רק אחד?

פורסם

מה ?? מה הקשר פה ליבואן בכלל, תתקשר לחנות ותבקש ותדרוש שיחליפו לך.

פורסם
  • מחבר

אבל האחריות ניתנת ע"י היבואן ודבר שני אני בטוח שהחנות תגיד שהם לא אחראים לזה אלה היבואן (ח.י אלקטרוניקה)

פורסם

אני לא מבין למה אתה מסתבך, קנית מוצר הוא לא תקין, החנות צריכה להחליף לך - למה אתה מתעקש לחשוב על מה היבואן יגיד לפני שדיברת עם החנות ?

פורסם

לדעתי עדיף שקודם כל תדרוש מהחנות שיחליפו לך את המסך הזה במקום כי הוא חדש לגמרי וגם כי קנית את המסך ישירות מהם, אין פה שום הצדקה בכלל שישלחו אותך ליבואן... אלא אם כן הם ממש עקשנים ומבחינתך זה לא נורא אז תוכל ללכת לשם ולנסות לחסוך את החנות

אבל מסך חדש אתה חייב לקבל אין דבר כזה, או מהחנות או מהיבואן... מקסימום תהפוך שם כמה שולחנות הכל יסתדר ;D

פורסם

אני דווקא ממליץ על פח נפט ;D

פורסם
  • מחבר

לא עניתם לי על הקטע של האחריות?

פורסם

לא חושב שהיבואן יתחיל לבדוק אם אתה פתחת את זה או מישהו אחר ... זה מסוג הדברים שכתובים על הנייר אבל אף אחד לא ממש שם על זה.

פורסם

אם קנית את המוצר דרך האינטרנט זכותך להחזיר אותו ע"פ החוק ( גם אם פתחת ) לחנות עד 14 יום לאחר הקניה !!!

עזוב אותך מאחריות החנות מנסה להרוויח זמן , גש אליהם ותדרוש החלפה או את הכסף ע"פ החוק :bash:

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני צריך לשלוח להם אחריות בדואר כדי שהיא תהיה בתוקף וצריך להיות רשום שם שם של מי שהתקין אותו

אתה חושב שאף אחד לא יבדוק לגבי הדף של האחריות ולגבי? אני יכול לשלוח את זה ריק, רק עם הפרטים שלי(גם צריך שם שם של איש המכירות)?

**לא קניתי אותו דרך האינטרנט ניגשתי לחנות והזמנתי אותו דרך החנות

למי שמכיר שם החנות הוא KARISH

פורסם

אלכס היקר

אל תשלח אחריות ואל תלחץ ( ברגע ששלחת אחריות הסכמת לתנאי האחריות המטופשים של החברה) .

תיגש לחנות תגיד שהמסך לא תקין ואתה רוצה את הכסף חזרה.

ואז תעדכן אותנו

פורסם
  • מחבר

עזוב אותך מהחזר כספי אני רוצה את המסך שקניתי תקין. אז מה שאני יעשה זה יתקשר לחנות ויגיד שהמסך שהם הביאו לי הוא לא תקין.

בנוסף לזה שהמסך תקין ההספקה שלהם היתה מאוד ארוקה עם 3 איחורים פעמיים ביום בפעם אחרונה לבסוף שהם הביאו אותו אז הם איחרו ב איזה 3 שעות, אז אולי אני ירביח על זה(אני חייב לציין שהם הביאו לי פיצויי אחד על האיחור הראשון הם מכרו לי מסך L1970HR באותו מחיר של L1952TQ שזה היה אמור להיות המסך שלי).

פורסם

ח.י נותנים עד שבועיים! החלפה עקב פגם כזה במסכים חדשים. לך לחנות ותחזיר את המסך ותבקש אחר, זה הכל.

להתקשר נראה לי מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים