פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים בגלל שהמחשב שלי הוא המהיר בבית (של אחותי לא משהו ) אז ההורים שלי כל הזמן יושבים לקרוא מיילים וכל מיני שטויות כאלה על המחשב שליעכשיו אני מעוניין לקנות עכבר איכותי (RAZER או לוג'טק, בדיון השני עוזרים לי) ומקלדת איכותית ללא עבריתאני מעוניין לחבר את 2 הסטים (עכבר-מקלדת) למחשב ופשוט להזיז איזה סוויצ' או כפתור כדי לבחור כל סטככה שאני יושב אני מפעיל את הסט שלי ושאני קם מהמחשב אני מפעיל את הסט השני KVM זה גם למסךויש לי מסך אחד אז מתי שאני יחליף לסט שלא מחובר לו מסך אני לא יראה כלוםמה אני אמור לקנות? קיים איזה מפצל למסך? קצה אחד מתחבר למסך ובקצה השני מתפצל לשני כניסות ואז אני יוכל לחבר כל קצה לסט אחר ובעצם זה יהיה אותו מסךקיים דבר כזה?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים קיימים כאלה Switchים ל-LPT (מדפסת) אז אין שום סיבה שלא יהיו כאלה גם למקלדות ועכבריםלמרות זאת אני לא ראיתי כאלה למכירה
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים לא ממש הבנתי ממש מה אתה רוצה לעשות,אתה רוצה שתהיה לך אפשרות בחירה בין 2 סטים של מקלדות ועכברים?
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מחבר בדיוקשיהיו מחוברים 2 הסטים של עכבר-מקלדת ביחדואז ע"י הזזת מתג או לחיצה על כפתור אני יוכל לבחור בין שני הסטים
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים אני לא מכיר מתג כזהאבל אתה יכול פשוט לחבר את שניהםוכל פעם להשתמש במה שבא לך, אין מניעה לחבר 2 מקלדות ו2 עכברים בו זמנית
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר מממ לא חשבתי על זהאף פעם לא ניסיתי לחבר 2 עכברים או 2 מקלדותצריך שכולם יהיו USB? או שצריך שיהיה סט אחד ב PS2 וסט אחד בUSB?
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר אוקי תודה רבה עומרי זה כנראה יהיה הפתרון החלופי שליאבל אני עדיין מעוניין במכשיר מיתוג כזה אם מישהו מכיר
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים קיימים כאלה Switchים ל-LPT (מדפסת) אז אין שום סיבה שלא יהיו כאלה גם למקלדות ועכבריםלמרות זאת אני לא ראיתי כאלה למכירהמה הקשר בין פיל וורוד לנעל בית?לprinter switch יש צורך ולכן יש גם מוצר בין אם רוצים לחבר כמה מדפסות לשרת מדפסות יחיד(כל הswitchים האלה הרי עוד מהזמן של ה-LPT), והמתקדמים שבהם משמשים בתור שרת מדפסות פרמיטיבי, יש כמות קטנה של זכרון חיבור רשת מצד אחד כמה חיבורי LPT מהצד השני ויוריקה.לswitch מקלדות אין שום שימוש הגיוני ואין שום צורך בזה.מה שכן הוא יכול לעשות זה לקנות מתאם USB->PS2 ולחבר את כולן בו זמנית לWindows אין בעיה לעבוד עם כמות לא קטנה של HID אבל יכולות להיות בעיות במשחקים אולי.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר על זה בדיוק חשבתי בזמן שאני משתמש בעכבר המשחקים העכבר השני יהיה עדיין מחוברוכל תזוזה הכי קטנה בעכבר השני תפריע ליבגלל זה רציתי איזהשהוא מכשיר מיתוגכדי לכבות את הסט שלא נמצא בשימוש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.