עבור לתוכן

העלאת תדר PCI-E ליותר,מה נותן?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לסחוט את הכרטיס שלי עוד.

האם העלאת תדר ה-ערוץ בביוס תשפר משהו,והאם זה ישפיע על עוד חלקים במחשב?

אני כבר על 605/1260.. :jump: :jump:

פורסם

נתן לי עוד 3hz למעבד חחח

פורסם

זה יכול לשפר בשני כיוונים:

אנשים מדווחים על שיפור ניכר ב-OC שלהם למעבד.

קראתי שמצליחים לסחוט עוד קצת ב-OC לכרטיס מסך.

להסביר לך למה זה אני לא יודע, אבל זה ידוע שזה קורה.

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שנאמר משהו על העלאת עוד דברים וגרימת חוסר יציבות,אבל לא זוכר.. :hat:

התכוונת למעבד הכ.מסך נכון..

פורסם

זה יכול לעזור גם למעבד וגם לכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר בידיוק למעבד?

יש איזה הסבר איפהשהוא על העיניין הזה?ניסיתי גוגל,ופורומים ולא מצאתי אף אחד עם ההמצאה הזאת.. :nixweiss:

פורסם

אני שמעתי שזה לפעמים משפר את היציבות של המעבד ב - OC גבוה.

פורסם

נו כן זה נתן לי לעמוד על8X306 במיקום 305 :xyxthumbs:

פורסם

מה הקשר בידיוק למעבד?

יש איזה הסבר איפהשהוא על העיניין הזה?ניסיתי גוגל,ופורומים ולא מצאתי אף אחד עם ההמצאה הזאת.. :nixweiss:

כמו שאמרתי להסביר למה אני לא יודע, אבל זה עובדה שזה ככה.

פורסם
  • מחבר
link=topic=227143.msg1991203#msg1991203 date=1166866302]

נו כן זה נתן לי לעמוד על8X306 במיקום 305 :xyxthumbs:

השאלה אם אני אוכל להעלות עוד בכרטיס מסך,אני לא מצליח להעלות עוד כי הוא לא נותן לי,הוא נותן הודעה בלה,בלה,בלה..ואומר לחזור לתדר(ליבה) נמוך יותר.

ניסיתי לעשות חיפוש יומיים על VMOD לכרטיס הספציפי שלי ואני לא מצאתי,והפכתי את גוגל..כי יש לי גם SLI(כרטיס בודד).

פורסם

לא ניראה לי אבל אתה יכול לנסות

שמע בחור אני די מיסתכל על הפעולות שלך בפורום ואתה ממש מפחד לנסות דברים כל הקטע בoc זה הסיכון, הריגוש

הינה למשל אתמול שיפצרתי קירור של אינטל מקורי[מסריח כזה של הp4] במאוורר שקט של 9ס"מ אם אזיקונים! אתה יודע איזה כיף זה שאתה יודע ממ שאולי לא חיברת משהו את הקירור למעבד אז הוא ישרף או שחיברתה טוב ומיקרה שלי זה היה טוב והוריד לי 9מעלות ואפשר לי עוד 10hz אבל בכל זאת זיכרונות מסריחים לא יכולים לעשות 300mhz=/

שאחי יתן לי את המחשב שלו שהוא עבר את המודינג אני יביא תמונות

פורסם

המהרת אפיקים כמו AGP/PCI-E/PCI וכו' באופן נגרר אמור לשפר את מהירות תעבורת המידע באפיק , במקרה זה של המהרת אפיק הPCI-E לא תתן תוספת ביצועים רבה (אם בכלל) משום שיצרניות הכרטיסים הגראפיים עדיין לא עברו את הרוחב פס שאפיק הPCI-E X16 מסוגל להעביר.

על אפיק הAGP המצב שונה , אם ממהירים אותו אז הביצועים עלולים להישתפר בכרטיסים חזקים מR9600XT.

פורסם
  • מחבר
link=topic=227143.msg1991349#msg1991349 date=1166872056]

לא ניראה לי אבל אתה יכול לנסות

שמע בחור אני די מיסתכל על הפעולות שלך בפורום ואתה ממש מפחד לנסות דברים כל הקטע בoc זה הסיכון, הריגוש

הינה למשל אתמול שיפצרתי קירור של אינטל מקורי[מסריח כזה של הp4] במאוורר שקט של 9ס"מ אם אזיקונים! אתה יודע איזה כיף זה שאתה יודע ממ שאולי לא חיברת משהו את הקירור למעבד אז הוא ישרף או שחיברתה טוב ומיקרה שלי זה היה טוב והוריד לי 9מעלות ואפשר לי עוד 10hz אבל בכל זאת זיכרונות מסריחים לא יכולים לעשות 300mhz=/

שאחי יתן לי את המחשב שלו שהוא עבר את המודינג אני יביא תמונות

אני מפחד?דוקא אני כל הזמן עושה ניסויים ומשתדל ומצליח,אני על OC גם במעבד וגם בכ.מסך.

כל זה בעזרת הרבה עזרה מהפורום,קריאת הרבה חומר וניסיון שיש לי עם חומרת מחשבים.אבל להיפך..אני ממש מנסה ודי מצליח,לא תמיד הכל הולך,לא תמיד הכל מובן ולכן אני שואל.

המהרת אפיקים כמו AGP/PCI-E/PCI וכו' באופן נגרר אמור לשפר את מהירות תעבורת המידע באפיק , במקרה זה של המהרת אפיק הPCI-E לא תתן תוספת ביצועים רבה (אם בכלל) משום שיצרניות הכרטיסים הגראפיים עדיין לא עברו את הרוחב פס שאפיק הPCI-E X16 מסוגל להעביר.

על אפיק הAGP המצב שונה , אם ממהירים אותו אז הביצועים עלולים להישתפר בכרטיסים חזקים מR9600XT.

כלומר שאין טעם להעלות את מהירות האפיק?אבל פה טענו שזה משפר את ה-OC של המעבד..

אגב,שאלתי שאלה שנעלמה לה :מה הקשר בין זיכרון L2 במעבד לזכרונות.כי כשאני מעלה את ה-OC ואני מצליח לעשות עם הזכרונות 480(!!!) בדיקת S&M נכשלת ב-L2,אבל המחשב עולה!ועובד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים