עבור לתוכן

מבקש המלצה לכרטיס מסך, התקציב יותאם לצרכי&#150

Featured Replies

פורסם

כל מה שאני מבקש מהכרטיס מסך זה שיריץ לי 2 משחקים שאני אוהב לשחק און ליין: NFS MW, ו RAINBOW SIX: RAVEN SHIELD וכמובן את ויסטה. מה שחשוב לדעת זה שהמסך הוא dell 2407wfp מה שאומר שהרזולוציה היא 1920x1200. אני לא רוצה/צריך יותר מזה אבל אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק את הצרכים הללו, ברזולוציה הזאת, הכי טוב שאפשר.

תודה מראש

פורסם

אין איזה תקציב?

X1950PRo מתאים לך במחיר?

פורסם
  • מחבר

אם זה מה שיתאים הכי טוב ואין כרטיס זול יותר שיעשה את אותה עבודה - או כרטיס יקר יותר שיעשה עבודה טובה יותר - לצרכים האלו בלבד - אז כן.

פורסם
  • מחבר

אם לא יהיו חילוקי דעות מאנשים פה, אז תודה רבה, זה מה שאני אקנה. :xyxthumbs:

פורסם

לך עליו :xyxthumbs:

פורסם

ראיתי פה מודעה של מישהו ביד שניה על ה-8800gts ב-1900 שקל נראה כבר יותר שווה לך ברזולוציות האלה

פורסם
  • מחבר

למה שאני ארכוש כרטיס יותר יקר, ועוד יד שנייה, שיעשה את אותה עבודה כמו הכרטיס שהציעו לי?

פורסם

כי דבר ראשון זו מציאה (הכרטיס השני הכי חזק בשוק), וכי אני חושב שזו רזולוציה ממש גבוהה יחסית ולכן ה-8800 הכי מותאם אליה וכי אמרת שאתה תשתמש בויסטה ומכיוון שמתעורר עוד מעט (אומנם לא למשחקים הללו) בעיית DX10 עדיף במיוחד במחיר הזה לשדרג למשהו שתומך בתקן הגראפי הזה..ולך תדע אם כל החיים שלך אתה הולך לשחק רק בשני המשחקים האלה

מצד שני אני משדרג את המחשב וקונה בחו"ל את ה-x1950xt כי אני לא אשחק בכאלה רזולוציות (כיום אני משתמש ב-1024*768) :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים