פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים בעסה... הכרטיסים האלו צריכים מערכת מתאימה..תגיד, שאלה לא קשורה - ה wallpaper שלך הוא במקרה screenshot של crysis?
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים בדיוק, מה זה משנה לך כמה אתה מוציא ב3DMARK (במיוחד ב05)ברזולוציית גבוהות AMD64 X2 לא אמור להגביל אותך
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר ^^^ האמת שרק מריץ 3DMARK כל היום... ועוד כמה תוכנות.... כמו אקווסמארק. בעסה... הכרטיסים האלו צריכים מערכת מתאימה.. תגיד, שאלה לא קשורה - ה wallpaper שלך הוא במקרה screenshot של crysis? כן צריכים מערכת מתאימה... אל דאגה היא בדרך.. עם עוד אח תאום.... ולא או לא יודע.... בקשר ל-CRYSIS... סתם מאיזה אתר... בדיוק, מה זה משנה לך כמה אתה מוציא ב3DMARK (במיוחד ב05) ברזולוציית גבוהות AMD64 X2 לא אמור להגביל אותך נכון זה לא משנה... בגלל זה הסטיקי של 3DMARK הגיע לעמוד וחצי..... ברור שמה שמשנה זה במשחק עצמו ועם הרזולוציה שלי הכל סבבה.. אבל נו בשביל הכיף... מה נכנסתם בי?
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים אם כרטיס כזה תתחיל לשחק ולא לבדוק כל היום אחרת למה לקנות אותו ?מה סתם לבדיקות ?בדיקות האתרים עושים כדי שאתה תראה מה מתאים לכה .
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר זה הבעיה... אני אחרי..... למה 06 החדש לא מראה ציון ובשליחה הוא נכשל?
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים תנסה להתקין מחדש בכל מקרה, עזוב אותך משטויות תתחיל להנות מהכרטיס במקום להריץ בנצ'ים כל היום
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר כן אני נהנה אל תדאג... סתם אתה יודע התלהבות... בכלל שיגיע השני עם שאר החומרה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.