עבור לתוכן

סתם שאלה בקשר לרכישת מחשב...

Featured Replies

פורסם

אנחנו נמצאים כרגע בתקופה שמי שרוכש מחשב הוא בעצם לוקח מין "סיכון", מצד אחד סוף עידן ה- XP תחילת עידן ה- VISTA, מצד שני בקרוב גם יתחילו לתמוך ב- DIRECTX 10.

המטרה שאני כותב כרגע היא לדעת מה דעתכם? אני מעוניין לקנות מחשב עכשיו השאלה שלי אם לדעתכם עדיף לחכות עוד כמה חודשים שהמצב "יתברר" יותר, או מה אתם הייתם עושים? קונים עכשיו או מחכים כמה חודשים?... מדובר במחשב בסביבות ה10 אלף שקל ככה שחבל סתם להשקיע!

תודה

שי

פורסם

תמיד ייצא משהוא חדש... חוץ מזה בתחילת 2007 המחירים של DUAL CORE של אינטל אמורים לרדת.

פורסם

עדיף שתחכה אם כבר אתה משקיע במחשב, אם הייעוד של המחשב הוא למשחקים אז תחכה אם לא אז אתה יכול לקנות עכשיו....

פורסם

מחשב בעשר אלף שקל...

במקומך הייתי מחכה ל-2007 אחרי יציאת כרטיסי מסך נוספים עם תמיכה ב-DX10 וגם ירידה במחירים של ה-Dual Core והזכרונות.

אבל, אם אתה רוצה את המחשב עכשיו אז אתה יכול לקנות מחשב עם כרטיס מסך 7600GS/GT או משהו דומה/יותר טוב ושנה הבאה להחליף לכרטיס מסך שתומך ב-DX10.

אני עדיין חושב שעדיף לך לחכות, תלוי באיזו דחיפות אתה צריך את זה.

פורסם

לפי דעתי אל תחכה, כי תמיד יהיה משהו חדש:

פעם ויסטה, אחרי זה צורבים עם חיבור SATA במחיר נורמלי, אחרי זה כרטיסי מסך DX10 של ATI וירידת מחירים של NV, אחרי זה מחירים נורמליים לQUAD CORE, אחרי זה צ'יפסט חדש ללוחות אם, אחרי זה היבריד HD, אחרי זה מסכים חדשים, אחרי זה GDDR4 בכרטיסי מסך, אחרי זה K8L, אחרי זה DDR3...

פורסם

כל הזמן יגידו לך לחכות כי הנה תיכף יש ירידה או משהו חדש.

קנה ותהנה עכשיו :xyxthumbs:

פורסם

זה לא כזה פשוט אחי , אם יוצאים דברים חדשים ויש הורדת מחירים אז חבל לא לחכות עוד קצת

כמו לפני היציאה של קונרו , מי שקנה pentium D 920 בזבז כסף שיכל לקנות באותו מחיר e6300 ...

פורסם

אין מה להמתין - ירידת מחירים תמיד תהיה

חוץ מכ.מסך

פורסם

אני הייתי מחכה...אמורים לצאת הרבה דברים חדשים ויהיו ירידות מחירים ככה שעדיף לחכות...ונכון שכל הזמן מוציאים דברים חדשים,אבל עכשיו זה במיוחד

פורסם

חכה לתחרות מצד ATI ולהורדת המחיר של כרטיסי DX10 של NVIDIA, ואז קנה (מחשב 10K זה לא צחוק).

פורסם

יש כאן פרופסור לסטטיסטיקה שיכול לחשב במקרה את תדירות קניית המחשבים היעילה ביותר?

פורסם

פעם בשנה וחצי, השקעה של 6K.

אממ... לא.

פורסם

זה לא כזה פשוט אחי , אם יוצאים דברים חדשים ויש הורדת מחירים אז חבל לא לחכות עוד קצת

כמו לפני היציאה של קונרו , מי שקנה pentium D 920 בזבז כסף שיכל לקנות באותו מחיר e6300 ...

ומי שקונה עכשיו e6300 מבזבז עוד כסף כי הוא יוכל לקנות בעוד חצי שנה e6450 e6420באותו מחיר(או משהו כזה)

אין לזה סוף.

פורסם

e6420

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים