פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים שלום,ברשותי שלושה הארד דיסקים של Western Digitalכל אחד של 120 ג'יגה בייט מהגרסא המיוחדת.על הארד דיסק אחד מותקנת המערכת והוא מפוצל לשניים (30 ו90)על ההארד דיסק השני ישנו את רוב המידע שלי (סרטים אוסף שירים וכו')השלישי מונח בצד.לפני כמה ימים ההארד דיסק הפסיק למחוק. אני לוחץ delete על הקבצים מאשר, הם נעלמים, אבל לא יורד מקום במערכת.מחקתי קבצים עצומים ועדיין לא מתפנה כביכול מקום. Norton Utilites's Disc Doctor לא עבד,פרמטתי, החלפתי לHD השני והעתקתי המידע, ועכשיו לאחר יומיים גם זה לא מוחק (יש לציין שהשני כרגע מוחק אחרי שניקיתי אותו).מה אני עושה? המידע שעל ההארד דיסק חשוב לי מאוד אבל הוא לא מוחק????????יש אחריות על ההארד דיסקים כמובן אם יש צורך בזה.
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים מחבר אני אולי כתוב פה כ"משתמש מתחיל"אבל לא נולדתי אתמולואני לא משתמש מתחילברור שניקיתי את הסל מחזור!לרוב אני לא משתמש בו בכלל ומוחק עם shift+delete
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים מחבר פתרתי את הבעיותהנורטון אנטי וירוס 2003 התקין לי את הסל מיחזור שלו ודפק כמה הגדרותבטלתי אותו להארד דיסק הזה ומחקתי את כל הקבצים שהוא כביכול "אסף" שם או לא יודע מהw00t ;D ;D
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים גם לי הייתה הבעיה הזאת מאז אני לא מתקין את הסל מיחזור הדפוק של נורטון כל פעם אני מחפש מחדש... ולא מתקין אותו LOL
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים לא כל דבר צריך לקטול. אם פ'ם אחת מחקתם קובץ קריטי בטעות עם shift+del ולא היה לכם את הסל המעצבן של נורטון... לא נעים.פשוט צריך להתרגל אליו.. :smoke:
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים למה מעצבן ?ברגע שמחקת משהו....ואתה מרוקן את הסל מיחזור , תרוקן גם את הנורטון......זהו!
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים גם לי יש בעיה כזאת אבל לא הבנתי מה עשיתם ... :-\רוקן את סל המחזור של נורטון
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים רוקנתי את סל המיחזור וזה לא עזר... בכל מקרה זה מה שקורה במחשב שלי :בכונן D התוכנות/משחקים/שירים וכד' תופסים 10 גיגה וכשאני עושה PROPORTIES המחשב מראה שתפוסים 20 גיגה וב C זה מראה לי 3 גיגה כשבאמת הכל שם תופס 2 גיגה ... איך פותרים את זה ? :-\
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים רוקנתי את סל המיחזור וזה לא עזר... בכל מקרה זה מה שקורה במחשב שלי :בכונן D התוכנות/משחקים/שירים וכד' תופסים 10 גיגה וכשאני עושה PROPORTIES המחשב מראה שתפוסים 20 גיגה וב C זה מראה לי 3 גיגה כשבאמת הכל שם תופס 2 גיגה ... איך פותרים את זה ? :-\מריצים בדיקת דיסק.נורטון=לתחת, אגב.
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים אתה צריך לרוקן לא רק את הסל מיחזור, אלא גם את הקבצים המוגנים בסל מיחזור של הנורטון.חוץ מזה, תבדוק את ה-Virtual Memory במחשב שלך.
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים מריצים בדיקת דיסק.נורטון=לתחת, אגבהיא אומרת שהכל סבבה ...אתה צריך לרוקן לא רק את הסל מיחזור, אלא גם את הקבצים המוגנים בסל מיחזור של הנורטון.חוץ מזה, תבדוק את ה-Virtual Memory במחשב שלך. רוקנתי הכל. ומה זאת אומרת לבדוק את הזכרון הוירטואלי שלי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.