פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים יש לי 2 סטיקים64 ו128אם אני אשים את שניהם יהיה טוב?קראתי שהם יתנו את הביצועים הכי פחות טובים שלהםאבל מזאת אומרת?העיקר שיהיה לי כמה שיותר רם וככה לינוקס ירוץ לי
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים הבעייה היא שאם הזכרונות הם במהירויות שונות אז שניהם יעבדו במהירות של הזיכרון האיטי יותר
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים דורון ידידי !במקרה שלך זה לא משנה איזה חברה כי בלאו הכי אין לך דואל צ'אנל וכל זכרון לפנטיום שלוש עובד ב 133 mhz מה שתמצא מצוין ! >תרכיב
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים תשמע , זה דבר ידוע שהלינוקס מצריך למידה עצמית (תמצא איזה ספר טוב בנושא) בגלל זה מתקינים על אותו מחשב גם וינדוס וגם לינוקס שבמקרה שלינוקס "החליטה" לייסר אותך אתה אומר לה עד כאן אהובתי ...אני חוזר לווינדוס
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר יש לי נסיון מר עם לינוקס שהתקנתי אותה על המחשב שלי היא פירמטה לי את כל המחיצה ומחקה לי הכל הכל כל פעם שאני נוגע בכל גירסא של לינוקס המחשב מתחרפן הכי כיף שעד שבוע שעבר היה לי רק מחשב אחד ועכשיו יש לי 4 מחשבים 2 סוסים 2 חלשים (P2,3) אז ככה שאני עושה קומבינות בחלשים ויוצר לעצמי מחשב לינוקס שלא אכפת לי מה יקרה לו עכשיו נראה מה תעשי מערכת ארורה שכמותך יש לי גם 2 HD עכשיו אז אולי נשים הפצה אחרת על כל אחת וכל פעם נחבר HD אחר חעחע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.