עבור לתוכן

כבר לא דחוף בכלל !! ובונוס - סיפור לא יאומן , ועוד אחד ! ותמונת סוף טוב.

Featured Replies

פורסם

אני חייב לקבל מידע דחוף ממי שיש לו לוח ASUS P5RD2-VM

אני מסדר לבחור את המחשב מע' קרור מים וOC וגם צביעה.

איך שהביא את הלוח , הסתכלתי וראיתי שיש קבל ליד ה12V בלוח , מכופף מאד . מאד . עבדנו הלאה.

אחרי שהסרתי את המאוור של אינטל מהמעבד אפשר היה לראות יותר טוב את הקבל , ונראה לי שרדל אחת שלו בחוץ ! נגעתי בעדינות ואני רואה שהרגל מנותקת !

למחרת הייתי בהדר בחיפה וקניתי קבל מתאים. הבחור בא , לקח את הלוח והלך לחנות של חבר שלו שמכר לו לממש אחריות - אין במלאי יגיע עוד שבועיים . אז הוא קיבל אישור שאלחים את הקבל. הלחמנו.

איך שאנחנו מסיימים היום , הוא מסתכל ורואה מקום בלוח שנראה שהיה שם קבל כי יש שתי רגליים של קבל באויר - כאילו מישהו תלש !.

מה עושים ? חיפשנו בגוגל תמונות להשוואה ואכן אמור להיות שם קבל !!!

עכשיו השאלה היא מה הגודל !! אז מצאנו תמונה בזוית ולפי הגודל ונקבלים בשימוש אנחנו משערים (!!!) את הנתונים שלו .

הוא הקבל בדיוק מתחת לג'מפרים הכחולים מתחת לחיבור הרשת , לידו באלכסון , מימינו למעלה יש קבל זהה (?) נוסף . המבט הוא מחיבורי הIDE לכיוון הפנל האחורי..

איזה בלגן !! עכשיו, הקבל שקניתי הוא האחרון שהיה בחנות . הרגליים שבאויר נראות כאילו נחתכו ע"י צבת (שיפועים כאלה) וחיפשנו בנרות את הרגליים שהוצאנו מהלוח , כולל בזבל .. איזה מן סיפור !!!

פורסם

אם תצלם את הלוח ותסמן לי בדיוק את המקום בו יושב הקבל אני יכול לבדוק לך את העניין...

פורסם

למה לעזאזל קנית לוח אם חצי הרוס?

(כי הוא רק חצי :lol:)

פורסם

מרוב שזה דחוף לא קראת את החוקים?

יש לזה תופעות לוואי, כמו נעילות ואזהרות

פורסם
  • מחבר

קרא לזה תופעות לוואי , קרא לזה בונוס ..

אני יודע שאתה מבין שיש דחוף סתם ויש "על אמת" .. ושעוד לא שמעת סיפור כזה .

ואיך אני משנה כותרת הת'רד ?

ובתור בונוס נוסף :

הבחור סיפר שטמפ' המעבד עומדת על 69, והדיסק על 54 . ושבזמן האחרון יש לו הרבה BSOD.

הפצרתי בו לסדר קרור , לפחות פנלים פתוחים. ולבוא בהקדם .

כאשר הוא בא, האטתי מעט את המאוורר של המעבד כי הוא הרעיש... ומיד היה BSOD !

אז בזמן הבוט שוב האטתי מעט ושוב BSOD ! חיפשתי את הספציפיקציות של המעבד והטמפ' המקסימלית היא 64 !! הוא עבד 5 מעל ! מה הפלא שהמאוורר טחן וכל האטה חיממה את המעבד מעל ומעבר ומיד קריסה ?!!

הסתכלתי בלוח, תשומת הלב הייתה למעבד - ההיטסינק פשוט ישב עקום ! אבל מאד מאד ברור .

אני מוריד את ההיטסינק - ומה רואים ? בנוסף , יש מדבקת אחריות על פני המעבד.

אז ברור שמי שהרכיב חינטרש עם המדבקה וחינטרש עם ההרכבה ןחינטרש עם הקבל ליד המעבד שבמזל הרגל שלו עדיין נגעה איכשהוא **כנראה** ואולי אף נתלש לו "הקבל החסר" לעיל .

והבעיה של הקבלים גרמה כנראה לדיווח לא נכון של הטמפ' של הדיסק - כי הוא בפירוש לא הרגיש כמו 54 מעלות .

בני דודים .

רבנן !!

פורסם

אני רואה שכל הקהילה מודעת כבר לסיפור שלנו...

אני מקווה רק שייגמר בטוב

פורסם

מאיפה נקנה המחשב?

טכנאי פרטי, או אייבורי? ::)

פורסם

עורכים כותרת ע"י עריכה של ההודעה הראשונה

פורסם

מאיפה נקנה המחשב?

טכנאי פרטי, או אייבורי? ::)

טכנאי פרטי (חבר שלי שיש לו חנות)

יש לנו אישור לערוך כל מודיפיקציה שנרצה בלוח ולא נאבד את האחריות (טובה שהוא עושה לי כי אני אמור להתחיל לעבוד אצלו ...)

פורסם

אה אה

ואתה חושב שהוא יחליף לך לוח על חשבונו?

כי לוחות שעברו שינויים פיזיים לא מקבלים אחריות מהיבואן \ יצרן

פורסם
  • מחבר

בתכלס , אנחנו צריכים להתכונן לאפשרות שהלוח לא יעבוד (אויש)

יש לו זכרונות TwinMos DDR2 5300פשוטים של CL5 . שמתאימים רק לOC של Pentium D 805 - וזה יש לו .

אז אני מחפש לוח לCore2Duo , עדיף QUAD , שלא חזק בOC ולכן כנראה זול , את ההפרש ישים במעבד מהיר יותר בעתיד

ורצוי מקס פיצ'רים

פורסם

תגיד הקבל זמן העבודה לא עלו יותר מהלוח?

בנוסף בקשת ממנו לרשום לך בכתב את האישור להלחמה?

ולמה לא לחכות עד שיגיע? למה להסתבך?

פורסם

אה אה

ואתה חושב שהוא יחליף לך לוח על חשבונו?

כי לוחות שעברו שינויים פיזיים לא מקבלים אחריות מהיבואן \ יצרן

אני אמור להתחיל לעבוד אצלו וגם יש בינינו יחסים די טובים ואם הוא אמר עליי אני מאמין לו

תגיד הקבל זמן העבודה לא עלו יותר מהלוח?

בנוסף בקשת ממנו לרשום לך בכתב את האישור להלחמה?

ולמה לא לחכות עד שיגיע? למה להסתבך?

לחכות?

שבועיים בלי מחשב?

ואחרכך תוהים למה נערים מתאבדים בארץ ובקשר לאישור בכתב אם אני סומך עליו להשאיר אצלו בבית כזו מערכת נראה לך שאני אעשה לו בעיות עם אישור הלחמה...

פורסם

אתה תמים מדי

אין אחריות על לוח שעבר שינויים פיזיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים