פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים נסיתי הכל גדרות ולא הצליח..כרטיס מסך NVIDIA 6200 PCIEדריבר הכי חדשמצאתי מדריך אבל לא אותו דבר הגדרות של גירסה חדשים (אתר פרש מדריכות)בבקשה תעזרו לי
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אני מניח שכשחיברת את המחשב לTV ניסית לצפות בכול הערוצים הרלוונטים?!כי אין סיבה מיוחדת - אני לא הגדרתי כלום והכול פעל .. וזה לא הכ.מסך הראשון שלי..אולי החיבורים לא טובים?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר פעם עשיתי אבל טלויזיה היה שחור אח"כ אני מוותר עכשיו לא זוכר..איך עושים
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחברים עם המתאם לTV (המתאם שלי היה לבננה) ועם השלט של הTV חיפשתי את ה AV הנכון...רק לא לשכוח לחבר רמקולים...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר כבר עשיתי פשוט טלויזיה לא עולה....אומרים לי צריך לשנות בגדרות ,לא יודע איזו הגדרות
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים הא ! נכון ...שכחתי אבל באמת צריך לשנות משהו בהגדרות של כ.מסך....תתחיל לשחק זה שם איפשהו...אתה אמור: לשנות לאות טלויזיה ולהגדיר את החיבור שלך זה נמצא ב"וידאו וטלויזיה"
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר הכנסתי וידאו וטלויזיה, לא מבין כלום....יש לך מדריך או תסביר לי שילוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.